Afdekzeilen online kopen bij DeZeilenSpecialist

Een universeel afdekzeil kan in vele gevallen erg handig zijn. Zo kan je er bijvoorbeeld alle spullen in en om het huis mee afdekken. Bij DeZeilenSpecialist koop je een waterdicht afdekzeil dat alles beschermt tegen alle weersomstandigheden. Nu zijn er voor ieder soort voorwerp of voertuig afdekzeilen beschikbaar bij DeZeilenSpecialist en daarom hebben we hieronder een mooie overzicht met alle dekzeilen die je nodig hebt. Zo dek jij alles mooi af en houd je alles mooi een netjes. 

 

Voordelen van een afdekzeil

Nu zijn er een aantal voordelen waar je profijt van hebt als je een afdekzeil gebruikt voor jouw waardevolle spullen. We zullen ze hieronder kort met je bespreken zodat je een idee hebt waarom het kopen van een afdekzeil zo'n goed idee is. 

 

Bescherming

Het eerste voordeel van een afdekzeil is dat het jouw spullen beschermt tegen allerlei soorten bedreigingen van buitenaf. Dat klinkt misschien heel heftig, maar daar bedoelen we eigenlijk alleen mee dat het bijvoorbeeld jouw voertuig beschermt tegen het weer buiten. Denk aan regen en sneeuw, maar ook de UV straling van de zon. Ook kan een afdekzeil jouw spullen beschermen tegen stof. Hoewel stof maar hele kleine deeltjes zijn in de lucht kan het een hoop schade aanrichten als je te lang stof laat liggen op jouw spullen. Zeker als het een combinatie is met vocht. 

 

Spullen gaan langer mee

Een afdekzeil beschermd jouw spullen en daarom gaan jouw spullen langer mee. Doordat het afdekzeil of de afdekhoes over de spullen heen wordt gelegd zal er bijvoorbeeld geen of in ieder geval een stuk minder vocht, stof en andere dingen op komen waardoor het minder snel zal gaan roesten of dat het weer erin gaat zitten en dus langer mee zal gaan.

 

Geen krasjes of putjes

Het mooie van een goed en sterk afdekzeil is ook dat het de spullen goed beschermt tegen bijvoorbeeld krasjes en putjes. Ga maar na als je bijvoorbeeld een fietshoes om jouw fiets hebt zitten en iemand rijd er per ongeluk langs en raakt de fiets net, dan zorgt het afdekzeil ervoor dat de ergste krassen of putjes worden voorkomen. Een ander voorbeeld is bij een auto de hagel. Ga maar na, als de hagel ook maar een klein beetje grote hagelsteentjes heeft dan kan het al een hoop krassen en putjes veroorzaken op de auto. 

 

Soorten dekzeilen

Je zult wel benieuwd zijn naar welke afdekzeilen we bij DeZeilenSpecialist allemaal in de aanbieding hebben. We zullen ze dan ook allemaal stuk voor stuk met je afgaan zodat je precies weet wat het aanbod is. 

 

Dekzeilen voor een boot

De eerste afdekzeilen die we hebben zijn die voor de boot. De zogenaamde bootzeilen. Deze zeilen zorgen ervoor dat er geen water in jouw boot loopt op het moment dat het regent. Naast het water beschermt het ook de spullen op de boot die niet goed tegen de zon kunnen. Denk hierbij aan kussens en de lak. Naast dat het de boot mooi en netjes houdt, zorgt het er ook nog eens een keer voor dat je niet zomaar kunt zien wat er in de boot ligt. Ook een klein beetje diefstalpreventie dus. 

    Bekijk alle bootzeilen    

 

Buitenboordmotor dekzeil

Mocht je een boot hebben met een buitenboordmotor dan wil je deze natuurlijk ook mooi en netjes houden. Hiervoor kun je een buitenboordmotorhoes aanschaffen. Dit zijn afdekzeilen met een elastiek aan de onderkant die je kunt aantrekken om de motor mooi af te dekken. Zo zorg je ervoor dat er niet onnodig veel stof en vuiligheid in de motor komt en blijft de lak ook nog eens netjes. 

    Bekijk alle buitenboordmotorhoezen    

 

Jetski zeil

Om nog even in de water sferen te blijven zijn er ook nog dekzeilen voor jetski's. Een jetski is een duur apparaat en die wil je natuurlijk wel mooi houden om in de zomer lekker mee te toeren op het water. Een Jetski hoes biedt uitkomst.

    Bekijk alle jetski zeilen    

 

Dekzeilen voor een auto

Ben jij een echte autoliefhebber en wil jij jouw prachtige auto mooi, netjes maar vooral ook glanzend houden? Dan mag een afdekzeil zoals een autohoes niet ontbreken! Een autohoes zorgt ervoor dat als je jouw auto hebt gestalt dat die netjes blijft en er geen viezigheid op je auto komt. Ook kunnen deze afdekzeilen je auto beschermen tegen regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Mocht je bang zijn dat je lak verkleurd door de zon? Een autohoes it is!

    Bekijk alle autohoezen    

 

Fiets afdekzeilen

Dan hebben we nog de afdekzeilen om een fiets mee af te dekken, de zogenaamde fietshoezen. Als je een hele mooie fiets hebt wil je die natuurlijk zo lang mogelijk mooi en netjes houden. En daar kan een fietshoes nou net bij helpen. Of je nou jouw mountainbike, stadsfiets of racefiets wilt wilt afdekken. Het is allemaal mogelijk! We hebben zelfs bakfietshoezen voor de gezinnen met kleine kinderen. 

    Bekijk alle fietshoezen    

Dekzeilen voor een caravan

Mocht je van kamperen met een caravan houden dan hebben we ook afdekzeilen voor je. De caravan staat natuurlijk niet het hele jaar op de camping. Er zal een tijd zijn dat die in de winterstalling komt te staan. Dan is het raadzaam om een afdekzeil te gebruiken. Voor de caravans hebben we hier caravanhoezen voor.

    Bekijk alle caravanhoezen    

Afdekzeil voor campers

Natuurlijk is het ook mogelijk om de kamperen met een camper, en ook deze zal in een winterstalling komen te staan uiteindelijk. Ook hierbij is het natuurlijk goed om de camper te beschermen met een afdekzeil en daarom zijn er camperhoezen die je daarbij kunnen helpen. 

    Bekijk alle camperhoezen    

 

Afdekzeilen voor in de tuin

Als laatste hebben we de afdekzeilen voor in de tuin. In de meeste tuinen zijn er meerdere meubels te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue of parasol. Omdat ze buiten staan hebben ze natuurlijk met weersomstandigheden te maken en daarom is het slim om deze te beschermen met bijvoorbeeld een parasolhoes of bbq-hoes.

    Bekijk alle tuinhoezen    

 

Conclusie

Zoals je ziet zijn er een hoop afdekzeilen waar je uit kunt kiezen. We hebben dan ook afdekzeilen in verschillende maten en kwaliteit. Zo kun jij jouw afdekzeil helemaal afstemmen op de behoeftes en maten die jij nodig hebt. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.