Bootzeil op maat

Staat uw gewenste maat boothoes niet op onze webshop of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij kunnen (bijna) elke maat boothoes leveren en zoeken graag met u mee naar een oplossing!

Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring met bootzeilen, is er soms ook veel meer mogelijk met de bootzeilen die wij reeds aanbieden. Vaak zien en horen we dat boten van onze klanten verschillende uitstekende elementen bevatten. U kan hierbij denken aan een stuurconsole, ruiten of kabelaring, hierdoor kan het voorkomen dat u niet op de juiste wijze uw boot heeft opgemeten. Wilt u nou precies weten hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan even een kijken op deze pagina.  

 

Bootzeil op maat bestellen bij dezeilenspecialist. Dit bootzeil sluit perfect aan op de maten van jouw boot

Het grote voordeel van een universeel bootzeil, die het meest in de buurt komt van de maat van uw boot, is dat u enorm veel geld bespaart. Wanneer u ervoor zorgt dat u de boothoes optimaal fixeert en zorgt voor de juiste afwatering, zult u zien dat een boothoes op maat lang niet altijd nodig is. Wanneer u een boothoes wilt kopen is het wel raadzaam te controleren hoeveel denier de boothoes heeft, dit zegt namelijk iets over de fijnheid van de garen die zijn gebruikt. Hoe hoger het aantal denier hoe dichter en dikker het bootzeil is. Wilt u dus gaan voor goede en stevige kwaliteit is het raadzaam te kiezen voor een bootzeil met 600 denier. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »