Autohoes Lexus

Opzoek naar een autohoes voor uw Lexus? Dan bent u bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres! DeZeilenSpecialist.nl is de specialist op het gebied van autohoezen. Een autohoes is een essentieel onderdeel voor het onderhouden van uw Lexus. De hoes beschermt de Lexus tegen regen, sneeuw, bladeren en vogeluitwerpselen. De hoes is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk op te slaan.

Autohoes beschermt uw Lexus

De autohoes beschermt uw auto tegen regen, sneeuw, vuil, stof, bladeren, vogeluitwerpselen en hars. Deze universele autohoes is zowel voor binnen als voor buiten geschikt. De hoes is bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo blijft uw lak in topconditie. De autohoes is zeer geschikt voor op de camping of in de stalling. De autohoes is ook geschikt voor Lexus oldtimers.

Van wat voor materiaal is de autohoes voor Lexus gemaakt?

Wij bieden verschillende autohoezen aan. De Autohoes All Weather is gemaakt van PEVA (kunststof) en heeft een katoenen binnenzijde. De hoes is erg stevig. Deze binnenzijde beschermt uw auto tegen krassen en vormt een degelijke afscheiding tussen de lak en de hoes. Deze hoes is geschikt voor alle weersomstandigheden en is waterdicht. De autohoes is grijs van kleur.

Autohoes Stof en Vuil is ook gemaakt van PEVA (kunststof) en heeft een dikte van 70D. Dit is relatief dun maar genoeg om uw auto te beschermen tegen stof en vuil. Deze autohoes is grijs van kleur.

Autohoes Pyjama is gemaakt van een lichte stof en is zeer geschikt als showroom hoes of voor in de stalling. Deze autohoes houdt stof en vuil tegen, maar is niet waterdicht.

Lexus Autohoes All Weather

 

 

 


    Autohoes All Weather >   

Lexus Autohoes Stof en vuil

    Autohoes Stof en Vuil >   

Lexus Autohoes Pyjama

        Autohoes Pyjama >      

Advies over de juiste keuze Lexus autohoes?

Komt u er niet uit met de keuze? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies in uw keuze.

Verschillende auto’s van Lexus

Hieronder ziet u een lijst met afmetingen van de verschillende Lexus modellen. Klik op de maat van de hoes om bij de juiste hoes voor uw auto te komen.

Lexus CT-H
4320mm x 1770mm x 1430mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: Large
Pyjama: Maat D

Lexus ES
4975mm x 1865mm x 1445mm
All Weather: XLarge
Stof en Vuil: 2XLarge
Pyjama: Maat K

Lexus GS(-H)
4810mm x 1800mm x 1450mm
All Weather: XLarge
Stof en Vuil: 2XLarge
Pyjama: Maat K

Lexus IS
4570mm x 1800mm x 1440mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: Large
Pyjama: Maat I

Lexus LFA
4510mm x 1900mm x 1220mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: Large
Pyjama: Maat I

Lexus LS(-H)
5240mm x 1900mm x 1450mm
All Weather: XLarge
Stof en Vuil: 3XLarge
Pyjama: Niet beschikbaar

Lexus NX
4630mm x 1845mm x 1645mm
All Weather: SUV XLarge
Stof en Vuil: Niet beschikbaar
Pyjama: Niet beschikbaar

Lexus RC
4700mm x 1840mm x 1400mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: XLarge
Pyjama: Maat I

Lexus RC F
4705mm x 1845mm x 1390mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: XLarge
Pyjama: Maat I

Lexus RX(-H)
4770mm x 1890mm x 1690mm
All Weather: SUV 2XLarge
Stof en Vuil: Niet beschikbaar
Pyjama: Niet beschikbaar

Lexus SC
4515mm x 1825mm x 1370mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: Large
Pyjama: Maat I

Lexus LC
4770mm x 1920mm x 1350mm
All Weather: Large
Stof en Vuil: XLarge
Pyjama: Maat I

Bekijk ook de autohoezen voor andere automerken:

Autohoes Aston Martin bestellenAutohoes Audi bestellenAutohoes Bentley bestellenAutohoes BMW bestellenAutohoes Buick bestellenAutohoes Cadillac bestellenAutohoes Chevrolet bestellenAutohoes Chrysler bestellenAutohoes Citroen bestellenAutohoes Dacia bestellenAutohoes Daewoo bestellenAutohoes Daihatsu bestellenAutohoes Ferrari bestellenAutohoes Fiat bestellenAutohoes Ford bestellenAutohoes Honda bestellenAutohoes Hyundai bestellenAutohoes Infiniti bestellenAutohoes Jaguar bestellenAutohoes Kia bestellenAutohoes Lada bestellenAutohoes Lamborghini bestellenAutohoes Lancia bestellenAutohoes Lexus bestellenAutohoes Lotus bestellenAutohoes Maserati bestellenAutohoes Mazda bestellenAutohoes Mercedes-Benz bestellenAutohoes MG bestellenAutohoes Mini bestellenAutohoes Mitsubishi bestellenAutohoes Nissan bestellenAutohoes Opel bestellenAutohoes Peugeot bestellenAutohoes Pontiac bestellenAutohoes Porsche bestellenAutohoes Renault bestellenAutohoes Rolls-Royce bestellenAutohoes Rover bestellenAutohoes Saab bestellenAutohoes Seat bestellenAutohoes Skoda bestellenAutohoes Smart bestellenAutohoes SsangYong bestellenAutohoes Subaru bestellenAutohoes Suzuki bestellenAutohoes Tesla bestellenAutohoes Toyota bestellenAutohoes Volkswagen bestellenAutohoes Volvo bestellen 

    Terug naar boven >   

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »