Boothoes Rubberboot

Kleur

Prijs instellen

Max
Rubberboothoes Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D
Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze Universele PVC gecoate Afdekzeilen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden.
€59,99 €54,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Boothoes Rubberboot 200D Camouflage

Boothoes Rubberboot 200D Camouflage is een universele boothoes voor uw rubberboot. Een goede boothoes is essentieel voor de levensduur van uw boot. Onze universele PVC gecoate afdekzeilen bieden bescherming van uw boot tegen regen, vuil, bladeren en andere invloeden van de natuur.

De juiste maat Boothoes Rubberboot Camo 200D

De rubberboot boothoes heeft een standaard overhang van 15 centimeter aan elke zijde, hierdoor valt de rubberboot boothoes ruim over de rand van de boot. De weergegeven maten betreffen dus de maat van uw boot en niet van het zeil zelf. Indien er boven de rand van de boot een stuurconsole, ruit, reling of iets dergelijks uitsteekt dient u rekening te houden met een groter oppervlakte van het zeil.

Voor de juiste afmetingen meet u van voor naar achter en van links naar rechts over de uitstekende objecten heen. Dat zijn de afmetingen die ook de rubberboot boothoes moet hebben. U kunt aan de hand van deze afmetingen gemakkelijk de juiste rubberboot boothoes kiezen. U hoeft hierbij geen rekening te houden met de overhang van de boothoes, elke hoes heeft nog 15 centimeter overhang aan elke zijde.

Boothoes Rubberboot Camo 200D is universeel en daarmee geschikt voor vrijwel elke rubberboot. De rubberboot boothoes heeft een elastiek in de zoom waardoor de boothoes goed aansluit op de rubberboot. Rubberboot boothoes heeft een dikte van 200D. De Rubberboot boothoes beschermt uw rubberboot tegen invloeden van buitenaf zoals sneeuw, regen en vuil.

Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D is verkrijgbaar in de volgende 2 maten*:

 • 320 tot 370cm lang x 170cm breed
 • 370 tot 420cm lang x 180cm breed

*let op: dit zijn de afmetingen van de boot, de boothoes heeft aan elke zijde nog 15 centimeter overhang.

Wat wordt er bij Boothoes Rubberboot Camo 200D geleverd?

De rubberboot boothoes is uitgevoerd met dubbel gestikte naden en een elastisch koord in de zoom. De krasvrije ingeweven D-ringen maken het mogelijk om met bijgeleverd gevlochten touw het zeil stormvast te fixeren, dit is ook bij transport noodzakelijk. Tevens wordt er een handige opbergzak meegeleverd. De kleur van deze rubberboot boothoes is camouflage.


Kan ik Boothoes Rubberboot Camo 200D nog strakker om mijn boot krijgen?

Om Boothoes Rubberboot Camo 200D nog strakker om uw boot te krijgen kunt u gebruik maken van zandzakjes om extra gewicht toe te voegen aan de zijkanten van uw boot. Bij de scherp geprijsde zandzakjes kunnen karabijnhaken worden besteld voor de bevestiging aan de D-ringen die ingeweven zijn in het zeil. Afhankelijk van het formaat van uw zeil is 4-6 zandzakjes de geadviseerde hoeveelheid.


Hoe voorkom in waterzakken in Boothoes Rubberboot Camo 200D

Om water geen kans te geven een plas te vormen in uw boothoes kan u één of meerdere zeilspanners onder het zeil plaatsen. Zeilspanners zijn leverbaar in 3 verschillende soorten:

 • Zeilspanner: deze zwarte paal beschikt over 7 afneembare buizen(21cm per stuk) om de gewenste hoogte te creëren. Maximale hoogte 145 cm.
 • Zeilspanner Extra: deze zeilspanner heeft behalve de bovengenoemde paal ook drie elastische lijnen naar de punten van de boot lopen. Ideaal bij grotere overspanningen. Uitschuifbaar tot 120 cm.
 • Zeilspanner SupportFrame: is vergelijkbaar met een tentgeraamte. Het SupportFrame is verstelbaar en heeft de volgende afmetingen:
  • Lengte 100-180cm
  • Hoogte 50-80cm
  • Breedte onderkant: 65-120cm

Advies over de juiste keuze Boothoes Rubberboot Camo 200D?

Komt u er niet uit met de keuze voor een Boothoes Rubberboot Camo 200D? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies in uw keuze.

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing >

    Terug naar boven >   

    Terug naar boothoes categorie >  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »