Autohoes Lamborghini

Opzoek naar een autohoes voor jouw Lamborghini? Dan ben je bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres! DeZeilenSpecialist.nl is de specialist op het gebied van autohoezen. Een autohoes is een essentieel onderdeel voor het onderhouden van jouw Lamborghini. De hoes beschermt de Lamborghini tegen regen, sneeuw, bladeren en vogeluitwerpselen. De hoes is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk op te slaan.

Autohoes beschermt jouw Lamborghini

De autohoes beschermt jouw auto tegen regen, sneeuw, vuil, stof, bladeren, vogeluitwerpselen en hars. Deze universele autohoes is zowel voor binnen als voor buiten geschikt. De hoes is bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo blijft jouw lak in topconditie. De autohoes is zeer geschikt voor op de camping of in de stalling. De autohoes is ook geschikt voor Lamborghini oldtimers.

Van wat voor materiaal is de autohoes voor Lamborghini gemaakt?

Wij bieden verschillende autohoezen aan. De Autohoes All Weather is gemaakt van PEVA (kunststof) en heeft een katoenen binnenzijde. De hoes is erg stevig. Deze binnenzijde beschermt jouw auto tegen krassen en vormt een degelijke afscheiding tussen de lak en de hoes. Deze hoes is geschikt voor alle weersomstandigheden en is waterafstotend en ademend. De autohoes is grijs van kleur.

Autohoes Stof en Vuil is ook gemaakt van PEVA (kunststof) en heeft een dikte van 70D. Dit is relatief dun maar genoeg om jouw auto te beschermen tegen stof en vuil. Deze autohoes is grijs van kleur.

Lamborghini Autohoes All Weather

 

 

 


    Autohoes All Weather >   

Lamborghini Autohoes Stof en vuil

    Autohoes Stof en Vuil >   

Lamborghini Autohoes SUV

        Autohoes SUV >      


Advies over de juiste keuze Lamborghini autohoes?

Kom je er niet uit met de keuze? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze.

Verschillende auto’s van Lamborghini

Hieronder zie je een lijst met afmetingen van de verschillende Lamborghini modellen. Klik op de maat van de hoes om bij de juiste hoes voor jouw auto te komen.

Lamborghini Aventador
4780mm x 2030mm x 1136mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: XLarge
Dakhoes Polyester: Small

Lamborghini Countach
4140mm x 2000mm x 1070mm
All Weather: Medium
Stof en Vuil: Medium
Dakhoes Polyester: Small

Lamborghini Urus
5112mm x 2016mm x 1638mm
All Weather SUV: 4XLarge
Topcover SUV: XL

Lamborghini Diablo
4470mm x 2040mm x 1115mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: Large
Dakhoes Polyester: Small

Lamborghini Gallardo
4345mm x 1900mm x 1184mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: Large
Dakhoes Polyester: Small

Lamborghini Murciélago
4580mm x 2045mm x 1135mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: Large
Dakhoes Polyester: Small

Lamborghini Reventon
4700mm x 2058mm x 1135mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: XLarge
Dakhoes Polyester: Small

Lamborghini Huracán
4495mm x 1924mm x 1165mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: Large
Dakhoes Polyester: Small

Bekijk ook de autohoezen voor andere automerken:

Autohoes Alfa Romeo bestellen - Autohoes Aston Martin bestellenAutohoes Audi bestellenAutohoes Bentley bestellenAutohoes BMW bestellenAutohoes Buick bestellenAutohoes Cadillac bestellenAutohoes Chevrolet bestellenAutohoes Chrysler bestellenAutohoes Citroen bestellenAutohoes Dacia bestellenAutohoes Daewoo bestellenAutohoes Daihatsu bestellenAutohoes Ferrari bestellenAutohoes Fiat bestellenAutohoes Ford bestellenAutohoes Honda bestellenAutohoes Hyundai bestellenAutohoes Infiniti bestellenAutohoes Jaguar bestellenAutohoes Kia bestellenAutohoes Lada bestellenAutohoes Lamborghini bestellenAutohoes Lancia bestellenAutohoes Lexus bestellenAutohoes Lotus bestellenAutohoes Maserati bestellenAutohoes Mazda bestellenAutohoes Mercedes-Benz bestellenAutohoes MG bestellenAutohoes Mini bestellenAutohoes Mitsubishi bestellenAutohoes Nissan bestellenAutohoes Opel bestellenAutohoes Peugeot bestellenAutohoes Pontiac bestellenAutohoes Porsche bestellenAutohoes Renault bestellenAutohoes Rolls-Royce bestellenAutohoes Rover bestellenAutohoes Saab bestellenAutohoes Seat bestellenAutohoes Skoda bestellenAutohoes Smart bestellenAutohoes SsangYong bestellenAutohoes Subaru bestellenAutohoes Suzuki bestellenAutohoes Tesla bestellenAutohoes Toyota bestellenAutohoes Volkswagen bestellenAutohoes Volvo bestellen 

    Terug naar boven >