Bootzeil Zeilspanner

Accessoires Supportframe XL
Supportframe XL
Zeer stevig en perfect voor de winterstalling voor jachthavens en particulieren.
€824,99 €779,99
Bekijk product >
Accessoires Support Pole Luxe
Support Pole Luxe
De Support Pole Luxe helpt je om plassen in je bootzeil te voorkomen.
€40,99 €37,99
Bekijk product >
Accessoires Zeilspanner Bootzeil Support Pole
Zeilspanner Bootzeil Support Pole
De Zeilspanner Bootzeil Support Pole is een handig hulpmiddel voor onder jouw bootzeil om de regen geleidelijk van het zeil te laten afvoeren.
€21,99 €20,99
Bekijk product >
Accessoires Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra
Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra
Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra is een luxe support pole om jouw boot goed te beschermen tegen sneeuw, regen, bladeren en vuil.
€38,99 €35,99
Bekijk product >
Accessoires Zeilspanner Bootzeil Support Frame
Zeilspanner Bootzeil Support Frame
Zeilspanner Support Frame voorkomt dat regenwater een plas kan vormen in jouw boothoes. Dit worden ook wel waterzakken genoemd. Met het Support Frame krijgt de boothoes een vorm waarin water en andere natuurproducties direct naar beneden glijden.
€65,99 €62,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Bootzeil Zeilspanner

Op zoek naar een manier om waterzakken te voorkomen? Of om jouw bootzeil nog strakker om jouw boot te bevestigen? Dan is een zeilspanner de tool waar je naar op zoek bent! DeZeilenSpecialist.nl is de specialist op het gebied van afdekzeilen voor jouw boot. Ook voor de bevestiging van jouw bootzeil bieden wij de juiste tools aan.

Plassen met regenwater worden ook wel waterzakken genoemd. Deze ontstaan wanneer het zeil niet strak genoeg om de boot bevestigd is. Een zeilspanner creëert een verhoging in de vorm van een punt in het zeil waardoor waterzakken voorkomen kunnen worden. Het water stroomt hierdoor van het zeil af waardoor er geen plassen water in het zeil achterblijven.

De verschillende zeilspanners:

 

 

  • Zeilspanner Support Frame: is vergelijkbaar met een tentgeraamte. Het SupportFrame is verstelbaar en heeft de volgende afmetingen:
    • Lengte 100-180cm
    • Hoogte 50-80cm
    • Breedte onderkant: 65-120cm

 

De Zeilspanner Support Frame is ontworpen door InfraDeskTrading B.V. Het bedrijf achter DeZeilenSpecialist.nl. Dit frame is een tentgeraamte die onder het zeil geplaatst kan worden. De supportframe is verstelbaar in lengte en hoogte waardoor hij geschikt is voor elke boot.

Accessoires voor de bootzeil

Om jouw bootzeil nog strakker om jouw boot te krijgen, bieden wij handige accessoires aan. 

Advies nodig voor een bootzeil zeilspanner?

Kom je er niet uit met de keuze voor een bootzeil? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze.

Aan adviezen kunnen geen rechten worden ontleend. Er kan sprake zijn van een ouder model of andere afwijkingen waardoor DeZeilenSpecialist voor geen van de gegeven adviezen de consquenties kan dragen.

Terug naar boven