Een Adria Caravanhoes voor uw caravan

Om uw caravan te beschermen en zijn levensduur te verlengen, is het raadzaam een caravanhoes aan te schaffen. De Adria caravanhoezen van DeZeilenSpecialist beschermen uw caravan tegen verkleuring, dit komt doordat ze een speciale UV behandeling hebben gehad. Natuurlijk beschermt hij niet alleen tegen zonlicht, maar juist tegen alle weersinvloeden, ook wel bekend als een all-weather caravanhoes. Zo is uw caravan dus beschermt tegen regen, hagel en sneeuw. Naast deze bescherming beschermt de Adria beschermhoes ook tegen takken, hars, dieren uitwerpselen en groene aanslag. Bestel nu een goed passende Adria caravanhoes online.

 

caravanhoes online, caravanhoes online bestellen, caravanhoes, caravanhoezen, welke hoes voor mijn caravan, caravanhoes bestellen

Een Adria caravanhoes bestelt u eenvoudig bij DeZeilenSpecialist

Wij zijn DeZeilenSpecialist, de specialist in afdekzeilen voor uw Caravan. Wij verkopen goed passende hoezen voor iedere Adria caravan. Onze caravanhoezen bieden optimale bescherming en zijn gemaakt van een lichte stof, waardoor ze eenvoudig aan te brengen zijn en ook weer op te bergen in de meegeleverde opberghoes. Zorgeloos je caravan stallen doe je veilig met onze Adria caravanhoes.  

 

Welke caravanhoes past bij welke Adria caravan?

Hieronder ziet u een lijst met verschillende Adria modellen. Klik op het type caravan dat u heeft om bij de juiste maat beschermhoes te komen.

 

Caravanhoes Small

430cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Adria Action 361 LH 
Caravanhoes Adria Action 361 PD
Caravanhoes Adria Action 361 LH
Caravanhoes Adria Aviva 350 L
Caravanhoes Adria Aviva 350 L

Caravanhoes Medium

520cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Adria Adora 462 PU
Caravanhoes Adria Adora 462 PU
Caravanhoes Adria Altea 432 PX
Caravanhoes Adria Altea 462 PK
Caravanhoes Adria Altea 462 PS
Caravanhoes Adria Altea 462 PU
Caravanhoes Adria Altea 390 PS
Caravanhoes Adria Altea 432 PX
Caravanhoes Adria Aviva 370 DD
Caravanhoes Adria Aviva 370 CP

Caravanhoes Large

580cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Adria Adora 472 LU
Caravanhoes Adria Adora 492 UL
Caravanhoes Adria Adora 492 UP
Caravanhoes Adria Altea 472 LU
Caravanhoes Adria Altea 492 PU

Caravanhoes Extra Large

640cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Adria Adora 542 UT
Caravanhoes Adria Alpina 563 LU
Caravanhoes Adria Altea 542 DT
Caravanhoes Adria Altea 542 PK
Caravanhoes Adria Altea 562 PK

Caravanhoes Extra Extra Large

700cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Adria Adora 592 LU

 

Hoe zit de Adria caravanhoes in elkaar?

Bij de productie van onze caravanhoezen hebben we goed nagedacht over de functionaliteit. Onze Adria caravanhoes is daarom voorzien van 2 kunststof ritsen aan de voorzijde, dit zorgt ervoor dat u makkelijk toegang heeft tot uw caravan zelfs wanneer de afdekhoes op de caravan zit. De Adria caravanhoes is gemaakt van een 4-laags stevig materiaal en is gewatteerd aan de binnenkant wat krassen voorkomt. Onze Adria caravanhoezen zijn ademend, zodat vocht er wel uit kan, maar niet in. Het mooie hiervan is dat er daardoor geen schimmelvorming op uw caravan ontstaat. Om de caravanhoes eenvoudig te kunnen fixeren is er aan de onderkant van de Adria caravanhoes een elastiek ingeweven. Naast alle functionaliteiten wordt de caravanhoes geleverd met een handige opberghoes, zodat wanneer u op pad wil u de afdekhoes eenvoudig weer op kan bergen. 

caravanhoes online, caravanhoes online bestellen, caravanhoes, caravanhoezen, welke hoes voor mijn caravan, caravanhoes bestellen

Optimale bescherming met een caravanhoes voor uw Adria

Wanneer het  weer mooier weer is en u wilt lekker op pad gaan met uw caravan, is niks vervelender dan dat u eerst alle groene aanslag en regenstrepen moet reinigen. Daarom is een Adria caravanhoes de ideale uitkomst. Het biedt dus naast bescherming en een langere levensduur ook nog eens meer gemak. U neemt de hoes eenvoudig af, bergt hem op in de meegeleverde opbergzak en u bent klaar voor vertrek.

 

Verzenden en retourneren

Wanneer u een Adria caravanhoes bestelt, ontvangt u deze zeer snel thuis. DeZeilenSpecialist hanteert daarom voor 23:59 besteld, is de volgende dag in huis. Binnen Nederland verzenden wij uw caravanhoes ook nog eens gratis. Naast kwaliteit bieden wij ook een uitstekende service. Heeft u een onverhoopt een verkeerde Adria caravanhoes besteld? Dat kan natuurlijk gebeuren en is geen enkel probleem. Wanneer u de hoes alleen heeft gepast op uw caravan, nemen wij deze gewoon weer terug. De kosten voor het retour zenden kunnen wij helaas niet voor onze rekening nemen. Is de retourzending binnen gekomen, dan zullen wij het aankoopbedrag weer terugstorten op uw rekening.

 

Uw afdekzeilen met de garanties van DeZeilenSpecialist.

    Terug naar boven >   

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »