Bootzeil Longlife

Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Blauw Long Life
Bootzeil Afdekzeil 600D Blauw Long Life
Bootzeil Afdekzeil 600D Blauw Long Life is een boothoes van de sterkste kwaliteit materiaal uit het assortiment. De Long Life hoezen zijn speciaal gemaakt voor speed- en consoleboten.
€167,99 €157,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Zwart Long Life
Bootzeil Afdekzeil 600D Zwart Long Life
Bootzeil Afdekzeil 600D Zwart Long Life is een boothoes van de sterkste kwaliteit materiaal uit het assortiment. De Long Life hoezen zijn speciaal gemaakt voor speed- en consoleboten.
€179,99 €169,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil - Bundel - Long Life 600D Blauw
Bootzeil - Bundel - Long Life 600D Blauw
Wees van alle gemakken voorzien met een van deze bundels! Kies alleen de juiste maat hoes voor je boot en wij hebben de rest al voor je samengesteld.
€236,48
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil - Bundel - Long Life 600D Zwart
Bootzeil - Bundel - Long Life 600D Zwart
Wees van alle gemakken voorzien met een van deze bundels! Kies alleen de juiste maat hoes voor je boot en wij hebben de rest al voor je samengesteld.
€254,48
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Bootzeil Longlife

Ben je op zoek naar een bootzeil? Dan ben je bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres. DeZeilenSpecialist is specialist in bootzeilen. Wij verkopen verschillende bootzeilen in verschillende kleuren en maten. Onze dekhoezen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden de beste bescherming voor jouw boot. Regen, sneeuw, bladeren en vuil zijn geen probleem meer.
 
Onze bootzeilen zijn universeel en zijn daarmee geschikt voor elke boot. Wij raden aan om jouw boot eerst goed op te meten voordat je jouw bestelling plaatst. Hoe je jouw boot kunt opmeten kun je op deze pagina lezen. De bootzeilen hebben een standaard overhang van +/- 15cm. Hier hoef je bij het opmeten van jouw boot geen rekening mee te houden.

 

Boothoes Longlife heeft een dikte van 600D

Onze bootzeilen verschillen in dikte van het materiaal. De dikte van het materiaal wordt uitdrukt in aantal D. De ‘D’ staat voor Denier, net zoals bij panty’s. Het geeft de dikte van het garen weer. 600D is extra dik en van degelijke kwaliteit waardoor jouw boot uitstekend beschermd wordt.

Boothoes Longlife zijn boothoezen gemaakt van het meest hoogwaardige materiaal. De boothoezen gaan erg lang mee en beschermen jouw boot tegen invloeden van buitenaf. Deze boothoezen zijn speciaal gemaakt voor speedboten en console boten. De boothoes longlife wordt geleverd met een handige opbergzak. De boothoes longlife krijgt hierdoor een compact formaat waardoor de boothoes gemakkelijk meegenomen kan worden tijdens het varen.

Met boothoes longlife wordt jouw speedboot of console boot optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf. De boothoes longlife is gemaakt van extra stevig materiaal met een dikte van 600D. Boothoes longlife heeft D ringen aan de rand van de boothoes. Hierdoor zijn ballastzakjes eenvoudig aan de boothoes longlife te bevestigen.

uitleg bootzeilLonglife bootzeil

Heb je een speedboot of consoleboot? Onze 600D longlife zeilen zijn zeer geschikt voor speedboten en consoleboten. Dit bootzeil heeft een uitsparing en sluit daarmee goed aan op jouw speedboot. Deze hoes heeft dubbel gestikte naden en een verstevigde punt. Deze boothoezen worden met handige opbergzak geleverd.

 

Accessoires: zeilspanners zijn leverbaar in 5 verschillende soorten:

 

 • Zeilspanner Afdekzeil Support Pole: deze zwarte paal beschikt over 6 afneembare buizen (21cm per stuk) om de gewenste hoogte te creëren. Maximale hoogte 136cm.

 

 • Zeilspanner Afdekzeil Support Pole Extra: deze zeilspanner heeft behalve de bovengenoemde paal ook drie elastische lijnen naar de punten van de boot lopen. Ideaal bij grotere overspanningen. Uitschuifbaar tot 120cm.

 

 • Zeilspanner Afdekzeil Support Frame: is vergelijkbaar met een tentgeraamte. De afdekzeil Support Frame is verstelbaar en heeft de volgende afmetingen:
  Lengte 100-180cm
  Hoogte 50-80cm
  Breedte onderkant: 65-120cm

 

 • Zeilspanner Afdekzeil Support Pole Luxe: deze support pole wordt geleverd met handige spanbanden om je bootzeil op de gewenste hoogte te brengen. De afdekzeil Support Pole Luxe kun je op verschillende hoogtes instellen:
  • 29cm hoog
  • 50cm hoog
  • 71cm hoog
  • 92cm hoog
  • 113cm hoog
  • 136cm hoog

  Diameter van de voet = 23cm

  Diameter bolle bovenkant = 12cm

 

 • Zeilspanner Afdekzeil Support Frame XL: is vergelijkbaar met een tentgeraamte. Het frame bestaat uit 7 losse buizen die samen het frame vormen. Een support Frame XL is geschikt voor boten van 4 t/m 11 meter. De afmetingen van Support Frame XL zijn in te stellen naar wens. Hieronder vind je de minimum en maximum afmetingen:
   • 325 tot 650 centimeter lang  
   • 140 tot 300 centimeter hoog (let op: hoe breder je de poten maakt hoe lager het frame wordt)
   • Vanaf 130 centimeter breedte bij de voet

Advies nodig?

Kom je er niet uit met de keuze voor een bootzeil longlife of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contactpagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze.

Aan adviezen kunnen geen rechten worden ontleend. Er kan sprake zijn van een ouder model of andere afwijkingen waardoor DeZeilenSpecialist voor geen van de gegeven adviezen de consquenties kan dragen.

 

    Terug naar boven