Verzend- en retourbeleid voor jouw pakket

verzending proces
Verzenden

PostNL Alle bestellingen voor 23:59 geplaatst (bij enkele artikelen voor 16.00), op werkdagen, worden dezelfde dag verstuurd. Wij versturen de pakketten met PostNL. PostNL biedt het pakket, na ontvangst van de verzendbevestiging, de volgende dag aan. Niet thuis? PostNL biedt het pakket in totaal 1 keer aan, ook bij de buren. Na deze aanbiedpoging wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde ophaalpunt bij jou in de buurt. Welk ophaalpunt dit is kun je terug zien via de track & trace.

Onze harmonicadoeken worden verzonden met DHL. Let hierop met het invullen van het afleveradres.

Paketten langer dan 175cm worden met PostNL Extra@Home verstuurd. Dit doen wij omdat deze lange pakketten niet met de reguliere bezorgdienst mee kunnen. Zorg dat je thuis bent op de geplande dag. PostNL Extra@Home komt maar één keer langs om jouw pakket af te leveren. Ben je niet thuis? Dan moeten wij helaas voor de nieuwe bezorgpoging €35,- in rekening brengen. 

Wil je je pakket laten bezorgen bij een afhaalpunt? Let er dan wel op dat dit een PostNL punt moet zijn aangezien wij verzenden met PostNL. Bij een afhaalpunt van een andere bezorgdienst wordt je pakket geweigerd. Voor het opnieuw verzenden van je pakket moeten wij helaas €9,50 in rekening brengen. 

Pakket niet afgeleverd of andere problemen met verzending? Neem dan contact op met onze klantenservice:

 

Door externe factoren kan de levertijd langer zijn de gehoopt, helaas hebben wij hier geen invloed op. Zo lang het pakket onderweg is met de vervoerder kunnen wij niks wijzigen of anderzijds beïnvloeden. Mocht uw pakket onverhoopt vertraging op lopen dan vragen we om uw geduld. Als het langer duurt dan 1 week na de normale levertijd zullen wij met u bespreken of het opnieuw verzenden van uw bestelling tot de opties behoort. Uiteindelijk ontvangt u dan 2 identieke pakketten, voor dit tweede pakket willen wij u vragen om dit aan ons te retourneren.

 

Verzendkosten:

Nederland:

De verzendkosten voor bestellingen uit Nederland bedragen €6,-. Voor bestellingen met een orderwaarde boven de €50 zijn de verzendkosten gratis. 

België

De verzendkosten voor bestellingen uit België bedragen €6,95. Voor bestellingen met een orderwaarde boven de €50 zijn de verzendkosten gratis. 

 

Retourneren

Alle bestellingen mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Je kunt jouw pakket retourneren via deze link:

    Retourpagina >    

Let op! De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Vermeld daarnaast duidelijk jouw ordernummer op het pakket, zodat wij de retour kunnen koppelen aan de juiste order. Doe je dit niet? Dan kan het zijn dat wij niet kunnen terug betalen omdat wij de retour niet aan een ordernummer kunnen koppelen.  

Wanneer het product gebruikt is, is retourneren niet meer mogelijk. Heb je het product alleen gebruikt om te passen en is deze niet blootgesteld aan weersomstandigheden, stof, hondenharen of andere materie waardoor de hoes onbruikbaar wordt (dus in nieuwstaat)? Dan mag je het product retourneren.

Zodra de retour verwerkt is wordt het aankoopbedrag binnen 4 werkdagen teruggestort via de door jou gekozen betaalmethode. De consument draagt het risico van retourzending in geval deze zoek raakt bij de pakketdienst.
 
Bewaar de trackingscode e-mail of briefje totdat de retour is gearriveerd en verwerkt. Het is het enige bewijs dat je geretourneerd hebt.
 
Retourneren na 14 dagen? Neem dan contact op met onze klantenservice:
 
 
 

Pakket langer dan 175cm 

Pakketten langer dan 175cm kunnen niet met de reguliere bezorgdienst mee. Heb je een pakket langer dan 175cm die je retour wilt sturen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Ruilen

Wil je het product ruilen? Stuur jouw product retour via onderstaande link en bestel het juiste product via onze webshop. Zodra wij het product ontvangen, gecontroleerd en goedgekeurd hebben storten wij het bedrag terug via de door jou gekozen betaalmethode. Voeg jouw ordernummer toe aan het pakket zodat wij jouw retour kunnen koppelen met jouw order. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

    Retourpagina >    

[email protected]
+31 (0)33 798 10 41

    Terug naar boven