Autohoes Dacia

Opzoek naar een autohoes voor jouw Dacia? Dan ben je bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres! DeZeilenSpecialist.nl is de specialist op het gebied van autohoezen. Een autohoes is een essentieel onderdeel voor het onderhouden van jouw Dacia. De hoes beschermt de Dacia tegen regen, sneeuw, bladeren en vogeluitwerpselen. De hoes is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk op te slaan.

Autohoes beschermt jouw Dacia

De autohoes beschermt jouw auto tegen regen, sneeuw, vuil, stof, bladeren, vogeluitwerpselen en hars. Deze universele autohoes is zowel voor binnen als voor buiten geschikt. De hoes is bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo blijft jouw lak in topconditie. De autohoes is zeer geschikt voor op de camping of in de stalling. De autohoes is ook geschikt voor Dacia oldtimers.

Van wat voor materiaal is de autohoes voor Dacia gemaakt?

Wij bieden verschillende autohoezen aan. De Autohoes All Weather is gemaakt van PEVA (kunststof) en heeft een katoenen binnenzijde. De hoes is erg stevig. Deze binnenzijde beschermt jouw auto tegen krassen en vormt een degelijke afscheiding tussen de lak en de hoes. Deze hoes is geschikt voor alle weersomstandigheden en is waterafstotend en ademend. De autohoes is grijs van kleur.

Autohoes Stof en Vuil is ook gemaakt van PEVA (kunststof) en heeft een dikte van 70D. Dit is relatief dun maar genoeg om jouw auto te beschermen tegen stof en vuil. Deze autohoes is grijs van kleur.

Dacia Autohoes All Weather

 

 

 


    Autohoes All Weather >   

Dacia Autohoes Stof en vuil

    Autohoes Stof en Vuil >   

Dacia Autohoes SUV

        Autohoes SUV >      


Advies over de juiste keuze Dacia autohoes?

Kom je er niet uit met de keuze? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze.

Verschillende auto’s van Dacia

Hieronder zie je een lijst met afmetingen van de verschillende Dacia modellen. Klik op de maat van de hoes om bij de juiste hoes voor jouw auto te komen.

Dacia Duster
4320mm x 1820mm x 1630mm
All Weather SUV: Medium
Topcover SUV: XLarge

Dacia Jogger
4550mm x 1800mm x 1630mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: Large
Dakhoes Polyester: XLarge

Dacia Lodgy
4500mm x 1750mm x 1680mm
All Weather SUV: Large
Topcover SUV: XLarge

Dacia Logan MCV
4490mm x 1730mm x 1520mm
All Weather SUV: Large
Topcover SUV: XLarge

Dacia Sandero Stepway
4080mm x 1730mm x 1560mm
All Weather SUV: Small
Topcover SUV: Small

Dacia Dokker
4360mm x 1750mm x 1800mm
All Weather: SUV Medium
Topcover SUV: XLarge 

Dacia Spring Electric
3730mm x 1620mm x 1520mm
All Weather SUV: Small
Topcover SUV: Small

Dacia Solenza
4080mm x 1660mm x 1380mm
All Weather: Small
Stof en Vuil: Small
Topcover: Small

Dacia SupeRNova
4030mm x 1640mm 1390mm
All Weather: Small
Stof en Vuil: Small
Topcover: Small

Dacia Nova
4030mm x 1640mm 1390mm
All Weather: Small
Stof en Vuil: Small
Topcover: Small

Bekijk ook de autohoezen voor andere automerken:

Autohoes Alfa Romeo bestellen - Autohoes Aston Martin bestellenAutohoes Audi bestellenAutohoes Bentley bestellenAutohoes BMW bestellenAutohoes Buick bestellenAutohoes Cadillac bestellenAutohoes Chevrolet bestellenAutohoes Chrysler bestellenAutohoes Citroen bestellenAutohoes Dacia bestellenAutohoes Daewoo bestellenAutohoes Daihatsu bestellenAutohoes Ferrari bestellenAutohoes Fiat bestellenAutohoes Ford bestellenAutohoes Honda bestellenAutohoes Hyundai bestellenAutohoes Infiniti bestellenAutohoes Jaguar bestellenAutohoes Kia bestellenAutohoes Lada bestellenAutohoes Lamborghini bestellenAutohoes Lancia bestellenAutohoes Lexus bestellenAutohoes Lotus bestellenAutohoes Maserati bestellenAutohoes Mazda bestellenAutohoes Mercedes-Benz bestellenAutohoes MG bestellenAutohoes Mini bestellenAutohoes Mitsubishi bestellenAutohoes Nissan bestellenAutohoes Opel bestellenAutohoes Peugeot bestellenAutohoes Pontiac bestellenAutohoes Porsche bestellenAutohoes Renault bestellenAutohoes Rolls-Royce bestellenAutohoes Rover bestellenAutohoes Saab bestellenAutohoes Seat bestellenAutohoes Skoda bestellenAutohoes Smart bestellenAutohoes SsangYong bestellenAutohoes Subaru bestellenAutohoes Suzuki bestellenAutohoes Tesla bestellenAutohoes Toyota bestellenAutohoes Volkswagen bestellenAutohoes Volvo bestellen 

    Terug naar boven >