Zeil of Hoes op Maat?

 

Staat jouw gewenste maat voor jouw hoes of zeil niet op onze webshop of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij kunnen (bijna) elke maat hoes/zeil leveren en zoeken graag met jou mee naar een oplossing! Let wel op: wil je een hoes op maat laten maken? Dit is pas mogelijk bij afname vanaf 200 stuks.

Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring met de verkoop van hoezen en zeilen is er soms ook meer mogelijk met de producten die wij reeds aanbieden. Vaak zien en horen we dat bijvoorbeeld een boot, camper of caravan verschillende uitstekende elementen bevat. Je kunt hierbij denken aan een stuurconsole, ruiten, kabelringen of fietsendragers. Hierdoor kan het voorkomen dat je niet op de juiste manier jouw boot of ander voertuig hebt opgemeten. Wil je weten hoe dit wel op de juiste manier moet? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Toch kan het voorkomen dat ondanks al het meetwerk er geen passende hoes of zeil is voor jouw voertuig. Dan denken wij graag met jou mee voor een op maat gemaakte hoes! Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Fietshoezen op maat

 

Maatwerk

Wil je voor jouw bedrijf een grote order (vanaf 200 stuks) specifieke hoezen of zeilen plaatsen, dan valt dat zeker te bespreken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche hebben we goede contacten met leveranciers verworven. Hierdoor is het mogelijk om hoezen of zeilen - eventueel gepersonaliseerd - specifiek voor jouw bedrijf te laten ontwikkelen. Op de afbeelding hierboven kun je de fietshoezen zien die wij in opdracht van Besseling op maat hebben laten maken. 

Interesse? Neem dan contact met ons op via contactpagina.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »