Autohoes Lancia

Opzoek naar een autohoes voor jouw Lancia? Dan ben je bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres! DeZeilenSpecialist.nl is de specialist op het gebied van autohoezen. Een autohoes is een essentieel onderdeel voor het onderhouden van jouw Lancia. De hoes beschermt de Lancia tegen regen, sneeuw, bladeren en vogeluitwerpselen. De hoes is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk op te slaan.

Autohoes beschermt jouw Lancia

De autohoes beschermt jouw auto tegen regen, sneeuw, vuil, stof, bladeren, vogeluitwerpselen en hars. Deze universele autohoes is zowel voor binnen als voor buiten geschikt. De hoes is bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo blijft jouw lak in topconditie. De autohoes is zeer geschikt voor op de camping of in de stalling. De autohoes is ook geschikt voor Lancia oldtimers.

Van wat voor materiaal is de autohoes voor Lancia gemaakt?

Wij bieden verschillende autohoezen aan. De Autohoes All Weather is gemaakt van PEVA (kunststof) en heeft een katoenen binnenzijde. De hoes is erg stevig. Deze binnenzijde beschermt jouw auto tegen krassen en vormt een degelijke afscheiding tussen de lak en de hoes. Deze hoes is geschikt voor alle weersomstandigheden en is waterafstotend en ademend. De autohoes is grijs van kleur.

Autohoes Stof en Vuil is ook gemaakt van PEVA (kunststof) en heeft een dikte van 70D. Dit is relatief dun maar genoeg om jouw auto te beschermen tegen stof en vuil. Deze autohoes is grijs van kleur.

Lancia Autohoes All Weather

 

 

 


    Autohoes All Weather >   

Lancia Autohoes Stof en vuil

    Autohoes Stof en Vuil >   

Lancia Autohoes SUV

        Autohoes SUV >      


Advies over de juiste keuze Lancia autohoes?

Kom je er niet uit met de keuze? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze.

Verschillende auto’s van Lancia

Hieronder zie je een lijst met afmetingen van de verschillende Lancia modellen. Klik op de maat van de hoes om bij de juiste hoes voor jouw auto te komen.

Lancia Delta
3900mm x 1700mm x 1380mm
All Weather: Small
Stof en Vuil: Small
Dakhoes Polyester: Medium

Lancia Flavia
4947mm x 1843mm x 1479mm
All Weather: XLarge
Stof en Vuil: 2XLarge
Dakhoes Polyester: Medium

Lancia Kappa
4560mm x 1820mm x 1400mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: Large
Dakhoes Polyester: Medium

Lancia Lybra (SW)
4466mm x 1743mm x 1470mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: Large
Dakhoes Polyester: Large

Lancia Musa
3990mm x 1700mm x 1690mm
Dakhoes Polyester: XLarge
All Weather SUV: Small
Topcover SUV: Small

Lancia Phedra
4750mm x 1863mm x 1752mm
Dakhoes Polyester: XLarge
All Weather SUV: XXLarge
Topcover SUV: XLarge

Lancia Thema
5070mm x 1900mm x 1490mm
All Weather: XLarge
Stof en Vuil: 2XLarge
Dakhoes Polyester: XLarge
Topcover SUV: Small


Lancia Thesis
4888mm x 1830mm x 1465mm
All Weather: XLarge
Stof en Vuil: 2XLarge
Dakhoes Polyester: XLarge
Topcover SUV: Small


Lancia Voyager
5220mm x 2000mm x 1820mm
All Weather SUV: XXXLarge
Topcover SUV: XXLarge


Lancia Y
3778mm x 1704mm x 1530mm
All Weather: Small
Stof en Vuil: Small
Dakhoes Polyester: Medium

Lancia Ypsilon
3840mm x 1680mm x 1520mm
All Weather: Small
Stof en Vuil: Small

Dakhoes Polyester: Medium

Bekijk ook de autohoezen voor andere automerken:

Autohoes Alfa Romeo bestellen - Autohoes Aston Martin bestellenAutohoes Audi bestellenAutohoes Bentley bestellenAutohoes BMW bestellenAutohoes Buick bestellenAutohoes Cadillac bestellenAutohoes Chevrolet bestellenAutohoes Chrysler bestellenAutohoes Citroen bestellenAutohoes Dacia bestellenAutohoes Daewoo bestellenAutohoes Daihatsu bestellenAutohoes Ferrari bestellenAutohoes Fiat bestellenAutohoes Ford bestellenAutohoes Honda bestellenAutohoes Hyundai bestellenAutohoes Infiniti bestellenAutohoes Jaguar bestellenAutohoes Kia bestellenAutohoes Lada bestellenAutohoes Lamborghini bestellenAutohoes Lancia bestellenAutohoes Lexus bestellenAutohoes Lotus bestellenAutohoes Maserati bestellenAutohoes Mazda bestellenAutohoes Mercedes-Benz bestellenAutohoes MG bestellenAutohoes Mini bestellenAutohoes Mitsubishi bestellenAutohoes Nissan bestellenAutohoes Opel bestellenAutohoes Peugeot bestellenAutohoes Pontiac bestellenAutohoes Porsche bestellenAutohoes Renault bestellenAutohoes Rolls-Royce bestellenAutohoes Rover bestellenAutohoes Saab bestellenAutohoes Seat bestellenAutohoes Skoda bestellenAutohoes Smart bestellenAutohoes SsangYong bestellenAutohoes Subaru bestellenAutohoes Suzuki bestellenAutohoes Tesla bestellenAutohoes Toyota bestellenAutohoes Volkswagen bestellenAutohoes Volvo bestellen 

    Terug naar boven >