Zeil of Hoes op Maat?

 

Staat uw gewenste maat voor uw hoes of zeil niet op onze webshop of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij kunnen (bijna) elke maat hoes/zeil leveren en zoeken graag met u mee naar een oplossing! Let wel op: wilt u een hoes op maat laten maken? Dit is pas mogelijk bij afname vanaf 200 stuks.

Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring met de verkoop van hoezen en zeilen is er soms ook meer mogelijk met de producten die wij reeds aanbieden. Vaak zien en horen we dat bijvoorbeeld een boot, camper of caravan verschillende uitstekende elementen bevatten. U kan hierbij denken aan een stuurconsole, ruiten, kabelringen of fietsendragers. Hierdoor kan het voorkomen dat u niet op de juiste manier uw boot of ander voertuig heeft opgemeten. Wilt u weten hoe dit wel op de juiste manier moet? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Toch kan het voorkomen dat ondanks al het meetwerk er geen passende hoes of zeil is voor uw voertuig. Dan denken wij graag met u mee voor een op maat gemaakte hoes! Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Fietshoezen op maat

 

Maatwerk

Wilt u voor uw bedrijf een grote order (vanaf 200 stuks) specifieke hoezen of zeilen plaatsen, dan valt dat zeker te bespreken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche hebben we goede contacten met leveranciers verworven. Hierdoor is het mogelijk om hoezen of zeilen - eventueel gepersonaliseerd - specifiek voor uw bedrijf te laten ontwikkelen. Op de afbeelding hierboven kunt u de fietshoezen zien die wij in opdracht van Besseling op maat hebben laten maken. 

Interesse? Neem dan contact met ons op via contactpagina.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »