Schaduwdoek driehoek

Schaduwdoeken Schaduwdoek Driehoek
Schaduwdoek Driehoek
Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing om beschutting te creëren? Hier vind je een ruim aanbod aan driehoekige schaduwdoeken. Eenvoudig te monteren!
€65,00
Bekijk product >
Schaduwdoeken Waterafstotend Driehoek
Waterafstotend Driehoek
Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing om beschutting te creëren? Hier vind je een ruim aanbod aan waterafstotende schaduwdoeken. Eenvoudig te monteren!
€125,00
Bekijk product >
Schaduwdoeken Aluminium rail met Schuifsysteem
Aluminium rail met Schuifsysteem
Met deze aluminium geleiderail met RVS schuifsysteem met trek-knop- mechaniek van Shadow Comfort verstel je zeer eenvoudig en snel je schaduwdoek op iedere gewenste hoogte!
€44,95
Bekijk product >
Schaduwdoeken Bevestigingsmateriaal Shadow Comfort schaduwdoeken
Bevestigingsmateriaal Shadow Comfort schaduwdoeken
Samengestelde bevestigingsset voor jouw schaduwdoek.
€64,95
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Verschillende Kleuren Schaduwdoeken

 

Deep Grey:

De kleur Deep grey is een donkergrijze/antraciet kleur uit de Shadow Comfort collectie die geweven is in combinatie met een creme kleurige draad. Met deze kleur creëer je een stoere en industriële uitstraling. Geweven op 280gr/m² met tape- en monofilament draden. Dit sterke kwaliteitsdoek met een hoge UV stabiliteit 900kLy, windreductie 90% en schaduwfactor van 93% is uitermate geschikt voor toepassingen als je van binnenuit naar buiten toe nog enige transparantie wilt hebben.

Japanese Brown:

Een mooie donkerbruine warme tint geweven in combinatie met een zwarte draad. Door de weving van tape- en monofilament draden met een gewicht van 280gr/m² is ook dit kwalitatief hoogwaardige doek voorzien van een hoge schaduwfactor van 92% en windreductie van 90%. Onder andere zeer geschikt voor zonwering met enige transparantie naar buiten toe. UV stabilisatie 900kLy.

Desert Storm:

De Shadow Comfort kleur Desert storm geeft het doek een stoere of juist luxueuze sfeer. Dit doek is geweven met zandkleurige en zwarte tapefilament draden. Doordat dit zandkleurige doek geweven is met een zwarte draad is het minder besmettelijk en resulteert het in een hoger schaduwpercentage van maar liefst 95%. Door de weving van het doek heeft het een windreductie van 90% en is deze uitermate geschikt indien je meer privacy wenst. Gewicht 250gr/m² en UV stabilisatie 600kLy.

Moonstone Green:

De kleur moontone green is een mooie zachte populaire kleur groen geweven in combinatie met een creme kleurige draad en heeft maar liefst een schaduwpercentage van 86%. Door het unieke wevingsproces geeft dit doek met een gewicht van 250gr/m² iets meer privacy en heeft het een windreductie van 90%. UV stabilisatie 600kLy.

Country Blue:

Country blue is een zachte warme blauwe kleur uit de Shadow Comfort lijn en is geweven in combinatie met een creme kleurige draad. Ook dit doek is iets zichtdichter, heeft een gewicht van 250gr/m², windreductie van 90% en een schaduwpercentage van 86%. UV stabilisatie 600kLy.

Sahara Sand:

Een zeer populaire kleur is de kleur Sahara sand, een licht naturel/zandkleurige tint geweven in combinatie met een creme kleurige draad. Deze sfeervolle kleur kan goed gecombineerd worden met vele andere tinten. Door de speciale weving van tapefilament draden is dit doek ook iets zichtdichter. Het doek heeft een gewicht van 250gr/m², windreductie van 90% en een schaduwpercentage maar liefst 86%. UV stabilisatie 600kLy.

Arctic White:

Bij de kleur Arctic white is een witte kleur draad geweven met een creme kleurige draad. Deze kleur geeft een frisse uitstraling en is goed te combineren met alle kleuren. Door de speciale weving van tapefilament en monofilament draden heeft dit doek een schaduwpercentage van 81% en windreductie van 90%. Gewicht 250gr/m². UV stabilisatie 600kLy.

Mineral White:

Bij de kleur Mineral white is een witte kleur draad geweven met een creme kleurige draad. Deze kleur geeft een frisse uitstraling en is goed te combineren met alle kleuren. Door de speciale weving van tapefilament en monofilament draden heeft dit doek een schaduwpercentage van 67,5% en windreductie van 90%. Gewicht 280gr/m². UV stabilisatie 900kLy.

Neutral Sand:

Het doek uit de Comfort serie van Shadow Comfort is geweven met zand- en creme kleurige draden waarmee je een zachte uitstraling met een aaibaar effect creëert. Dit HDPE geweven doek van 280gr/m² met tape- en monofilament draden heeft een schaduwpercentage van 77,5% en windreductie van 90%. UV stabilisatie 900kLy.

Carbon Black:

Het doek is geweven met diepe donkere antraciete draden in combinatie met een tint lichter antraciete draden. Doordat het een iets zwaardere kwaliteit doek is met een weefselgewicht van 300gr/m² en op een unieke manier geweven is, verschilt het aan beide zijden van kleur. De kleurstof Carbon Black is een veel toegevoegde pigment in kunststoffen en heeft van nature al een hogere slijtvastheid en is extra Ultravioletbestendig 600kLy. Schaduwfactor 96,5%!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »