Rubberboothoes

Kleur

Prijs instellen

Max
Rubberboothoes Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D
Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze Universele PVC gecoate Afdekzeilen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden.
€69,99 €65,99
Bekijk product >
Rubberboothoes Rubberboothoes Zwart Afdekzeil 200D
Rubberboothoes Zwart Afdekzeil 200D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze Universele PVC gecoate Afdekzeilen bieden bescherming van jouw boot tegen regen, vuil, bladeren enz.
€69,99 €65,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Dit stevige universele gecoate 600D afdekzeil biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden en ander vuil.
€145,99 €136,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 300D
Bootzeil Afdekzeil 300D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze universele PVC-gecoate afdekzeilen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden en ander vuil.
€103,99 €97,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Rubberboothoes bestellen

Een goed bootzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze universele PVC gecoate rubberboothoezen zijn dekzeilen die bescherming bieden voor jouw rubberen boot tegen regen, vuil, bladeren en andere invloeden van de natuur.

De juiste maat Rubberboothoes kiezen

Wanneer je een rubberboothoes wil bestellen is het belangrijk dat je bij de producten de maten van jouw rubberboot selecteert. Onze rubberboothoezen hebben een standaard overhang van 15 centimeter aan elke zijde, hierdoor valt de hoes ruim voldoende over de rand van de boot. Mochten er boven de rand van jouw rubberboot een stuurconsole, ruit, reling of iets dergelijks uitsteken, houd dan rekening mee dat de benodigde maat van je zeil zal veranderen.

Voor de juiste afmetingen meet je de rubberboothoes van voor naar achter en van links naar rechts over de uitstekende objecten heen. Bekijk hier de instructies. 

Verschillende maten rubberboothoes 

Onze boothoezen voor rubberboten zijn beschikbaar in twee kleuren en twee maten*.

Rubberboothoes Zwart

 • 320 tot 370cm lang x 170cm breed
 • 370 tot 420cm lang x 180cm breed

Rubberboothoes Camo

 • 320 tot 370cm lang x 170cm breed
 • 370 tot 420cm lang x 180cm breed

*let op: dit zijn de afmetingen van de rubberboot, de boothoes heeft aan elke zijde nog 15 centimeter overhang om goed af te sluiten.

Wat wordt er bij de Rubberboothoes geleverd?

De rubberboothoes is uitgevoerd met dubbel gestikte naden en een elastisch koord in de zoom. De krasvrije ingeweven D-ringen maken het mogelijk om met bijgeleverd gevlochten touw de rubberboothoes goed te fixeren. Wanneer je de rubberboothoes weer wil opbergen kun je hem eenvoudig opbergen in de meegeleverde opbergzak. 

Hoe fixeer ik mijn Rubberboothoes optimaal?

Om de Rubberboothoes nog strakker om jouw boot te krijgen kan je gebruik maken van zandzakjes om extra gewicht toe te voegen aan de zijkanten van de rubberboot. De zandzakjes kunnen middels de bijgeleverde karabijnhaakjes gemakkelijk aan de ingeweven d-ringen van de rubberboothoes worden bevestigt. Afhankelijk van het formaat van de gekozen rubberboothoes is 4-6 zandzakjes de geadviseerde hoeveelheid. Om nog meer zandzakjes te bevestigen aan je rubberboothoes, kun je ook gebruik maken van handige kwikclips.

Hoe voorkom je waterzakken in de Rubberboothoes? 

Om water geen kans te geven een plas te vormen in jouw rubberboothoes kun je één of meerdere Zeilspanners onder het zeil plaatsen.

Zeilspanners zijn leverbaar in 3 verschillende soorten:

 

 

 • Zeilspanner Afdekzeil Support Pole Extra: deze zeilspanner heeft behalve de bovengenoemde paal ook drie elastische lijnen naar de punten van de boot lopen. Ideaal bij grotere overspanningen. Uitschuifbaar tot 120cm.

 

 • Zeilspanner Afdekzeil Support Frame: is vergelijkbaar met een tentgeraamte. De afdekzeil Support Frame is verstelbaar en heeft de volgende afmetingen:
  Lengte 100-180cm
  Hoogte 50-80cm
  Breedte onderkant: 65-120cm

Advies over de juiste keuze Rubberboothoes?

Kom je er niet uit met de keuze voor een Rubberboothoes? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze.

Aan adviezen kunnen geen rechten worden ontleend. Er kan sprake zijn van een ouder model of andere afwijkingen waardoor DeZeilenSpecialist voor geen van de gegeven adviezen de consquenties kan dragen.

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing >

    Terug naar boven