Bootzeil Zeilspanner

Prijs instellen

Max
Accessoires Zeilspanner Bootzeil Support Pole
Zeilspanner Bootzeil Support Pole
De Zeilspanner Bootzeil Support Pole is een handig hulpmiddel voor onder jouw bootzeil om de regen geleidelijk van het zeil te laten afvoeren.
€20,35 €18,50
Bekijk product >
Accessoires Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra
Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra
Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra is een luxe support pole om jouw boot goed te beschermen tegen sneeuw, regen, bladeren en vuil.
€35,75 €32,50
Bekijk product >
Accessoires Zeilspanner Bootzeil Support Frame
Zeilspanner Bootzeil Support Frame
Zeilspanner Support Frame voorkomt dat regenwater een plas kan vormen in jouw boothoes. Dit worden ook wel waterzakken genoemd. Met het Support Frame krijgt de boothoes een vorm waarin water en andere natuurproducties direct naar beneden glijden.
€61,50 €55,65
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Bootzeil Zeilspanner

Op zoek naar een manier om waterzakken te voorkomen? Of om uw bootzeil nog strakker om uw boot te bevestigen? Dan is een zeilspanner de tool waar u naar opzoek bent! DeZeilenSpecialist.nl is de specialist op het gebied van afdekzeilen voor uw boot. Ook voor de bevestiging van uw bootzeil bieden wij de juiste tools aan.

Plassen met regenwater worden ook wel waterzakken genoemd. Deze ontstaan wanneer het zeil niet strak genoeg om de boot bevestigd is. Een zeilspanner creëert een verhoging in de vorm van een punt in het zeil waardoor waterzakken voorkomen kunnen worden. Het water stroomt hierdoor van het zeil af waardoor er geen plassen water in het zeil achterblijven.

De verschillende zeilspanners:

De Zeilspanner Support Frame is ontworpen door InfraDeskTrading B.V. Het bedrijf achter DeZeilenSpecialist.nl. Dit frame is een tentgeraamte die onder het zeil geplaatst kan worden. De supportframe is verstelbaar in lengte en hoogte waardoor hij geschikt is voor elke boot.

Accessoires voor de bootzeil

Om uw bootzeil nog strakker om uw consoleboot te krijgen, bieden wij handige accessoires aan. Om water geen kans te geven een plas te vormen in uw bootzeil kan u één of meerdere zeilspanners onder het zeil plaatsen.

Zeilspanners zijn leverbaar in 3 verschillende soorten:

Zeilspanner Support Pole: deze zwarte paal beschikt over 7 afneembare buizen (21cm per stuk) om de gewenste hoogte te creëren. Maximale hoogte 145 cm.
Zeilspanner Support Pole Extradeze zeilspanner heeft behalve de bovengenoemde paal ook drie elastische lijnen naar de punten van de boot lopen. Ideaal bij grotere overspanningen. Uitschuifbaar tot 120 cm.

Zeilspanner Support Frame: is vergelijkbaar met een tentgeraamte. Het SupportFrame is verstelbaar en heeft de volgende afmetingen:
  • Lengte 100-180cm
  • Hoogte 50-80cm
  • Breedte onderkant: 65-120cm

Advies nodig voor een bootzeil zeilspanner?

Komt u er niet uit met de keuze voor een bootzeil? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies in uw keuze.

Terug naar boven >   

Terug naar bootzeil categorie >  

Terug naar accessoires categorie >  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »