Autohoes SsangYong

Opzoek naar een autohoes voor jouw SsangYong? Dan ben je bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres! DeZeilenSpecialist.nl is de specialist op het gebied van autohoezen. Een autohoes is een essentieel onderdeel voor het onderhouden van jouw SsangYong. De hoes beschermt de SsangYong tegen regen, sneeuw, bladeren en vogeluitwerpselen. De hoes is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk op te slaan.

Autohoes beschermt jouw SsangYong

De autohoes beschermt jouw auto tegen regen, sneeuw, vuil, stof, bladeren, vogeluitwerpselen en hars. Deze universele autohoes is zowel voor binnen als voor buiten geschikt. De hoes is bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo blijft jouw lak in topconditie. De autohoes is zeer geschikt voor op de camping of in de stalling. De autohoes is ook geschikt voor SsangYong oldtimers.

Van wat voor materiaal is de autohoes voor SsangYong gemaakt?

Wij bieden verschillende autohoezen aan. De Autohoes All Weather is gemaakt van PEVA (kunststof) en heeft een katoenen binnenzijde. De hoes is erg stevig. Deze binnenzijde beschermt jouw auto tegen krassen en vormt een degelijke afscheiding tussen de lak en de hoes. Deze hoes is geschikt voor alle weersomstandigheden en is waterafstotend en ademend. De autohoes is grijs van kleur.

Autohoes Stof en Vuil is ook gemaakt van PEVA (kunststof) en heeft een dikte van 70D. Dit is relatief dun maar genoeg om jouw auto te beschermen tegen stof en vuil. Deze autohoes is grijs van kleur.

SsangYong Autohoes All Weather

 

 

 


    Autohoes All Weather >   

SsangYong Autohoes Stof en vuil

    Autohoes Stof en Vuil >   

SsangYong Autohoes SUV

        Autohoes SUV >      


Advies over de juiste keuze SsangYong autohoes?

Kom je er niet uit met de keuze? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies in jouw keuze.

Verschillende auto’s van SsangYong

Hieronder zie je een lijst met afmetingen van de verschillende SsangYong modellen. Klik op de maat van de hoes om bij de juiste hoes voor jouw auto te komen.

SsangYong Actyon 
4455mm x 1880mm x 1735mm
All Weather SUV: XLarge
Topcover SUV: Large

SsangYong Actyon Sports 
4965mm x 1900mm x 1755mm
All Weather SUV: XXLarge
Topcover SUV: XLarge

SsangYong Korando Crossover
4330mm x 1841mm x 1840mm
All Weather SUV: Medium
Topcover SUV: Large

SsangYong Korando Hatchback
4410mm x 1830mm x 1710mm
All Weather SUV: XLarge
Topcover SUV: Large

SsangYong Kyron 
4660mm x 1880mm x 1740mm
All Weather SUV: XLarge
Topcover SUV: Large

SsangYong Musso 
4640mm x 1905mm x 1735mm
All Weather SUV: XLarge
Topcover SUV: Large

SsangYong Rexton 
4720mm x 1870mm x 1760mm
All Weather SUV: XLarge
Topcover SUV: XLarge

SsangYong Rodius
5125mm x 1930mm x 1820mm
All Weather SUV: XXXLarge
Topcover SUV: XXLarge

SsangYong Rexton W
4720mm x 1870mm x 1760mm
All Weather SUV: XXLarge
Topcover SUV: Large

Bekijk ook de autohoezen voor andere automerken:

Autohoes Alfa Romeo bestellen - Autohoes Aston Martin bestellenAutohoes Audi bestellenAutohoes Bentley bestellenAutohoes BMW bestellenAutohoes Buick bestellenAutohoes Cadillac bestellenAutohoes Chevrolet bestellenAutohoes Chrysler bestellenAutohoes Citroen bestellenAutohoes Dacia bestellenAutohoes Daewoo bestellenAutohoes Daihatsu bestellenAutohoes Ferrari bestellenAutohoes Fiat bestellenAutohoes Ford bestellenAutohoes Honda bestellenAutohoes Hyundai bestellenAutohoes Infiniti bestellenAutohoes Jaguar bestellenAutohoes Kia bestellenAutohoes Lada bestellenAutohoes Lamborghini bestellenAutohoes Lancia bestellenAutohoes Lexus bestellenAutohoes Lotus bestellenAutohoes Maserati bestellenAutohoes Mazda bestellenAutohoes Mercedes-Benz bestellenAutohoes MG bestellenAutohoes Mini bestellenAutohoes Mitsubishi bestellenAutohoes Nissan bestellenAutohoes Opel bestellenAutohoes Peugeot bestellenAutohoes Pontiac bestellenAutohoes Porsche bestellenAutohoes Renault bestellenAutohoes Rolls-Royce bestellenAutohoes Rover bestellenAutohoes Saab bestellenAutohoes Seat bestellenAutohoes Skoda bestellenAutohoes Smart bestellenAutohoes SsangYong bestellenAutohoes Subaru bestellenAutohoes Suzuki bestellenAutohoes Tesla bestellenAutohoes Toyota bestellenAutohoes Volkswagen bestellenAutohoes Volvo bestellen 

    Terug naar boven >