Steunpaal

Accessoires Zeilspanner Bootzeil Support Pole
Zeilspanner Bootzeil Support Pole
De Zeilspanner Bootzeil Support Pole is een handig hulpmiddel voor onder jouw bootzeil om de regen geleidelijk van het zeil te laten afvoeren.
€21,99 €20,99
Bekijk product >
Accessoires Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra
Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra
Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra is een luxe support pole om jouw boot goed te beschermen tegen sneeuw, regen, bladeren en vuil.
€38,99 €35,99
Bekijk product >
Accessoires Zeilspanner Bootzeil Support Frame
Zeilspanner Bootzeil Support Frame
Zeilspanner Support Frame voorkomt dat regenwater een plas kan vormen in jouw boothoes. Dit worden ook wel waterzakken genoemd. Met het Support Frame krijgt de boothoes een vorm waarin water en andere natuurproducties direct naar beneden glijden.
€65,99 €62,99
Bekijk product >
Accessoires Support Pole Luxe
Support Pole Luxe
De Support Pole Luxe helpt je om plassen in je bootzeil te voorkomen.
€40,99 €37,99
Bekijk product >
Accessoires Supportframe XL
Supportframe XL
Zeer stevig en perfect voor de winterstalling voor jachthavens en particulieren.
€824,99 €779,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Dekzeil steunpaal

Opzoek naar een dekzeil steunpaal? Dan ben je bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres. DeZeilenSpecialist.nl is specialist in afdekzeilen voor boten, auto’s, fietsen, bakfietsen en meer. Een dekzeil steunpaal gaat waterzakken in jouw bootzeil tegen, waardoor jouw boot uitstekend beschermd is tegen weersomstandigheden.

Wat is een dekzeil steunpaal?

Een dekzeil steunpaal verhoogt jouw boothoes van binnenuit waardoor er een natuurlijke afwatering ontstaat. Hierdoor blijft er geen water achter in het zeil. Water dat achterblijft in het zeil noemen we waterzakken. Deze zorgen ervoor dat er gewicht ontstaat op het zeil waardoor het zeil naar binnen valt en jouw boot alsnog vol loopt met water.

Welke dekzeil steunpaal is voor mijn boot geschikt?

Wij bieden verschillende dekzeil steunpalen aan in ons assortiment. Welke voor jouw boot geschikt is ligt aan de lengte van jouw boot. De dekzeil steunpalen die wij aanbieden zijn geschikt voor elke boot.

De verschillende dekzeil steunpalen:

Zeilspanner Bootzeil Support PoleDekzeil Steunpaal support pole

De Zeilspanner Bootzeil Support Pole is een handig hulpmiddel voor onder jouw bootzeil om de regen geleidelijk van jouw zeil te laten afvoeren. De Zeilspanner Bootzeil Support Pole is de makkelijkste manier om waterzakken in jouw bootzeil tegen te gaan. Door de Support Pole goed onder jouw bootzeil te plaatsen is jouw zeil goed beschermt tegen ophoping van regen, sneeuw, vuil of bladeren.

Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra

Om te voorkomen dat er water op het zeil blijft staan kun je de Zeilspanner Support Pole onder het zeil plaatsen, hierdoor wordt er een natuurlijke afwatering gecreëerd. Op deze manier ben je extra verzekerd van een schone en droge boot als je gaat varen.

De boothoes wordt hierdoor in het midden omhoog gebracht waardoor het water vanzelf het zeil afloopt. Op de Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra lopen vanaf de spanner elastische lijnen naar de punten van de boot waar het afdekzeil overheen valt. Deze elastische lijnen zijn eenvoudig aan te brengen. Dit is ideaal voor grotere overspanningen.

Zeilspanner Bootzeil Support FrameDekzeil Steunpaal Support Frame

Zeilspanner Bootzeil Support Frame voorkomt dat regenwater een plas kan vormen in jouw boothoes. Dit worden ook wel waterzakken genoemd. Met het Support Frame krijgt de boothoes een vorm waarin water en andere natuurproducties direct naar beneden glijdt.

Het Zeilspanner Bootzeil Support Frame is gemakkelijk in gebruik omdat het werkt met een kliksysteem. Als je gaat varen kan het Support Frame gemakkelijk klein worden gemaakt door de buizen los te klikken. Je hebt vervolgens een pakketje van 5 buizen die gemakkelijk weg gestopt kan worden.


Advies over een dekzeil steunpaal?

Kom je er niet uit met de keuze voor een dekzeil steunpaal? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze.

Aan adviezen kunnen geen rechten worden ontleend. Er kan sprake zijn van een ouder model of andere afwijkingen waardoor DeZeilenSpecialist voor geen van de gegeven adviezen de consquenties kan dragen.

    Terug naar boven