Babboe Bakfiets Hoes

Babboe bakfiets hoes bestellen? Dan zit u goed bij DeZeilenSpecialist.nl. De ZeilenSpecialist.nl is specialist op het gebied van afdekmateriaal voor uw bakfiets, jetski, boot, auto, motor en buitenboordmotor. Een goede bakfiets beschermhoes is een essentieel onderdeel voor het onderhouden van uw Babboe bakfiets. De hoes is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk op te bergen in meegeleverde opbergzak.

De bakfietshoes voor Babboe bakfiets wordt geleverd met opbergzak. De Babboe bakfiets hoes is gemaakt van stevig PVC, heeft dubbel gestikte naden en een gevoerde katoenen binnenkant wat beschadigingen aan uw Babboe bakfiets voorkomt. Het elastiek in de zoom van de bakfietshoes voor Babboe zorgt voor een strakke en perfecte pasvorm.


Babboe bakfiets hoes is van hoogwaardige kwaliteit

De Babboe Bakfiets Hoes is grijs van kleur en biedt all-weather bescherming en heeft een gewicht van 350 gram per m2, wat betekent dat hij van een zeer stevige en zware kwaliteit is. De Babboe bakfiets hoes is gemaakt van stevig PVC, heeft dubbel gestikte naden en een gevoerde katoenen binnenkant wat beschadigingen aan uw Babboe bakfiets voorkomt. Het elastiek in de zoom van de bakfietshoes voor Babboe zorgt voor een strakke en perfecte pasvorm. Babboe bakfiets hoes is een universele hoes voor babboe bakfietsen, De hoes biedt all-weather bescherming en heeft een gewicht van 350 gram per m2, wat betekent dat hij van een zeer stevige en zware kwaliteit is

De afmeting van de Babboe Bakfiets hoes is: 268 x 107 x 103 cm. De bakfiets hoes is daarmee geschikt voor de volgende Babboe bakfietsen:

Babboe Big, Babboe Big-E, Babboe Carve Mountain,
Babboe Carve-E, Babboe Centaur Cargo,
Babboe Centaur Cargo-E, Babboe City,
Babboe City Limited Edition, Babboe City Mountain,
Babboe City-E, Babboe Curve, Babboe Curve Mountain,
Babboe Curve-E, Babboe Dog, Babboe Dog-E,
Babboe Max-E, Babboe Mini, Babboe Mini Mountain, Babboe Mini-E                        

Babboe bakfiets hoes Afdekzeil zorgt voor een droge en schone bakfiets

Een Babboe Bakfietshoes is de perfecte oplossing om uw bakfiets mooi schoon en droog te houden. De Babboe bakfiets hoes is waterafstotend en ademend, zo beschermt u uw Babboe bakfiets optimaal tegen weersinvloeden en stof en kunt u snel op pad. Dankzij de speciale UV behandeling van de Babboe bakfiets hoes wordt verkleuring tegen gegaan. De bakfietshoes is universeel en biedt de maximale bescherming van uw Babboe bakfiets.

Waterzakken in uw Bakfiets hoes voorkomen?

Door het plaatsen van een zeilspanner in de bak van uw Babboe bakfiets krijgt regenwater geen kans om zich op te hopen en een waterzak te vormen.

Advies nodig voor de juiste keuze Bakfietshoes?

Komt u er niet uit met de keuze voor een babboe bakfiets hoes? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van advies.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »