Boothoes

Kleur

Prijs instellen

Max
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Blauw Long Life
Bootzeil Afdekzeil 600D Blauw Long Life
Bootzeil Afdekzeil 600D Blauw Long Life is een boothoes van de sterkste kwaliteit materiaal uit het assortiment. De Long Life hoezen zijn speciaal gemaakt voor speed- en consoleboten.
€214,99 €202,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Zwart Long Life
Bootzeil Afdekzeil 600D Zwart Long Life
Bootzeil Afdekzeil 600D Zwart Long Life is een boothoes van de sterkste kwaliteit materiaal uit het assortiment. De Long Life hoezen zijn speciaal gemaakt voor speed- en consoleboten.
€214,99 €202,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Dit stevige universele gecoate 600D afdekzeil biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden en ander vuil.
€145,99 €136,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart is een universeel afdekzeil voor jouw open boot. Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot.
€145,99 €136,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 300D
Bootzeil Afdekzeil 300D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze universele PVC-gecoate afdekzeilen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden en ander vuil.
€103,99 €97,99
Bekijk product >
Rubberboothoes Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D
Rubberboothoes Camo Afdekzeil 200D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze Universele PVC gecoate Afdekzeilen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden.
€69,99 €65,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Boothoes

Een afdekzeil zoals een boothoes kan de levensduur van jouw boot aanzienlijk verlengen. Het beschermt tegen regen, sneeuw, bladeren, vogelpoep en ander vuil. De boothoes zorgt ervoor dat onder andere hout minder snel gaat rotten, daarbij voorkomt de boothoes dat vogelpoep jouw verf/lak aantast. Wij hebben diverse soorten en maten boothoezen op voorraad en daarom direct leverbaar.

Universele boothoezen

Wij verkopen bij DeZeilenSpecialist universele boothoezen, dit betekent dat de boothoezen over vrijwel elke boot passen. De boothoezen hebben standaard +/- 20 cm overhang rondom. Hierdoor kun je de boothoes makkelijk fixeren en heeft het als voordeel dat de boothoes een goede pasvorm heeft. Je zou de boothoes perfect passend kunnen maken door gebruik te maken van bijvoorbeeld een support frame. Het support frame is in hoogte en lengte verstelbaar en geschikt voor elke boot.

Kwaliteit van de boothoezen

Wij hebben verschillende soorten kwaliteit boothoezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de 200 D, 300 D of 600 D. De letter D staat voor Denier, dit is de aanduiding voor de fijnheid van de draad die gebruikt is. Hoe meer Denier, hoe sterker het materiaal. De Oxford geweven boothoezen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en PVC, zo heb je een optimale bescherming tegen alle weersinvloeden.


Categorieën van de boothoezen

Hieronder zie je een overzicht met de verschillende soorten boothoezen. 

Boothoes open boot 
Boothoes consoleboot
Boothoes speedboot
Boothoes zware kwaliteit
Boothoes longlife
Boothoes normale kwaliteit
boothoes rubberboot

Accessoires:
boothoes zeilspanner 

Maten

Verder kun je nog kiezen uit boothoezen van verschillende maten. We hebben de volgende lengtes in ons assortiment. Mocht de lengte er niet bij staan die jij nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op! We denken namelijk graag met je mee.

Boothoes van 3 meter

Boothoes van 4 meter

Boothoes van 5 meter

Boothoes van 6 meter

Hoe kun je weten dat je de juiste maat bestelt?

Een boot opmeten is een nauwkeurige klus. Zorg ervoor dat je uitstekende delen ook meeneemt in de berekening. Via deze link kom je op een pagina met de instructies over het opmeten van jouw boot. Mocht je er toch niet helemaal uit komen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wil je waterzakken in jouw boothoes voorkomen?

Je kent de bekende waterzakken wel. Je kunt dit voorkomen door gebruik te maken van een zeilspanner. Door op één van de onderstaande zeilspanners te klikken, kun je een kijkje nemen of het van toegevoegde waarde voor jou kan zijn.

- Zeilspanner support frame
- Zeilspanner support pole
- Zeilspanner support pole extra 

Verzenden en retourneren

Heb je na het opmeten van jouw boot toch de verkeerde maat besteld? Dat kan natuurlijk gebeuren en is geen enkel probleem. Je kunt het binnen 14 dagen gewoon retourneren. De boothoes mag alleen gepast zijn en dus niet blootgesteld zijn aan weersomstandigheden. De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op met onze klantenservice.