Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Afdekzeil

Een universeel afdekzeil kan in vele gevallen erg handig zijn. Zo kan je er bijvoorbeeld alle spullen in en om het huis mee afdekken. Bij DeZeilenSpecialist koop je een waterdicht afdekzeil dat beschermt tegen alle weersomstandigheden. Naast dat je je eigendommen kan beschermen met een afdekzeil is een afdekzeil ook bijzonder handig bij klussen in en om het huis of wanneer je in een noodsituatie een kapot dak of raam hebt.

❇️ Al onze afdekzeilen zijn rondom gezoomd voor extra stevigheid
❇️ Al onze afdekzeilen hebben ringen in het zeil voor gemakkelijke fixatie
❇️ Onze zeilen zijn er in verschillende materialen, afmetingen en diktes


Verschillende materialen afdekzeil

Wij verkopen kunststof afdekzeilen van polyetheen en PVC. Hieronder zullen we kort de verschillen per type afdekzeil uitleggen.


Afdekzeil van Polyetheen (PE)

Een polyetheen afdekzeil is een goede keuze wanneer je een voor een relatief korte duur een afdekzeil nodig hebt. Je kan PE afdekzeilen ook kennen onder de veelgebruikte namen bouwzeil of grondzeil. Onze PE afdekzeilen zijn beschikbaar in 110 gr/m2 en 150 gr/m2. Een PE afdekzeil is een licht en waterafstotend afdekzeil. PE afdekzeilen zijn een stuk goedkoper, lichter en minder sterk dan PVC afdekzeilen.


Afdekzeil van polyvinylchloride (PVC)

Wanneer je een afdekzeil zoekt dat je voor een langere periode kan gebruiken, is het verstandig voor een goed en stevig PVC afdekzeil te gaan. PVC is zeer sterke kunststof die wanneer je het zeil op een nette manier gebruikt vele jaren mee kan gaan. PVC afdekzeilen zijn 100% waterdicht en hebben een UV bestendige werking. Naast dat de zeilen kleurvast zijn zijn ze erg sterk en kras en scheurbestendig.  Dus ga je voor een zware klus, kies dan zeker voor een pvc afdekzeil.


Een afdekzeil voor kamperen

Wanneer je gaat kamperen en je wil je tent en je spullen goed droog houden, dan is een grondzeil essentieel. Met een grondzeil zorg je ervoor dat er geen vocht of schimmelvorming kan onstaan in jouw tent. Naast dat je het vocht buiten de deur houdt, zal je ook minder last hebben van zand en ongedierte in je tent. Onze afdekzeilen zijn zowel geschikt om onder voortenten als onder slaaptenten te leggen, daarnaast zijn gemakkelijk te reinigen na het kamperen en weer klein op te vouwen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »