AL VANAF €49,99UW BOOT AFDEKKEN? BOOTZEILEN ACCESSOIRES

SUBTITLE

De specialist in Bootzeilen, Boothoezen en Afdekzeilen!

ABOUT US

Wat doen wij ? 

DeZeilenSpecialist is een organisatie gespecialiseerd in Universele Dekzeilen voor uw Boot, Caravan, Buitenboordmotor, Jetski, Motor of Auto. 

Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in 3 verschillende kleuren, 3 verschillende kwaliteiten en ruim 14 maten per kwaliteit.

Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.

Wie zijn wij ? 

Daarnaast is DeZeilenSpecialist.nl een webshop en dochteronderneming van 

InfraDeskTrading BV, opgebouwd uit collega's welke na lange samenwerking en ervaring, de kennis samen hebben gebracht in deze onderneming. De handelsgeest en inspiratie hebben de onderneming een positieve spin-off gegeven wat resulteerde in een bloeiende onderneming met een wijd netwerk.

Waar de normale bedrijven hun service stoppen, daar gaat InfraDeskTrading verder. Op deze manier bieden wij de groothandel, en particuliere opdrachtgevers een pakket dat meer is dan alleen leverantie. Door mee te denken, terugkoppelen en te onderhouden, is een service te leveren die zorgen, werkzaamheden en afhandeling uit handen neemt. 

Hierdoor houdt de groothandel tijd over om hun onderneming te drijven en de particulier om te genieten van een zorgeloos produkt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »