Dekzeil

Kleur

Prijs instellen

Max
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 300D
Bootzeil Afdekzeil 300D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze Universele PVC-gecoate Afdekzeilen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden en ander vuil.
€57,49 €49,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Dit stevige universele gecoate 600D afdekzeil biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden en ander vuil.
€114,99 €99,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart is een universeel afdekzeil voor uw open boot. Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van uw boot.
€86,24 €74,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Sloep Dekzeil

Dekzeil voor een sloep bestellen? DeZeilenSpecialist.nl is de specialist op het gebied van dekzeilen voor een sloep. Uw sloep blijft in topconditie door het gebruik van een sloep dekzeil. De sloep dekzeil beschermt uw sloep tegen invloeden van buitenaf zoals sneeuw, regen, vuil en vogeluitwerpselen. Onze sloep dekzeilen zijn universeel en passen op vrijwel elke sloep. De afmetingen bij de producten zijn de afmetingen van de boot. De sloep dekzeilen hebben een standaard overhang.

Onze sloep dekzeilen zijn universeel en daarmee geschikt voor vrijwel elke sloep. Wij raden aan om uw sloep eerst op te meten voordat u uw sloep dekzeil besteld. Hoe u uw sloep kunt opmeten kunt u op deze pagina lezen. De sloep dekzeil heeft een standaard overhang van +/- 20cm. Houdt hier rekening mee tijdens het opmeten.

Een goede dekzeil is essentieel voor de onderhoud van uw sloep. Een sloep dekzeil zorgt voor een langere levensduur van de sloep. Hierdoor blijft de sloep in topconditie en heeft u er veel langer plezier van. De lak van de sloep blijft met een sloep dekzeil in optimale staat. De sloep dekzeil is verkrijgbaar in grijs 300D, blauw 600D en zwart 600D. Voor vragen over een sloep dekzeil kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

    Bekijk ons aanbod sloep dekzeilen>   


Verschil in dikte van de sloep dekzeilsloep dekzeil

Onze dekzeilen voor een sloep verschillen in dikte van het materiaal. De dikte van het materiaal wordt uitdrukt in aantal D. De ‘D’ staat voor Denier, net zoals bij panty’s. Het geeft de dikte van het garen weer. 600D is extra dik en van degelijke kwaliteit waardoor uw boot uitstekend beschermd wordt.

De verschillende diktes van de sloep dekzeilen:

Heeft u een sloep?sloep dekzeil grijs

Onze 600D sloep dekzeil is zeer geschikt voor een sloep. Deze sloep dekzeil heeft geen uitsparing in de dekzeil waardoor de dekzeil goed aansluit op uw sloep. Deze dekzeil heeft dubbel gestikte naden en een verstevigde punt. Deze dekzeil sloep wordt geleverd met een handige opbergzak.

Accessoires voor de sloep dekzeil

Om uw sloep dekzeil nog strakker om uw sloep te krijgen, bieden wij handige accessoires aan. Om water geen kans te geven een plas te vormen in uw dekzeil kan u één of meerdere zeilspanners onder het zeil plaatsen.

Zeilspanners zijn leverbaar in 3 verschillende soorten:

  • Zeilspanner Dekzeil Support Pole: deze zwarte paal beschikt over 7 afneembare buizen (21cm per stuk) om de gewenste hoogte te creëren. Maximale hoogte 145 cm.
  • Zeilspanner Dekzeil Support Pole Extra: deze zeilspanner heeft behalve de bovengenoemde paal ook drie elastische lijnen naar de punten van de boot lopen. Ideaal bij grotere overspanningen. Uitschuifbaar tot 120 cm.
  • Zeilspanner Dekzeil Support Frame: is vergelijkbaar met een tentgeraamte. De dekzeil Support Frame is verstelbaar en heeft de volgende afmetingen:
    Lengte 100-180cm
    Hoogte 50-80cm
    Breedte onderkant: 65-120cm

    Bekijk ons aanbod dekzeil accessoires>   


Advies nodig voor een dekzeil voor uw sloep?

Komt u er niet uit met de keuze voor een dekzeil voor uw sloep? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies in uw keuze.

    Terug naar boven >   

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »