Parasol hoes

Optimale bescherming met een parasolhoes

Wanneer je een parasolhoes gebruikt zal de levensduur van jouw parasol aanzienlijk worden verlengd. Met de stevige 600D parasolhoezen van DeZeilenSpecialist bescherm je jouw parasol perfect tegen verschillende dingen. 

Het gebruik van een parasolhoes heeft vele voordelen:

  • Hij beschermt tegen alle weersomstandigheden en viezigheid.
  • Je kunt de parasol stofvrij houden wanneer je hem binnen wil opslaan.
  • De hoes zorgt ervoor dat jouw parasol niet ongelijkmatig verkleurd.
  • Je voorkomt dat vogelpoep jouw mooie parasol lelijk en uiteindelijk zelf kapot maakt.


Parasolhoezen tegen alle weersomstandigheden

Wanneer je de parasol beschermt tegen zon, wind, regen en sneeuw zal jouw parasol een stuk langer meegaan en kan je er meerdere zomers van genieten. Een anders voordeel is dat de parasol niet meer vies kan worden door groene aanslag en bijvoorbeeld vogelpoep. Wanneer je de parasol weer wil gebruiken haal je de de stevige 600D hoes eraf die gemakkelijk te reinigen is.


Voorkom ongelijkmatige verkleuring

Als je parasol ingeklapt staat met 1 kant naar de zon zal je parasol ongelijkmatig verkleuren. Door gebruik te maken van een goede parasolhoes voorkom je dit en zal je parasol alleen gelijkmatig verkleuren wanneer deze is uitgeklapt.


Parasol binnen beschermen

Uiteraard kun je ook je parasol binnen een jasje aantrekken met dit soort tuinhoezen, zo voorkom je dat de hoes ook in de schuur veel stof kan aantrekken of gaat schimmelen. Een andere bijkomend voordeel is dat je de parasol ook beschermt tegen andere mogelijk scherpe objecten in de schuur of garage. 

Geschikt voor een staande parasol

Parasolhoezen van DeZeilenSpecialist zijn geschikt voor staande parasols en niet voor zwevende parasols. De hoes is er in 2 afmetingen:

Kleine maat: Ø 10cm boven - 37cm onder x 185cm lengte 
Grote maat: Ø 42cm boven  - 54cm onder x 250cm lengte

Wanneer je de parasolhoes wil gebruiken is het belangrijk dat je een parasol altijd eerst goed laat drogen, zo voorkom je schimmelvorming op jouw parasol. Mooi stukje afdekmateriaal dus zo'n parasolhoes.