Bootzeil Open Boot

Kleur

Prijs instellen

Max
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart is een universeel afdekzeil voor jouw open boot. Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot.
€145,99 €136,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Dit stevige universele gecoate 600D afdekzeil biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden en ander vuil.
€145,99 €136,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 300D
Bootzeil Afdekzeil 300D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze universele PVC-gecoate afdekzeilen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden en ander vuil.
€103,99 €97,99
Bekijk product >
Rubberboothoes Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D
Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze Universele PVC gecoate Afdekzeilen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden.
€69,99 €65,99
Bekijk product >
Rubberboothoes Rubberboothoes Zwart Afdekzeil 200D
Rubberboothoes Zwart Afdekzeil 200D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze Universele PVC gecoate Afdekzeilen bieden bescherming van jouw boot tegen regen, vuil, bladeren enz.
€69,99 €65,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Wees van alle gemakken voorzien met een van deze bundels! Kies alleen de juiste maat hoes voor je boot en wij hebben de rest al voor je samengesteld.
€181,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Wees van alle gemakken voorzien met een van deze bundels! Kies alleen de juiste maat hoes voor je boot en wij hebben de rest al voor je samengesteld.
€232,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 300D Grijs Bundel Pakket
Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 300D Grijs Bundel Pakket
Wees van alle gemakken voorzien met een van deze bundels! Kies alleen de juiste maat hoes voor je boot en wij hebben de rest al voor je samengesteld.
€148,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

 

Bootzeil voor een open boot kopen

Op zoek naar een bootzeil voor een open boot? Dan ben je bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres. DeZeilenSpecialist is specialist in bootzeilen. Wij verkopen bootzeilen in verschillende kleuren en maten. Onze afdekzeilen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden de beste bescherming voor jouw boot. Regen, sneeuw, bladeren en vuil zijn geen probleem meer.

Onze bootzeilen zijn universeel en zijn daarmee geschikt voor elke boot. Wij raden aan om jouw boot eerst goed op te meten voordat je een bestelling plaatst. Hoe je jouw boot kunt opmeten kun je op deze pagina lezen. De bootzeilen hebben een standaard overhang van +/- 15cm. Hier hoef je bij het opmeten van jouw boot geen rekening mee te houden.

 

Soorten afdekzeilen

Bootzeil afdekzeil 300D

Bootzeil afdekzeil 600D Luxe Blauw

Bootzeil afdekzeil 600D Luxe Zwart

Rubberboothoes 200D  Camo Afdekzeil 

Rubberboothoes 200D  Zwart Afdekzeil 

 

Hoe meet ik mijn open boot?

Open boot opmeten

Welk zeil is geschikt voor mijn open boot?

Allereerst is het belangrijk om te kijken of er een object uitsteekt boven de rand van jouw boot zoals bijvoorbeeld een stuur of een ruit. Steekt dit object meer dan 30 centimeter uit boven de rand van jouw boot dan is een hoes voor een consoleboot mogelijk meer geschikt voor jouw boot.

Steken er geen objecten uit boven de rand van jouw boot?

Als er geen objecten boven de rand van de boot uitsteken dan meet je de lengte en breedte van voor naar achter en van links naar rechts. Dit zijn de afmetingen die jouw boothoes nodig heeft.

Steekt er een stuur of ruitje uit boven de rand van jouw boot?

Dan meet je voor een hoes voor openboten van voor naar achter over de uitstekende objecten heen. Ook van links naar recht meet je over het hoogste punt heen. Dit is de afmeting die de boothoes moet hebben om jouw boot goed af te dekken. Houd hierbij ook rekening met eventueel uitstekende relingen. 

 

Bootzeildikte, het verschil:

Onze bootzeilen verschillen in dikte van het materiaal. De dikte van het materiaal wordt uitgedrukt in aantal D. De ‘D’ staat voor Denier, net zoals bij panty’s. Het geeft de dikte van het garen weer. 600D is extra dik en van degelijke kwaliteit waardoor jouw boot uitstekend beschermd wordt.

 

De verschillende diktes van de bootzeilen voor open boten:

  • 200D
  • 300D
  • 600D

Sloep boothoes:

Ook voor een sloep is onze 600D boothoes uitermate geschikt. Doordat de boothoes geen uitsparing heeft sluit deze perfect aan op jouw boot of sloep. De hoes beschikt over dubbel gestikte naden en een verstevigde punt. De hoezen worden geleverd inclusief handige opbergzak

 

Accessoires voor de bootzeil

Om jouw bootzeil nog strakker om jouw open boot te krijgen, bieden wij handige accessoires aan. Om water geen kans te geven een plas te vormen in jouw bootzeil kun je één of meerdere zeilspanners onder het zeil plaatsen.

 

Zeilspanners zijn leverbaar in 3 verschillende soorten:

Als je graag de boothoes goed om de boot wilt hebben, dan is het verstandig een zeilspanner aan te schaffen:

Zeilspanner Support Pole: deze zwarte paal beschikt over 6 afneembare buizen (21cm per stuk) om de gewenste hoogte te creëren. Maximale hoogte 136 cm.

Zeilspanner Support Pole Extra: deze zeilspanner heeft behalve de bovengenoemde paal ook drie elastische lijnen naar de punten van de boot lopen. Ideaal bij grotere overspanningen. Uitschuifbaar tot 120 cm.

Zeilspanner Support Frame: is vergelijkbaar met een tent geraamte. De Support Frame is verstelbaar en heeft de volgende afmetingen:

  • Lengte 100-180cm
  • Hoogte 50-80cm
  • Breedte onderkant: 65-120cm

Advies nodig voor een bootzeil voor jouw open boot?

Kom je er niet uit met de keuze voor een bootzeil of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze.

Aan adviezen kunnen geen rechten worden ontleend. Er kan sprake zijn van een ouder model of andere afwijkingen waardoor DeZeilenSpecialist voor geen van de gegeven adviezen de consquenties kan dragen.

 

    Terug naar boven