Autohoes Buick

Opzoek naar een autohoes voor jouw Buick? Dan ben je bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres! DeZeilenSpecialist.nl is de specialist op het gebied van autohoezen. Een autohoes is een essentieel onderdeel voor het onderhouden van jouw Buick. De hoes beschermt de Buick tegen regen, sneeuw, bladeren en vogeluitwerpselen. De hoes is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk op te slaan.

Autohoes beschermt jouw Buick

De autohoes beschermt jouw auto tegen regen, sneeuw, vuil, stof, bladeren, vogeluitwerpselen en hars. Deze universele autohoes is zowel voor binnen als voor buiten geschikt. De hoes is bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo blijft jouw lak in topconditie. De autohoes is zeer geschikt voor op de camping of in de stalling. De autohoes is ook geschikt voor Buick oldtimers.

Van wat voor materiaal is de autohoes voor Buick gemaakt?

Wij bieden verschillende autohoezen aan. De Autohoes All Weather is gemaakt van PEVA (kunststof) en heeft een katoenen binnenzijde. De hoes is erg stevig. Deze binnenzijde beschermt jouw auto tegen krassen en vormt een degelijke afscheiding tussen de lak en de hoes. Deze hoes is geschikt voor alle weersomstandigheden en is waterafstotend en ademend. De autohoes is grijs van kleur.

Autohoes Stof en Vuil is ook gemaakt van PEVA (kunststof) en heeft een dikte van 70D. Dit is relatief dun maar genoeg om jouw auto te beschermen tegen stof en vuil. Deze autohoes is grijs van kleur.

 

Buick Autohoes All Weather

 

 

 


    Autohoes All Weather >   

Buick Autohoes Stof en vuil

    Autohoes Stof en Vuil >   

Buick Autohoes SUV

        Autohoes SUV>      


Advies over de juiste keuze Buick autohoes?

Kom je er niet uit met de keuze? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze.

Verschillende auto’s van Buick

Hieronder zie je een lijst met afmetingen van de verschillende Buick modellen. Klik op de maat van de hoes om bij de juiste hoes voor jouw auto te komen.

Buick Enclave
5126mm x 2007mm x 1842mm
All Weather SUV: 2XLarge
Topcover SUV: 2XLarge

Buick Encore

4278mm x 1777mm x 1658mm
All Weather: Medium
Stof en Vuil: Medium
All Weather SUV: Medium
Topcover SUV: Medium

Buick Park Avenue
5210mm x 1900mm x 1400mm
All Weather: XLarge
Stof en Vuil: 3XLarge
Dakhoes Polyester: XLarge

Buick Regal
4983mm x 1847mm x 1438mm
All Weather: XLarge
Stof en Vuil: 2XLarge
Dakhoes Polyester: XLarge

Buick Riviera
5283mm x 1938mm x 1346mm
All Weather: XLarge
Stof en Vuil: 3XLarge
Dakhoes Polyester: XLarge

Buick Skylark
4804mm x 1746mm x 1355mm
All Weather: XLarge
Stof en Vuil: 2XLarge
Dakhoes Polyester: XLarge

Buick Verano
4671mm x 1814mm x 1483mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: Large
Dakhoes Polyester: XLarge

Bekijk ook de autohoezen voor andere automerken:

Autohoes Alfa Romeo bestellen - Autohoes Aston Martin bestellenAutohoes Audi bestellenAutohoes Bentley bestellenAutohoes BMW bestellenAutohoes Buick bestellenAutohoes Cadillac bestellenAutohoes Chevrolet bestellenAutohoes Chrysler bestellenAutohoes Citroen bestellenAutohoes Dacia bestellenAutohoes Daewoo bestellenAutohoes Daihatsu bestellenAutohoes Ferrari bestellenAutohoes Fiat bestellenAutohoes Ford bestellenAutohoes Honda bestellenAutohoes Hyundai bestellenAutohoes Infiniti bestellenAutohoes Jaguar bestellenAutohoes Kia bestellenAutohoes Lada bestellenAutohoes Lamborghini bestellenAutohoes Lancia bestellenAutohoes Lexus bestellenAutohoes Lotus bestellenAutohoes Maserati bestellenAutohoes Mazda bestellenAutohoes Mercedes-Benz bestellenAutohoes MG bestellenAutohoes Mini bestellenAutohoes Mitsubishi bestellenAutohoes Nissan bestellenAutohoes Opel bestellenAutohoes Peugeot bestellenAutohoes Pontiac bestellenAutohoes Porsche bestellenAutohoes Renault bestellenAutohoes Rolls-Royce bestellenAutohoes Rover bestellenAutohoes Saab bestellenAutohoes Seat bestellenAutohoes Skoda bestellenAutohoes Smart bestellenAutohoes SsangYong bestellenAutohoes Subaru bestellenAutohoes Suzuki bestellenAutohoes Tesla bestellenAutohoes Toyota bestellenAutohoes Volkswagen bestellenAutohoes Volvo bestellen 


    Terug naar boven >