Kleur

Prijs instellen

Max
Rubberboothoes Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D
Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze Universele PVC gecoate Afdekzeilen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden.
€57,49 €59,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Rubberboothoes Afdekzeil 200D Camouflage

Rubberboothoes Afdekzeil 200D Camouflage is een universeel afdekzeil voor uw rubberboot. Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van uw boot. Onze universele PVC gecoate afdekzeilen bieden bescherming van uw boot tegen regen, vuil, bladeren en andere invloeden van de natuur.

De juiste maat Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D

De afdekzeilen hebben een standaard overhang van 15 centimeter aan elke zijde, hierdoor valt het zeil ruim over de rand van de boot. De weergegeven maten betreffen dus de maat van uw boot en niet van het zeil zelf. Indien er boven de rand van de boot een stuurconsole, ruit, reling of iets dergelijks uitsteekt dient u rekening te houden met een groter oppervlakte van het zeil.

Voor de juiste afmetingen meet u van voor naar achter en van links naar rechts over de uitstekende objecten heen. Dat zijn de afmetingen die ook de boothoes moet hebben. U kunt aan de hand van deze afmetingen gemakkelijk de juiste boothoes kiezen. U hoeft hierbij geen rekening te houden met de overhang van de boothoes, elke hoes heeft nog 15 centimeter overhang aan elke zijde.

Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D is verkrijgbaar in de volgende 2 maten*:

 • 320 tot 370cm lang x 170cm breed
 • 370 tot 420cm lang x 180cm breed

*let op: dit zijn de afmetingen van de boot, de boothoes heeft aan elke zijde nog 15 centimeter overhang.

Wat wordt er bij Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D geleverd?

De boothoes is uitgevoerd met dubbel gestikte naden en een elastisch koord in de zoom. De krasvrije ingeweven D-ringen maken het mogelijk om met bijgeleverd gevlochten touw het zeil stormvast te fixeren, dit is ook bij transport noodzakelijk. Tevens wordt er een handige opbergzak meegeleverd. De kleur van dit zeil is camouflage.

Kan ik Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D nog strakker om mijn boot krijgen?

Om Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D nog strakker om uw boot te krijgen kunt u gebruik maken van zandzakjes om extra gewicht toe te voegen aan de zijkanten van uw boot. De zandzakjes kunnen middels de bijgeleverde karabijnhaakjes gemakkelijk aan de boothoes worden bevestigd aan de D-ringen die in het zeil zijn ingeweven. Afhankelijk van het formaat van uw zeil is 4-6 zandzakjes de geadviseerde hoeveelheid. Om nog meer zandzakjes te bevestigen aan uw bootzeil, kunt ook gebruik maken van de handige kwikclips.

Hoe voorkom in waterzakken in Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D

Om water geen kans te geven een plas te vormen in uw boothoes kunt u één of meerdere zeilspanners onder het zeil plaatsen. Zeilspanners zijn leverbaar in 3 verschillende soorten:

 • Zeilspanner: deze zwarte paal beschikt over 7 afneembare buizen (21cm per stuk) om de gewenste hoogte te creëren. Maximale hoogte 135 cm.
 • Zeilspanner Extra: deze zeilspanner heeft behalve de bovengenoemde paal ook drie elastische lijnen naar de punten van de boot lopen. Ideaal bij grotere overspanningen. Uitschuifbaar tot 120 cm.
 • Zeilspanner Support Frame: is vergelijkbaar met een tentgeraamte. Het SupportFrame is verstelbaar en heeft de volgende afmetingen:
  • Lengte 100-180cm
  • Hoogte 50-80cm
  • Breedte onderkant: 65-120cm

Advies over de juiste keuze Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D?

Komt u er niet uit met de keuze voor een Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies in uw keuze.

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing >

    Terug naar boven >   

Terug naar bootzeil categorie >  

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »