Schaduwdoeken

Schaduwdoeken Schaduwdoek Driehoek
Schaduwdoek Driehoek
Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing om beschutting te creëren? Hier vind je een ruim aanbod aan driehoekige schaduwdoeken. Eenvoudig te monteren!
€65,00
Bekijk product >
Schaduwdoeken Schaduwdoek Vierkant
Schaduwdoek Vierkant
Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing om beschutting te creëren? Hier vind je een ruim aanbod aan vierkante schaduwdoeken. Eenvoudig te monteren!
€85,00
Bekijk product >
Schaduwdoeken Waterafstotend Driehoek
Waterafstotend Driehoek
Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing om beschutting te creëren? Hier vind je een ruim aanbod aan waterafstotende schaduwdoeken. Eenvoudig te monteren!
€125,00
Bekijk product >
Schaduwdoeken Waterafstotend Vierkant
Waterafstotend Vierkant
Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing om beschutting te creëren? Hier vind je een ruim aanbod aan waterafstotende schaduwdoeken. Eenvoudig te monteren!
€189,00
Bekijk product >
Schaduwdoeken Bevestigingsmateriaal Shadow Comfort schaduwdoeken
Bevestigingsmateriaal Shadow Comfort schaduwdoeken
Samengestelde bevestigingsset voor jouw schaduwdoek.
€64,95
Bekijk product >
Schaduwdoeken Harmonicadoek
Harmonicadoek
Ben je op zoek naar zonwering waarbij je zelf bepaalt waar en wanneer je in de zon of schaduw wilt zitten dan is een harmonicadoek een perfecte oplossing. Hier vind je een ruim aanbod aan harmonicadoeken. Eenvoudig te installeren!
€349,00
Bekijk product >
Schaduwdoeken Aluminium rail met Schuifsysteem
Aluminium rail met Schuifsysteem
Met deze aluminium geleiderail met RVS schuifsysteem met trek-knop- mechaniek van Shadow Comfort verstel je zeer eenvoudig en snel je schaduwdoek op iedere gewenste hoogte!
€44,95
Bekijk product >
Schaduwdoeken Katrolsysteem Shadow Comfort
Katrolsysteem Shadow Comfort
Het katrolsysteem van Shadow Comfort is ideaal voor situaties waarbij je het schaduwdoek vaak opspant en in een handomdraai weer kan verwijderen.
€69,95
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Schaduwdoek kopen

 

In de zomer kan de temperatuur wel eens flink omhoog schieten en is een beetje verkoeling erg gewenst. Door middel van een schaduwdoek driehoek kan je jouw eigen beschutting en schaduw in de tuin creëren.  

De schaduwdoek driehoek is een ideaal schaduwdoek om op te hangen. Dit omdat je het doek maar aan drie punten hoeft te bevestigen en daardoor gemakkelijk een plekje creëert om even af te koelen. Daarnaast creëer je ook een sfeervolle tuin.

 

Assortiment Schaduwdoeken

 

In ons assortiment vindt je verschillende soorten Shadow Comfort schaduwdoeken. De Shadow Comfort schaduwdoeken zijn uniek en onderscheidend door de hoge kwaliteit en verschillende soorten kleuren. Naast de hoge kwaliteit biedt Shadow Comfort een hoge schaduw- en windreductie. Hierdoor kan je ongestoord ontspannen onder jouw schaduwdoek.

 

Verschillende soorten schaduwdoeken

 

Wij bieden verschillende soorten schaduwdoeken aan. In ons assortiment kan je waterafstotende schaduwdoeken en waterdoorlatende schaduwdoeken vinden. Hiermee zit er altijd een schaduwdoek tussen die voldoet aan jouw wensen en eisen. Daarnaast hebben wij ook nog een ruim aanbod aan harmonicadoeken.

Zowel de waterafstotende als de waterdoorlatende schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in een driehoekige vorm en een vierkante vorm.

 

Kleuren schaduwdoeken

 

Onze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren zoals: Deep Grey, Arctic White, Country Blue en meer. Meer informatie over de verschillende kleuren die wij aanbieden kan je vinden op deze pagina.

 

Licht of donker schaduwdoek?

 

Een belangrijk element van een schaduwdoek is de warmte die het doek doorlaat. Dit bepaalt de warmte als je onder het schaduwdoek zit. Het is duidelijk dat lichte kleuren meer zonlicht reflecteren dan donkere kleuren. Daarom is het belangrijk om goed te kijken welke kleur bij jouw voorkeuren past. Een donker doek zal minder warmte doorlaten dan een lichter doek. Belangrijk is om hier rekening mee te houden. Op de categorie pagina staat uitgebreider beschreven wat het effect is van elk doek.    

 

Waterafstotende of een waterdoorlatende schaduwdoek?

 

Kies je voor een waterafstotende schaduwdoek of een waterdoorlatende schaduwdoek? Dat is een keuze die soms lastig te maken is. Waar moet je op letten tijdens je keuze? Welke is beter? Hier zullen wij kort beschrijven wat de verschillen zijn tussen deze twee schaduwdoeken om je te helpen bij jouw keuze.

 

Waterdoorlatend schaduwdoek

 

De waterdoorlatende schaduwdoeken zijn van ander materiaal gemaakt als de waterafstotende schaduwdoeken. Voor de waterdoorlatende schaduwdoeken wordt vaak high density polyethyleen ook wel HDPE gebruikt. Dit materiaal is aan te raden als je de hoogste bescherming tegen UV-straling wilt maar ook verkoeling wilt. Doordat dit materiaal een geweven structuur heeft laat het ook licht en wind door wat erg fijn aanvoelt op warme zomerdagen.

 

Waterafstotend schaduwdoek

 

Wij bieden verschillende soorten waterafstotende doeken aan. Namelijk met het materiaal Polysester of Olefin. Het grootste verschil hierin is het gewicht. De Polyester doeken wegen 340g/m2 en de Olefin doeken wegen 250g/m2. Deze waterafstotende doeken zien er wat luxer uit en voelen wat fijner aan dan de waterdoorlatende doeken. Dat is ook de reden dat deze schaduwdoeken een stuk duurder zijn dan de waterdoorlatende schaduwdoeken. Een vereiste is wel dat je tijdens de montage het schaduwdoek laat hangen in een hellingshoek zodat er geen waterzakken ontstaan. Als het doek horizontaal hangt en het regent kunnen er waterzakken ontstaan. Dit veroorzaakt op den duur verzakkingen in het doek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »