Hoes Voor Barbecook

Bent u op zoek naar een hoes voor uw Barbecook barbecue? Dan bent u aan het juiste adres bij DeZeilenSpecialist.nl. Wij zijn de specialist op het gebied van afdekhoezen voor uw bezittingen zoals uw barbecue, parasol, auto, boot, jetski of buitenboordmotor. Wanneer u zo lang mogelijk wil kunnen genieten van uw Barbecook, dan is een barbecuehoes van essentieel belang.

Bescherm uw Barbecook

Niet iedereen heeft de ruimte thuis om de barbecook goed beschermt op te bergen. Dan biedt een hoes voor uw Barbecook de uitkomst, een hoes voor de Barbecook verlengt de levensduur namelijk aanzienlijk. Onze afdekhoes voor de Barbecook is gemaakt van een zeer stevig geweven en robuuste stof, dit zorgt ervoor dat uw barbecue voortaan optimaal beschermt is tegen alle weersomstandigheden, vogelpoep, stof en ongedierte. De hoes voor uw Barbecook is natuurlijk niet uitsluitend voor buiten, maar ook binnen kunt u de hoes aanbrengen zodat de Barbecook mooi stofvrij blijft. Wij hebben verschillende maten Barbecook hoezen in ons assortiment, zo kunnen wij u een hoes leveren die altijd goed passend is. Wij adviseren u dan ook voor het passen uw barbecue even goed op te meten, zodat u de best passende hoes voor de Barbecook bestelt.


De Barbecue hoes voor Barbecook is verkrijgbaar in 7 verschillende maten


Ronde hoes voor Barbecook barbecue

  • Small: Ø45cm x 59cm hoogte
  • Medium: Ø48cm x 62cm hoogte
  • Large: Ø67cm x 52cm hoogte
  • Extra Large: Ø64cm x 75cm hoogte

De ronde afdekhoes is een stevige en zware hoes, zo weegt hij 370 gram per m2. De ahoes is een 600D Oxford geweven hoes van polyester en PVC. De letter D staat voor Denier, dit is de aanduiding voor de fijnheid van de draad die gebruikt is. Hoe meer Denier, hoe sterker het materiaal. De binnenzijde van de ronde Barbecook hoes is gevoerd en heeft handig klittenband om de hoes netjes op zijn plek te houden. Daarnaast is de hoes ook nog eens gecoat om verkleuring door de zon te voorkomen.

Buitengrill hoes voor Barbecook barbecue

  • Medium: 152cm breed x 57cm diep x 125cm hoog
  • Large: 165cm breed x 57cm diep x 125cm hoog
  • Extra Large: 183cm breed x 57cm diep x 125cm hoog

Onze Buitengrill Afdekhoes is een professionele beschermhoes van 600D Oxford geweven polyester en pvc en heeft een gewicht van 370 gram per m2, daarmee is de hoes van hoge en professionele kwaliteit. De Barbecook buitengrill hoes is net als de ronde hoes gecoat. Aan de onderkant van de afdekhoes voor de Barbecook zit een dubbel gestikte zoom met ingeweven elastiek, dit zorgt ervoor dat de hoes aan de onderkant altijd goed afsluit.


Hieronder ziet u een lijst met verschillende Barbecook modellen. Klik op uw type barbecue om bij de juiste maat afdekhoes te komen

Barbecuehoes rond small
Ø45cm x 59cm hoogte

Barbecuehoes rond medium
Ø48cm x 62cm hoogte

Barbecuehoes rond large
Ø67cm x 52cm hoogte

Barbecuehoes rond extra lage
Ø64cm x 75cm hoogte

Barbecue buitengrill afdekhoes medium
152cm breed x 57cm diep x 125cm hoog

Barbecue buitengrill afdekhoes large
165cm breed x 57cm diep x 125cm hoog

Barbecue buitengrill afdekhoes extra large
183cm breed x 57cm diep x 125cm hoog

De barbecue hoes voor uw Barbecook is gecoat voor optimale bescherming

Al onze barbecuehoezen zijn zwart van kleur en zijn eenvoudig aan te brengen op uw Barbecook en ook weer op te ruimen. De speciale coating van de Barbecook hoes zorgt ervoor dat uw barbecue optimaal beschermt is, zo is hij waterdicht, blijft de hoes mooi flexibel en zal uw barbecue niet verkleuren. Een hoes voor uw Barbecook biedt u naast bescherming ook nog veel gemak, want zo hoeft u hem niet iedere keer in de schuur te zetten. Het is voortaan na het eten de barbecue even af laten koelen en schoonmaken, u plaatst de hoes eenvoudig, zo kunt u hem de volgende dag gelijk weer gebruiken.


Advies nodig bij de keuze voor een Barbecue hoes voor uw Barbecook

Komt u er niet uit met de keuze voor een hoes voor uw Barbecook? Neem dan contact op met onze klantenservice Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »