Caravanhoes Solifer bestellen?

Een caravanhoes is een belangrijke factor voor de levensduur van uw caravan. Het beschermt tegen weersinvloeden maar ook tegen vogelpoep, groene aanslag, hars en takken. Optimale bescherming voor uw caravan in de stalling of op de camping, als u er even niet bent. Bestel gemakkelijk uw Solifer caravanhoes bij DeZeilenSpecialist.

caravanhoes online, caravanhoes online bestellen, caravanhoes, caravanhoezen, welke hoes voor mijn caravan, caravanhoes bestellen

Bent u opzoek naar een Solifer caravanhoes?

Wij zijn DeZeilenSpecialist. Specialist in het beschermen en afdekken van al uw bezittingen. Wilt u gemakkelijk een Solifer caravanhoes kopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Onze caravanhoezen geven optimale bescherming en zijn gemakkelijk aan te brengen. Is het weer tijd om uw caravan van stalling te halen? U kunt de caravanhoes dan weer gemakkelijk opbergen in de mee geleverde opberghoes.

Verschillende caravans van Solifer

Hieronder ziet u een lijst met verschillende Solifer modellen. Klik op uw type caravan om bij de juiste maat te komen.

Caravanhoes Small

430cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Solifer Artic 366 MH
Caravanhoes Solifer Artic 366 MHE

Caravanhoes Medium

520cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

 

Caravanhoes Large

580cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Solifer Artic 480 MHP
Caravanhoes Solifer Artic 520 MH
Caravanhoes Solifer Artic 520 TBR

Caravanhoes Extra Large

640cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Solifer Artic 560 E
Caravanhoes Solifer Artic 560 MH
Caravanhoes Solifer Artic 560 NS
Caravanhoes Solifer Artic 560 TBR

Caravanhoes Extra Extra Large

700cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

 

Welk materiaal is er verwerkt in de caravanhoes?

Staat uw caravan in de stalling of op de camping? Dan wilt u natuurlijk makkelijk bij uw spullen kunnen. Daarom hebben wij het zeil voorzien van 2 ritsen aan de voorkant, hierdoor heeft u altijd makkelijk toegang. Door een Solifer caravanhoes te bestellen heeft u optimale bescherming tegen groene aanslag, hars, vogelpoep en alle weersinvloeden. De caravanhoes is gemaakt van sterk kwalitatief materiaal. De caravanhoes heeft een voering met 4 lagen en zorgt hierdoor voor optimale bescherming. Daarnaast wilt u natuurlijk geen schimmel aan de binnenkant van uw hoes, hierom hebben wij de hoes ademend gemaakt. Vocht kan er wel uit, maar niet in! Bestel nu gemakkelijk uw Solifer caravanhoes.

Dankzij de UV behandeling zal verkleuring worden tegen gegaan. De caravanhoes is gemaakt van een lichte stof en is voorzien van ingeweven elastiek aan de onderkant, hierdoor kunt u het zeil makkelijk fixeren maar ook opbergen. Een opgeborgen caravanhoes heeft weinig ruimte nodig en zal zo ook uw pakkingsruimte weinig beïnvloeden.

caravanhoes online, caravanhoes online bestellen, caravanhoes, caravanhoezen, welke hoes voor mijn caravan, caravanhoes bestellen

Optimale bescherming door een Solifer caravanhoes te bestellen

U kent vast wel de bekende regenstrepen. Eindelijk is de tijd weer gekomen dat u weer lekker kunt genieten van het weer op de camping, maar eerst moet u nog uw hele caravan schoonmaken. Een hele klus! Naast dat de caravanhoes bescherming biedt voor krassen en de bovengenoemde regenstrepen, biedt het u ook gemak. U hoeft het hardnekkig vuil niet meer schoon te maken! Even de caravanhoes opbergen in de meegeleverde opberghoes en dan kunt u meteen op reis naar uw bestemming.

Verzenden en retourneren

Als u een Solifer caravanhoes besteld, wilt u de hoes zo snel mogelijk in huis hebben. DeZeilenSpecialist hanteert daarom voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis. Naast kwaliteit staan wij ook voor een goede service. In Nederland verzenden wij uw caravanhoes gratis bij u thuis. Heeft u een Solifer caravanhoes gekocht en onverhoopt een verkeerde maat besteld? Dat kan natuurlijk gebeuren en is geen enkel probleem. Als u de hoes alleen maar heeft gepast, nemen wij deze gewoon weer van u terug. De kosten voor het retour zenden kunnen wij helaas niet voor onze rekening nemen. Is het retour binnen gekomen, dan zullen wij het aankoopbedrag geheel weer terugstorten op uw rekening.

Uw afdekzeilen met de garanties van DeZeilenSpecialist.

    Terug naar boven >   

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »