Winterhoes Auto 

Op zoek naar een auto winterhoes? Dan zit je goed bij de DeZeilenSpecialist.nl. Een auto winterhoes beschermt zoals de naam eigenlijk al zegt perfect tijdens de winter. Voortaan krijgen regen, sneeuw en vorst geen kans meer jouw auto aan te tasten. Naast alle vervelende weersinvloeden beschermt de auto winterhoes ook tegen hars van de bomen, vogeluitwerpselen en ander vuil.  
 

Winterhoes Auto beschermt perfect

Een auto winterhoes is uiteraard perfect geschikt voor buiten, maar kan ook binnen uitkomst bieden. Wanneer jouw auto binnen staat en je hem optimaal wil beschermen tegen stof, vuil of andere attributen is de hoes zeer geschikt. Wanneer je weer op pad wil met de auto, kan je de hoes opbergen in de meegeleverde opbergtas. 

Waarvan is de auto winterhoes gemaakt?

Wij hebben zowel een auto winterhoes voor lagere auto's, als een auto winterhoes voor SUV's in ons assortiment. Beide hoezen zijn gemaakt van PEVA (kunsstof). PEVA is een soepele, flexibele en slijtvaste kunststof en milieuvriendelijker dan PVC. De auto winterhoes is zeer geschikt voor alle weersomstandigheden en beschikt over een katoenen binnenzijde die jouw wagen beschermt tegen vervelende krassen.
Deze auto winterhoes biedt jouw auto optimale bescherming tegen alle nare weersinvloeden


Verschillende maten auto winterhoes 

Winterhoes Auto:

 • Small: 400cm lang x 165cm breed x 117cm hoog
 • Medium: 430cm lang x 165cm breed x 117cm hoog
 • Large: 480cm lang x 175cm breed x 117cm hoog
 • XLarge: 530cm lang x 175cm breed x 117cm hoog
 • 2XLarge: 570cm lang x 200cm breed x 117cm hoog

Winterhoes Auto SUV:

 • Small: 406 cm lang x 178 cm breed x 145cm hoog
 • Medium: 432 cm lang x 185 cm breed x 145 cm hoog
 • Large: 457 cm lang x 185 cm breed x 145 cm hoog
 • XLarge: 482 cm lang x 195 cm breed x 145 cm hoog
 • 2XLarge: 508 cm lang x 195 cm breed x 152 cm hoog
 • 3XLarge: 533 cm lang x 195 cm breed x 152 cm hoog

Hoe bevestig ik de auto winterhoes?

Deze auto winterhoes is ademend en waterdicht en beschikt over elastiek in de zoom voor optimale fixatie

De auto winterhoes heeft een dubbel gestikte zoom met ingeweven elastiek. Dankzij het elastiek in de hoes, sluit de hoes netjes aan op de onderkant van jouw auto. Om de hoes nog beter te kunnen fixeren zijn er nog handige gespen in de hoes geweven, zo overleefd de hoes ook een aardige storm! 

 

Welke auto winterhoes  is geschikt voor mijn auto?

Om je alvast een handje te helpen hebben we op de productpagina van de hoes al een overzicht staan van welke auto winterhoes op welke auto past. Wanneer je een auto winterhoes wil bestellen is het altijd handig jouw auto goed op te meten, zo weet je zeker dat je de juiste hoes bestelt. Houdt bij het meten ook rekening met de hoogte van de auto. 

Kom je er niet uit met de keuze voor hoes?

Toch nog niet helemaal zeker welke hoes je nodig hebt? Geen probleem! We helpen je graag, neem contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina of stuur een berichtje in de chat. 

    Terug naar boven >   

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »