Bootzeil Normale Kwaliteit

Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 300D
Bootzeil Afdekzeil 300D
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Onze universele PVC-gecoate afdekzeilen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden en ander vuil.
€103,99 €97,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 300D Grijs Bundel Pakket
Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 300D Grijs Bundel Pakket
Wees van alle gemakken voorzien met een van deze bundels! Kies alleen de juiste maat hoes voor je boot en wij hebben de rest al voor je samengesteld.
€148,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Bootzeil Normale Kwaliteit

Ben je op zoek naar een bootzeil? Dan ben je bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres. DeZeilenSpecialist is specialist in bootzeilen en boothoezen. Wij verkopen verschillende bootzeilen in verschillende kleuren en maten. Onze afdekhoezen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden de beste bescherming voor jouw boot. Regen, sneeuw, bladeren en vuil zijn geen probleem meer.
 
Onze bootzeilen zijn universeel en zijn daarmee geschikt voor elke boot. Wij raden aan om jouw boot eerst goed op te meten voordat je jouw bestelling plaatst. Hoe je jouw boot kunt opmeten kun je op deze pagina lezen. De bootzeilen hebben een standaard overhang van +/- 15cm. Hier hoef je bij het opmeten van jouw boot geen rekening mee te houden.


Verschil in dikte van de bootzeil normale kwaliteit

Onze bootzeilen verschillen in dikte van het materiaal. De dikte van het materiaal wordt uitdrukt in aantal D. De ‘D’ staat voor Denier, net zoals bij panty’s. Het geeft het dikte van het garen weer. 

Accessoires voor de bootzeil normale kwaliteit

Om jouw bootzeil nog strakker om jouw boot te krijgen, bieden wij handige accessoires aan. Om water geen kans te geven een plas te vormen in jouw bootzeil kun je één of meerdere Zeilspanners onder het zeil plaatsen.
 
Accessoires: zeilspanners zijn leverbaar in 3 verschillende soorten:

 

 

  • Zeilspanner Afdekzeil Support Pole Extra: deze zeilspanner heeft behalve de bovengenoemde paal ook drie elastische lijnen naar de punten van de boot lopen. Ideaal bij grotere overspanningen. Uitschuifbaar tot 120cm.

 

  • Zeilspanner Afdekzeil Support Frame: is vergelijkbaar met een tentgeraamte. De afdekzeil Support Frame is verstelbaar en heeft de volgende afmetingen:
    Lengte 100-180cm
    Hoogte 50-80cm
    Breedte onderkant: 65-120cm

Advies nodig voor jouw bootzeil normale kwaliteit?

Kom je er niet uit met de keuze voor een bootzeil? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze.

Aan adviezen kunnen geen rechten worden ontleend. Er kan sprake zijn van een ouder model of andere afwijkingen waardoor DeZeilenSpecialist voor geen van de gegeven adviezen de consquenties kan dragen.

 

    Terug naar boven