Auto Dakhoes

Op zoek naar een goede auto dakhoes? Dan zit je goed bij de DeZeilenSpecialist.nl. Een auto dakhoes beschermt jouw autoruiten en dak optimaal. Voortaan krijgen regen, sneeuw en vorst geen kans meer jouw auto aan te tasten. Naast alle vervelende weersinvloeden beschermt de hoes ook tegen hars van de bomen, vogeluitwerpselen en ander vuil. Ideaal toch?
 

Deze auto dakhoes beschermt optimaal

Naast dat de hoes zeer geschikt is voor buiten, kan de hoes ook binnen uitkomst bieden. Ook binnen kan je jouw ruiten en dak willen beschermen tegen stof, vuil en andere attributen om jouw wagen heen. Wanneer je weer wil gaan rijden met de auto is de hoes eenvoudig los te halen en weer op te bergen. 

Waar is de auto dakhoes van gemaakt?

Wij hebben zowel een dakhoes voor lage auto's , als een dakhoes voor SUV's in ons assortiment.
Onze hoezen worden gemaakt van polyester en hebben een dikte van 150 denier, denier zegt iets over de dichtheid van de stof. Aan de hoes zijn elastische banden gemaakt met een kunststof haak eraan voor een goede fixatie. Door het lichte gewicht van de auto dakhoes kan je hem eenvoudig aanbrengen en weer opruimen.
Deze auto dakhoes beschermt jouw autodak en ruiten tegen alle weersomstandigheden


Verschillende maten hoes voor op het dak

Auto dakhoes voor lage auto's

  • Small: 233 cm lang x 146 cm breed x 43 cm hoog
  • Medium: 259 cm lang x 147 cm breed x 43 cm hoog
  • Large: 292 cm lang x 147 cm breed x 43 cm hoog
  • XLarge: 317 cm lang x 157 cm breed x 43 cm hoog

Auto dakhoes vriesdeken voor SUV

  • Small: 317 cm lang x 155 cm breed x 61 cm hoog
  • Medium: 342 cm lang x 167 cm breed x 61 cm hoog
  • Large: 368 cm lang x 167 cm breed x 68 cm hoog
  • XLarge: 393 cm lang x 175 cm breed x 68 cm hoog
  • XXLarge: 419 cm lang x 175 cm breed x 68 cm hoog

 

Hoe bevestig ik de dakhoes?

Deze auto dakhoes voor suv's is waterafstotend en beschermt het dak en de ramen van de auto

Je plaatst deze auto dakhoes het eenvoudigst met zijn tweeën, het kan namelijk soms wat lastig zijn wanneer het waait. Wanneer de hoes over het dak geplaatst is bevestig je de hoes eenvoudig aan de auto met behulp van de kunststof haken die aan de hoes zitten. Om de hoezen ook goed stevig te maken, hebben alle hoezen een dubbel gestikte zoom. 

Welke hoes is het meest geschikt voor mijn auto?

Om je alvast een handje te helpen hebben we op de productpagina van de dakhoezen een instructie afbeelding toegevoegd over hoe je de benodigde maten kan opmeten. Wanneer je een dakhoes wil bestellen, is het altijd handig jouw auto goed op te meten, zo weet je zeker dat je de juiste hoes bestelt. Houdt bij het meten ook rekening met de hoogte van de auto. 

Hulp nodig bij de keuze voor de juiste auto dakhoes?

Toch nog niet helemaal zeker welke auto dakhoes je nodig hebt? Geen probleem! We helpen je graag, neem contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina of stuur een berichtje in de chat. 

    Terug naar boven >   

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »