Camperhoes 7 meter

Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen, omdat je op zoek bent naar een goede camperhoes van 7 meter. Wanneer je zo lang mogelijk wilt genieten van jouw mooie camper, dan is het raadzaam op zoek te gaan naar een goede camperhoes.

Camperhoes 7 meter biedt all weather bescherming

Bij het aanschaffen van een nieuwe camperhoes is het verstandig een camperhoes aan te schaffen die all weather bescherming biedt. Met een all weather camperhoes bescherm je jouw camper optimaal tegen regen, sneeuw en de felle zon en dat is in ons kikkerlandje, met de wisselende seizoenen, zeker geen overbodige luxe. Naast bescherming tegen de weersinvloeden biedt de camperhoes 7 meter ook nog bescherming tegen vogeluitwerpselen, groene aanslag, stof en ander vuil. De camperhoes 7 meter is een stevige 4-laags SFS hoes die waterafstotend is en uitstekend ventileert. camperhoes 7 meter is een stevige 4-laags camperhoes. Deze hoes is 100% waterafstotend en ademt goed, zo voorkomt u schimmelvorming

Camperhoes 7 meter op maat of toch een universele hoes?

Een grote camperhoes van 7 meter is natuurlijk een aardige investering en het is daarom goed om van te voren na te denken of je een dure hoes op maat wil laten maken of dat je kiest voor een universele camperhoes zoals wij deze aanbieden. Het grote voordeel van een universele hoes is dat deze vaak vele malen goedkoper zijn dan maatwerk. Om ervoor te zorgen dat de universele camperhoes wel perfect aansluit op jouw camper is de camperhoes 7 meter voorzien van spanbanden, zo kun je de hoes rondom optimaal fixeren. De voor- en achterzijde van de 7 meter lange camperhoes zijn voorzien van klikgespen en aan de lange zijde is de hoes voorzien van normale gespen.

Afmetingen van de camperhoes: 700cm lang x 235cm breed x 270cm hoog

Camperhoes 7 meter is voorzien van gespen rondom de hoes voor optimale fixatie

Materiaal en eigenschappen van camperhoes 7 meter

Materiaal:
Camperhoes 7 meter is gemaakt van hoogwaardig 4-laags SFS, dit is een ademend en waterafstotend materiaal wat soepel blijft en erg licht is, wel zo handig met zo’n grote hoes.

Eigenschappen:
Doordat de camperhoes natuurlijk groot is hebben wij er alles aan gedaan de hoes zo licht mogelijk te maken, zo kun je de hoes eenvoudig met twee personen aanbrengen. Gebruik voor uw veiligheid altijd een klein trappetje, zo hoef je niet onnodig op jouw camper te klimmen waardoor je mogelijk een blessure oploopt of de camper beschadigt. Omdat de hoes natuurlijk alle seizoenen moet kunnen doorstaan is er gekozen voor dubbel gestikte naden en is de hoes voorzien van elastiek in de zoom, zo sluit de hoes netjes aan op de onderzijde van de camper en kan de wind er ook niet onder slaan.

Wanneer je weer op pad wil gaan kun je de hoes eenvoudig weer opvouwen en opbergen in de handige meegeleverde opbergzak. 

De camperhoes 7 meter biedt all weather bescherming aan uw camper.

Nog onduidelijkheden over de camperhoes?

Wanneer je nog vragen hebt over de camperhoes 7 meter dan kun je altijd contact met ons nemen via de contactpagina. Wanneer je op werkdagen voor 23:59 jouw 7 meter lange camperhoes bestelt, dan heb je hem de volgende dag al in huis. Past de hoes onverhoopt toch niet? Geen probleem. Je kunt bij ons uw camperhoes gewoon retourneren wanneer deze nog in nieuwstaat is.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »