Caravanhoes

Caravanhoes Caravanhoes Afdekzeil
Caravanhoes Afdekzeil
De Caravanhoes Afdekzeil is de perfecte oplossing om jouw caravan te beschermen. Dankzij de Caravanhoes blijft jouw caravan mooi schoon en verleng je de levensduur.
€186,99 €144,99
Bekijk product >
Starbrite RV Camper & Caravan Shampoo
Starbrite RV Camper & Caravan Shampoo
Starbrite RV Camper & Caravan shampoo reinigt eenvoudig vuil en vlekken.
€14,50 €13,50
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Caravanhoes kopen

Een caravanhoes heeft erg veel invloed op de levensduur van jouw caravan. Zo biedt het bescherming tegen alle weersomstandigheden, vogelpoep, hars maar ook tegen groene aanslag. Optimale bescherming als je jouw caravan weer naar de stalling brengt, of je hem laat staan op de camping.

Beschermhoes caravan ademend, beschermhoes caravan waterdicht

Wanneer het einde van het kampeerseizoen nadert, is het tijd om jouw caravan in een stalling te plaatsen. Om de caravan te beschermen, kun je een caravanhoes kopen. De caravanhoes is de ideale bescherming voor jouw caravan en is geschikt voor binnen- en buitenstalling inclusief de winter. De caravanhoes beschermt jouw caravan tegen alle weersomstandigheden zoals regen, wind, zon en hagel. Deze weersomstandigheden kunnen de levensduur van jouw caravan aanzienlijk verkleinen. De caravanhoes zorgt ervoor dat jouw caravan stofvrij en in goede staat blijft. De hoes is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk op te slaan dankzij de meegeleverde opberghoes.

 

Soorten caravanhoezen

 

Goed passende caravanhoes?

Wij zijn DeZeilenSpecialist, expert op het gebied van afdekmaterialen. Caravan afdekhoezen, autohoezen, boothoezen en nog veel meer. Bekijk hier het hele assortiment. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag.

 

Optimale bescherming dankzij een caravanhoes

Naast de bescherming tegen weersomstandigheden, vogelpoep, hars en groene aanslag zoals hierboven genoemd, biedt het ook gemak. Het is eindelijk weer de tijd van het jaar om jouw caravan van stal te halen en naar een prachtig gebied te gaan in Frankrijk, Spanje, Italië, België, Duitsland of misschien wel Kroatië. Je herkent het vast wel, wat een klus het is om jouw caravan weer helemaal schoon te krijgen. Dankzij onze caravanhoes kun je de caravan van stal halen en meteen op weg gaan naar jouw vakantiebestemming. Misschien staat jouw caravan wel op een camping in het buitenland. Je komt aan en ziet allemaal groene aanslag en de wel bekenden regenstrepen. Ook dit kun jij makkelijk voorkomen dankzij onze caravanhoes.

 

Bescherming maar ook gemak

Als je de caravan weer opzoekt op de camping of uit de stalling haalt, herken je vast wel de harde schoonmaak die nodig is. Onze beschermhoes voor caravans biedt niet alleen bescherming maar ook gemak. Je hoeft jouw caravan niet meer grondig schoon te maken. De caravanhoes heeft voorkomen dat er groene aanslag opkomt of dat de caravan te maken heeft gehad met regen, sneeuw of vorst. Het scheelt je dus veel tijd. Je kunt de caravan gewoon uit de stalling halen en meteen onderweg gaan naar jouw vakantie bestemming. Door de UV coating zal verkleuring van de beschermhoes caravan worden tegen gegaan.

 

Hoe meet ik mijn caravan op? 

Via deze link vind je een pagina met verschillende typen caravans, met bijbehorende maat caravanhoezen. Staat jouw type caravan hier niet tussen? Meet dan je eigen caravan op alvorens je een caravanhoes besteld. Zo ben je er altijd zeker van dat je de goede maat in huis haalt.

Let bij het meten op de volgende dingen:

  • Meet de lengte van de caravan zonder de dissel mee te rekenen. Beschikt jouw dissel over een gastank of laadbak? Neem deze dan wel mee in de berekening.
  • Ook wanneer je een fietsendrager aan je caravan hebt, reken je deze mee, maar wel voor de helft. Dus wanneer je fietsendrager bijvoorbeeld 30cm extra lengte geeft hoef je maar 15cm mee te rekenen.
  • Omdat sommige caravans aerodynamisch zijn gebouwd aan de bovenkant, wordt hierdoor meet overhang gecreëerd. Houd er dus rekening mee dat als je caravan aerodynamisch is aan de bovenkant, dat je minder lengte nodig hebt. Zo is een hoes van 225cm breed goed voor 232cm breed. En 235cm breed past tot 240cm.
  • Let op: Overal waar je caravan misschien iets uitsteekt, bijvoorbeeld een dakdrager, heeft invloed op de afmetingen van je caravan. En dus op de maat die jij nodig hebt voor je caravanhoes. Twijfel je? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

- Bekijk hier welke maat caravanhoes op jouw caravan past >
- Klik hier voor de gebruiksaanwijzing >

De verschillende maten caravanhoezen:

430cm lang x 225cm breed x 220cm hoog
430cm lang x 235cm breed x 220cm hoog
480cm lang x 225cm breed x 220cm hoog
480cm lang x 235cm breed x 220cm hoog
520cm lang x 225cm breed x 220cm hoog
520cm lang x 225cm breed x 220cm hoog
580cm lang x 225cm breed x 220cm hoog
580cm lang x 235cm breed x 220cm hoog
640cm lang x 225cm breed x 220cm hoog
640cm lang x 235cm breed x 220cm hoog
700cm lang x 225cm breed x 220cm hoog
700cm lang x 235cm breed x 220cm hoog

Via deze link kun je een overzicht vinden. Hier staan verschillende caravan merken en welke hoes erop past. Natuurlijk is het altijd verstandig om het zelf nog even na te gaan. Mocht jouw caravan type er onverhoopt niet bijstaan, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

De maten van de caravanhoezen zijn gebaseerd op enkel de opbouw (dus zonder dissel).

caravanhoes kopen caravanhoezen online kopen hoes voor caravan kopen

Materiaal

Onze caravanhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De caravanhoes biedt perfecte bescherming omdat het is opgebouwd in 4 lagen. Als je de caravan op de camping laat staan wil je natuurlijk niet dat de caravan gaat verkleuren of dat er takken op vallen die krassen veroorzaken. Hier is onze 4 laags caravanhoes zeker tegen bestand.

 

Waaruit bestaat de caravanhoes?

De caravanhoes bestaat uit 4 lagen, dit zorgt ervoor dat de hoes zeer stevig is. Daardoor is jouw caravan langdurig te beschermen tegen alle externe invloeden. Ondanks de 4 lagen is de caravanhoes niet zwaar en gemakkelijk aan te brengen en op te bergen. Wanneer jouw caravan in gebruik is, kun je de caravanhoes gemakkelijk opbergen in de meegeleverde opbergzak.

De caravanhoes is voorzien van een kunststof rits aan de zijkant van de hoes. De rits maakt het mogelijk om ten alle tijden toegang te krijgen tot jouw caravan zonder de gehele hoes te hoeven verwijderen.

De caravanhoes is waterdicht, waterafstotend en voorzien van UV behandeling waardoor de hoes uitermate geschikt is voor zowel buiten als binnenstalling. De ademende eigenschap van het materiaal gaat schimmelvorming tegen. De onderkant van de caravanhoes is voorzien van een ingeweven elastiek waardoor de hoes goed aansluit op jouw caravan.

 

Eigenschappen

De caravanhoes heeft aan de voorkant twee ritsen. Hierdoor heb je altijd makkelijk toegang tot jouw caravan. Je wilt natuurlijk niet dat er schimmel ontstaat aan de binnenkant van de caravanhoes. Hiervoor hebben wij de caravanhoes ademend en waterafstotend gemaakt. Het vocht kan er wel uit maar niet erin! De caravanhoes wordt mee geleverd met een handige opberghoes. Zo kun je de hoes makkelijk meenemen en zal het jouw pak ruimte minimaal beïnvloeden. Aan de onderkant van de caravanhoes zit het verweven elastiek. Je kunt hierdoor zeer makkelijk de caravanhoes fixeren.

 

Voordeel van een caravan cover 

Wanneer het mooier weer is en je wil lekker op pad gaan met je caravan, is niks vervelender dan dat je eerst alle groene aanslag en regenstrepen moet reinigen. Daarom is een caravanhoes de ideale uitkomst. Het biedt dus naast bescherming en een langere levensduur ook nog eens veel gemak. Je neemt de hoes eenvoudig af, bergt hem op in de meegeleverde opbergzak en you're ready to go. 

Het mooie van een universele caravanhoes is ook dat mocht je later een andere caravan van hetzelfde formaat kopen, dan kun je deze gewoon weer gebruiken. Het is dus ook een goedkope oplossing voor jouw probleem.

 

Verzenden en retourneren

Bij DeZeilenSpecialist hanteren wij als je voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis. Dit kunnen wij waarborgen in Nederland maar ook in België. Wil je het elders laten bezorgen? Dat is geen enkel probleem, neem even contact op en wij gaan het voor je regelen. Naar sommige landen vragen wij wel een verzendtarief. Heb je een keuze kunnen maken tussen onze caravanhoezen? Wellicht ook advies ingewonnen bij één van onze specialisten? Toch een caravanhoes ontvangen die niet goed past? Dat is geen enkel probleem, je kunt de caravanhoes gewoon retour zenden. Echter zijn de verzendkosten om het retour te sturen wel voor eigen rekening. Wij zullen het aankoop bedrag op jouw rekening terug storten, zodra wij het retour exemplaar hebben ontvangen.

 

Wil je een caravanhoes kopen?

Als je besluit om de caravanhoes te kopen, dan zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland. Dankzij onze samenwerking met PostNL kunnen wij de caravanhoes door het hele land leveren. Zelfs op jouw werk!

De caravanhoes is:

  • Voorzien van UV behandeling
  • Voorzien van rits voor toegang tot caravan
  • Makkelijk aan te brengen en op te bergen
  • Vier lagen materiaal
  • Van ademend materiaal
  • Waterafstotend

 

Optimale bescherming door een caravanhoes online te bestellen

Je kent vast wel de bekende regenstrepen. Eindelijk is de tijd weer gekomen dat je weer lekker kunt genieten van het weer op de camping maar eerst moet je nog jouw hele caravan schoonmaken. Een hele klus! Naast dat de caravanhoes bescherming biedt voor krassen en de bovengenoemde regenstrepen, biedt het jou ook gemak. Je hoeft niet maar het hardnekkig vuil schoon te maken! Even de caravanhoes opbergen in de meegeleverde opberghoes, dan kun je meteen op reis naar jouw bestemming.

Beschermhoes caravan ademend, beschermhoes caravan waterdicht.


Advies over het kopen van de juiste Caravanhoes?

Kom je er niet uit met de keuze voor een Caravanhoes of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze om de juiste caravanhoes te kopen.

Aan adviezen kunnen geen rechten worden ontleend. Er kan sprake zijn van een ouder model of andere afwijkingen waardoor DeZeilenSpecialist voor geen van de gegeven adviezen de consquenties kan dragen.

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing >


    Terug naar boven