Bootzeil / hoes zware kwaliteit

Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart is een universeel afdekzeil voor jouw open boot. Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot.
€145,99 €136,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Dit stevige universele gecoate 600D afdekzeil biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden en ander vuil.
€145,99 €136,99
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 600D Luxe Zwart
Wees van alle gemakken voorzien met een van deze bundels! Kies alleen de juiste maat hoes voor je boot en wij hebben de rest al voor je samengesteld.
€173,48
Bekijk product >
Bootzeil Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Bootzeil - Bundel - Afdekzeil 600D Luxe Blauw
Wees van alle gemakken voorzien met een van deze bundels! Kies alleen de juiste maat hoes voor je boot en wij hebben de rest al voor je samengesteld.
€223,48
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Bootzeil / hoes Zware Kwaliteit

Ben je op zoek naar een bootzeil van zware kwaliteit? Dan ben je bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres. DeZeilenSpecialist is specialist in bootzeilen. Wij verkopen verschillende bootzeilen in verschillende kleuren en maten. Onze dekhoezen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden de beste bescherming voor jouw boot. Regen, sneeuw, bladeren en vuil zijn geen probleem meer.
 
Onze bootzeilen zijn universeel en zijn daarmee geschikt voor elke boot. Wij raden aan om jouw boot eerst goed op te meten voordat je jouw bestelling plaatst. Hoe je jouw boot kunt opmeten kun je op deze pagina lezen. De bootzeilen hebben een standaard overhang van +/- 15cm. Hier hoef je bij het opmeten van jouw boot geen rekening mee te houden.


Bootzeildikte, het verschil:

Onze bootzeilen verschillen in dikte van het materiaal. De dikte van het materiaal wordt uitdrukt in aantal D. De ‘D’ staat voor Denier, net zoals bij panty’s. Het geeft de dikte van het garen weer. 600D is extra dik en van degelijke kwaliteit waardoor jouw boot uitstekend beschermd wordt.
 

Sloep of open boot bootzeil / hoes

boothoes open boot 600d blauw

Heb je een sloep of open boot? Onze 600D hoezen zijn zeer geschikt voor sloep en open boten. Dit bootzeil heeft geen uitsparing en sluit daarmee goed aan op jouw sloep of open boot. Deze hoes heeft dubbel gestikte naden en een verstevigde punt. Deze bootzeilen worden met handige opbergzak geleverd.

Onze 600D boothoezen zijn gemaakt van materiaal van zware kwaliteit. Hierdoor zijn deze boothozen een uitstekende bescherming voor jouw boot. Deze boothoes heeft geen uitsparing in het zeil waardoor deze boothoes uitstekend geschikt is voor open boten en sloepen. Boothoes Zware Kwaliteit heeft een dikte van 600D. De dikte van de boothoes zware kwaliteit wordt uitgedrukt in aantal D.

Boothoes Zware Kwaliteit kan eenvoudig worden opgeborgen in de bijgeleverde opbergzak. Hierdoor krijgt de boothoes van zware kwaliteit een compact formaat en kan deze gemakkelijk meegenomen worden in de boot. De boothoes zware kwaliteit beschermt jouw boot tegen invloeden van buitenaf zoals sneeuw, regen, vuil en vogeluitwerpselen. Met deze boothoezen blijft jouw boot in topconditie. Om boothoes zware kwaliteit optimaal om jouw boot te bevestigen kun je gebruik maken van onze boothoes accessoires.

Het verschil tussen boothoes zware kwaliteit 600D en boothoes longlife 600D zit hem in de uitsparing voor het stuurconsole of de ruit. Boothoes Zware Kwaliteit 600D is dus niet geschikt voor speedboten en console boten. Voor extra vragen over onze boothoezen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Accessoires voor de bootzeil zware kwaliteit

Om jouw bootzeil nog strakker om jouw boot te krijgen, bieden wij handige accessoires aan. Om water geen kans te geven een plas te vormen in jouw bootzeil kun je één of meerdere zeilspanners onder het zeil plaatsen. Zeilspanners zijn leverbaar in 3 verschillende soorten:

Zeilspanner Support Pole: deze zwarte paal beschikt over 6 afneembare buizen (21cm per stuk) om de gewenste hoogte te creëren. Maximale hoogte 136cm.

Zeilspanner Support Pole Extra: deze zeilspanner heeft behalve de bovengenoemde paal ook drie elastische lijnen naar de punten van de boot lopen. Ideaal bij grotere overspanningen. Uitschuifbaar tot 120cm.

Zeilspanner Support Frame: is vergelijkbaar met een tentgeraamte. De Support Frame is verstelbaar en heeft de volgende afmetingen:
 
• Lengte 100-180cm
• Hoogte 50-80cm
• Breedte onderkant: 65-120cm


Advies nodig?

Kom je er niet uit met de keuze voor een bootzeil of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze.

Aan adviezen kunnen geen rechten worden ontleend. Er kan sprake zijn van een ouder model of andere afwijkingen waardoor DeZeilenSpecialist voor geen van de gegeven adviezen de consquenties kan dragen.

    Terug naar boven