Nooit meer krabben met een Antivries Afdekzeil Auto 

Koude handen en het krabben van de autoruiten in de winter ook zo zat? Dan is een auto antivries afdekzeil de uitkomst! Met dit afdekzeil bescherm je het dak en de autoruiten perfect tegen vorst en andere weersinvloeden. Haal je auto antivries zelf eenvoudig los en je bent klaar om op pad te gaan. 

Optimale bescherming dit afdekzeil 

Zoals de naam van het auto antivries afdekzeil als zegt is de hoes natuurlijk perfect voor buiten om vorst op de ruiten te voorkomen en jou heel wat kraburen en koude handen te besparen. Maar de hoes beschermt het hele jaar perfect tegen al het vuil wat jouw auto kan aantasten. Naast dat het zeil geschikt is voor buiten kan het afdekzeil natuurlijk ook gewoon binnen gebruikt worden. Binnen kan het auto antivries afdekzeil in een slecht geïsoleerde garage natuurlijk beschermen tegen vorst, maar ook tegen stof, vuil en andere objecten die om de auto heen staan. Wanneer je weer op pad wil gaan met jouw auto is het eenvoudig om te hoes weer los te maken en weer op te bergen. 

Materiaal van het auto antivries afdekzeil

Wij hebben zowel een auto antivries afdekzeil voor lage auto's , als een anti antivries afdekzeil voor SUV's in ons assortiment. Onze antivries afdekzeilen worden gemaakt van polyester en hebben een dikte van 150 denier, daarmee is het een lichte hoes maar biedt hij voldoende bescherming. Denier zegt iets over de dichtheid van de stof net zoals dat bijvoorbeeld bij panty's wordt aangegeven. De hoes is voorzien van praktische elastische banden met daaraan een kunststof haak, zo kan je het afdekzeil altijd eenvoudig fixeren. 

Deze auto dakhoes beschermt jouw autodak en ruiten tegen alle weersomstandigheden


Afmetingen van de auto antivries afdekzeil 

Auto antivries afdekzeil voor lage auto's

  • Small: 233 cm lang x 146 cm breed x 43 cm hoog
  • Medium: 259 cm lang x 147 cm breed x 43 cm hoog
  • Large: 292 cm lang x 147 cm breed x 43 cm hoog
  • XLarge: 317 cm lang x 157 cm breed x 43 cm hoog

Auto antivries afdekzeil voor SUV

  • Small: 317 cm lang x 155 cm breed x 61 cm hoog
  • Medium: 342 cm lang x 167 cm breed x 61 cm hoog
  • Large: 368 cm lang x 167 cm breed x 68 cm hoog
  • XLarge: 393 cm lang x 175 cm breed x 68 cm hoog
  • XXLarge: 419 cm lang x 175 cm breed x 68 cm hoog

 

Hoe bevestig het afdekzeil?

Deze auto dakhoes voor suv's is waterafstotend en beschermt het dak en de ramen van de auto

Je bevestigt het auto antivries afdekzeil het makkelijkst met zijn tweeën, het kan namelijk soms wat lastig zijn wanneer het wat harder waait. Wanneer je het afdekzeil over het dak geplaatst hebt, bevestig je het zeil eenvoudig aan de auto met behulp van de kunststof haken die aan de elastische banden zitten. Om ons auto antivries afdekzeil ook goed stevig te maken, zijn ze allemaal voorzien van een dubbel gestikte zoom. 

Welke zeil is het meest geschikt voor mij?

Om je een beetje te helpen hebben we op de productpagina van onze dakhoezen een instructie afbeelding toegevoegd over hoe je de benodigde maten voor jou kan opmeten. Wanneer je een antivries auto afdekzeil wil bestellen, is het slim jouw auto goed op te meten, zo weet je zeker dat je de juiste hoes bestelt. 

Hulp nodig bij de juiste keuze?

Toch nog niet helemaal zeker welk auto antivries afdekzeil jij nodig hebt? Geen probleem! We helpen je graag, neem contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina of stuur een berichtje via de website. 

    Terug naar boven >   

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »