Bootzeil / hoes sloep

Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart is een universeel afdekzeil voor jouw open boot. Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot.
€145,99 €136,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Dit stevige universele gecoate 600D afdekzeil biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden en ander vuil.
€145,99 €136,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 300D
Bootzeil Afdekzeil 300D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze universele PVC-gecoate afdekzeilen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden en ander vuil.
€103,99 €97,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Wees van alle gemakken voorzien met een van deze bundels! Kies alleen de juiste maat hoes voor je boot en wij hebben de rest al voor je samengesteld.
€181,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Wees van alle gemakken voorzien met een van deze bundels! Kies alleen de juiste maat hoes voor je boot en wij hebben de rest al voor je samengesteld.
€232,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 300D Grijs Bundel Pakket
Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 300D Grijs Bundel Pakket
Wees van alle gemakken voorzien met een van deze bundels! Kies alleen de juiste maat hoes voor je boot en wij hebben de rest al voor je samengesteld.
€148,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

 

Bootzeil / hoes voor een sloep kopen

Wanneer je lang plezier van je sloep wil hebben is het raadzaam je boot goed te onderhouden met een bootzeil. Een goed sloep bootzeil is een perfect middel om hieraan bij te dragen. Onze stevige PVC gecoate afdekzeilen beschermen jouw sloep tegen alle weersomstandigheden en ander vuil. Dankzij de coating zal de hoes niet snel verkleuren.

 

Voor iedere sloep een geschikt bootzeil

Bij DeZeilenSpecialist is er bijna voor iedere sloep een mooi passend universeel sloep bootzeil te vinden. Wanneer je bij DeZeilenSpecialist een bootzeil voor je sloep wil bestellen heb je de keuze uit twee verschillende diktes, namelijk de 300D en de 600D. De letter D staat voor denier, dit geeft de dikte van het garen aan.

 

Verschil in dikte van de sloep boothoes

Onze boothoezen voor een sloep verschillen in dikte van het materiaal. De dikte van het materiaal wordt uitdrukt in aantal D. De ‘D’ staat voor Denier, net zoals bij panty’s. Het geeft de dikte van het garen weer. 600D is extra dik en van degelijke kwaliteit waardoor jouw boot uitstekend beschermd wordt.

 

300D

Bootzeil afdekzeil 300D is een mooie stevige hoes geschikt voor de kleinere sloepen van 1.80 tot wel 6.08 meter. Dit sloep bootzeil heeft dubbel gestikte naden en een elastisch koord in de zoom zodat de hoes netjes aansluit. Dankzij de handige D-ringen die in het sloep bootzeil geweven zijn, kan je met behulp van zandzakjes het afdekzeil van jouw sloep nog beter op spanning brengen.

 

600D

De meest sterke hoes uit ons assortiment is Bootzeil Afdekzeil 600D. De 600D afdekhoes biedt jouw sloep de optimale bescherming en is goed ademend.
Ook dit sloep bootzeil is voorzien van dubbel gestikte naden, elastiek in de zoom en heeft handige ingeweven D-ringen. De kleinste 600D hoes is voor boten met een lengte van 3.10m en de grootste hoes is voor boten van maximaal 8.50m

Mocht er nou een grote stuurconsole in jouw sloep zitten, neem dan een kijkje bij 600D longlife hoezen, hierbij is er een uitsparing in de hoes gemaakt voor een stuurconsole.

Bootzeil Sloep 600D beschermt jouw sloep tegen alle weersomstandigheden en ander vuil


De juiste maat sloep bootzeil kopen

Wanneer je een sloep bootzeil wil aanschaffen is het altijd raadzaam om je sloep goed op te meten. Het is belangrijk dat je de sloep zowel in de lengte als de breedte meet en daarbij ook rekening houdt met onderdelen van de sloep die misschien uitsteken en eventuele kabelaring. Onze sloep bootzeilen hebben aan iedere zijde 15 centimeter overhang om ervoor te zorgen dat het zeil goed op de sloep past. Wanneer je daadwerkelijk een hoes wil bestellen selecteer dan bij het bestellen de werkelijke maat van jouw boot.

 

Heb je een sloep?

Onze 600D sloep boothoes is zeer geschikt voor een sloep. Deze sloep boothoes heeft geen uitsparing in de boothoes waardoor de boothoes goed aansluit op jouw sloep. Deze boothoes heeft dubbel gestikte naden en een verstevigde punt. Deze boothoes sloep wordt geleverd met een handige opbergzak.

 

Accessoires

Om jouw sloep boothoes nog strakker om jouw sloep te krijgen, bieden wij handige accessoires aan. Om water geen kans te geven een plas te vormen in jouw boothoes kun je één of meerdere zeilspanners onder het zeil plaatsen.

Zeilspanners zijn leverbaar in 3 verschillende soorten:

 

 

  • Zeilspanner Afdekzeil Support Pole Extra: deze zeilspanner heeft behalve de bovengenoemde paal ook drie elastische lijnen naar de punten van de boot lopen. Ideaal bij grotere overspanningen. Uitschuifbaar tot 120 cm.

 

  • Zeilspanner Afdekzeil Support Frame: is vergelijkbaar met een tentgeraamte. De afdekzeil Support Frame is verstelbaar en heeft de volgende afmetingen:
    Lengte 100-180cm
    Hoogte 50-80cm
    Breedte onderkant: 65-120cm

Staat de juiste maat er niet tussen? 

Mocht je nog twijfels hebben over de juiste maat of heb je een andere vraag dan kun je contact met ons opnemen via deze pagina. Wij beantwoorden je vragen en denken graag met je mee voor een juiste oplossing voor je sloep.

Aan adviezen kunnen geen rechten worden ontleend. Er kan sprake zijn van een ouder model of andere afwijkingen waardoor DeZeilenSpecialist voor geen van de gegeven adviezen de consquenties kan dragen.