Zeil of hoes op maat laten maken?

Naast onze universele hoezen leveren wij ook hoezen op maat voor voertuigen of projecten. Wij kunnen (bijna) elke maat hoes/zeil leveren en zoeken graag met u mee naar een oplossing. Let wel op: wilt u een hoes op maat laten maken? Dit is pas mogelijk bij afname vanaf 200 stuks.

De hoezen kan je naar wens configureren. Denk aan kwaliteit, afmetingen, sluitingen, ventilatiegaten en of u de hoes wilt voorzien van een elastische rand. Zo heeft u voor elke situatie de juiste hoes en daardoor de optimale bescherming.

Één van onze klanten is Besseling. Voor Besseling mochten wij 200 op maat gemaakt fietshoezen maken. Door de gemakkelijke en stevige fixering zijn de fietsen goed beschermd tijdens transport. Ook als de fietsen tijdelijk buiten staan, zullen deze beschermd zijn tegen alle weerinvloeden.

Fietshoezen op maat

Een ander mooi voorbeeld zijn de 750 op maat gemaakt hoezen van Blombootliften. Deze hoezen zijn voorzien van een mooi logo. Hierdoor zijn de motoren van de bootliften weer goed beschermd tegen de weersomstandigheden. De hoezen zijn gemaakt van 600D zeil en zijn ademend. Hierdoor heeft Blombootliften de optimale bescherming voor de motoren van de bootliften. Wederom zeer gemakkelijk te fixeren dankzij de kunststof gespen en de elastische rand.

logo hoezen

 

Een aantal andere voorbeelden van ons maatwerk zijn:

- 750 Fatbike hoezen

- 350 Driewieler hoezen

- 80 Tunnel ventilatie hoezen

Maatwerk

Wilt u voor uw project of bedrijf (vanaf 200 stuks) specifieke hoezen of zeilen laten maken? Dankzij onze jarenlange ervaring in het afdekken van diverse objecten kunnen wij u voorzien van het juiste advies en de optimale hoezen. 

Interesse? Neem dan contact met ons op via contactpagina.