Caravanhoes Caravilair bestellen?

Een caravanhoes is een belangrijke factor voor de levensduur van uw caravan. Het beschermt tegen weersinvloeden maar ook tegen vogelpoep, groene aanslag, hars en takken. Optimale bescherming voor uw caravan in de stalling of op de camping, als u er even niet bent. Bestel gemakkelijk uw Caravilair caravanhoes bij DeZeilenSpecialist.

caravanhoes online, caravanhoes online bestellen, caravanhoes, caravanhoezen, welke hoes voor mijn caravan, caravanhoes bestellen

Bent u opzoek naar een Caravilair caravanhoes?

Wij zijn DeZeilenSpecialist. Specialist in het beschermen en afdekken van al uw bezittingen. Wilt u gemakkelijk een Caravilair caravanhoes kopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Onze caravanhoezen geven optimale bescherming en zijn gemakkelijk aan te brengen. Is het weer tijd om uw caravan van stalling te halen? U kunt de caravanhoes dan weer gemakkelijk opbergen in de mee geleverde opberghoes.

Verschillende caravans van Caravilair

Hieronder ziet u een lijst met verschillende Caravilair modellen. Klik op uw type caravan om bij de juiste maat te komen.

Caravanhoes Small

430cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Caravilair Antares Luxe 340

Caravanhoes Medium

520cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Caravilair allegra 410
Caravanhoes Caravilair allegra 390
Caravanhoes Caravilair allegra 400
Caravanhoes Caravilair allegra 430
Caravanhoes Caravilair Antares Luxe 426
Caravanhoes Caravilair Antares Luxe 372
Caravanhoes Caravilair Antares Luxe 376
Caravanhoes Caravilair Antares Luxe 380
Caravanhoes Caravilair Antares Luxe 390
Caravanhoes Caravilair Antares Luxe 400
Caravanhoes Caravilair Antares Luxe 416
Caravanhoes Caravilair Venicia 440
Caravanhoes Caravilair Venicia Premium 440

Caravanhoes Large

580cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Caravilair allegra 450
Caravanhoes Caravilair allegra 475
Caravanhoes Caravilair allegra 486
Caravanhoes Caravilair allegra 460
Caravanhoes Caravilair Antares Luxe 465
Caravanhoes Caravilair Antares Luxe 486
Caravanhoes Caravilair Antares Luxe 460
Caravanhoes Caravilair Venicia 470
Caravanhoes Caravilair Venicia Premium 470

Caravanhoes Extra Large

640cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Caravilair allegra 485
Caravanhoes Caravilair Venicia 480
Caravanhoes Caravilair Venicia Premium 480

Caravanhoes Extra Extra Large

700cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Welk materiaal is er verwerkt in de caravanhoes?

Staat uw caravan in de stalling of op de camping? Dan wilt u natuurlijk makkelijk bij uw spullen kunnen. Daarom hebben wij het zeil voorzien van 2 ritsen aan de voorkant, hierdoor heeft u altijd makkelijk toegang. Door een Caravilair caravanhoes te bestellen heeft u optimale bescherming tegen groene aanslag, hars, vogelpoep en alle weersinvloeden. De caravanhoes is gemaakt van sterk kwalitatief materiaal. De caravanhoes heeft een voering met 4 lagen en zorgt hierdoor voor optimale bescherming. Daarnaast wilt u natuurlijk geen schimmel aan de binnenkant van uw hoes, hierom hebben wij de hoes ademend gemaakt. Vocht kan er wel uit, maar niet in! Bestel nu gemakkelijk uw Caravilair caravanhoes.

Dankzij de UV behandeling zal verkleuring worden tegen gegaan. De caravanhoes is gemaakt van een lichte stof en is voorzien van ingeweven elastiek aan de onderkant, hierdoor kunt u het zeil makkelijk fixeren maar ook opbergen. Een opgeborgen caravanhoes heeft weinig ruimte nodig en zal zo ook uw pakkingsruimte weinig beïnvloeden.

caravanhoes online, caravanhoes online bestellen, caravanhoes, caravanhoezen, welke hoes voor mijn caravan, caravanhoes bestellen

Optimale bescherming door een Caravilair caravanhoes te bestellen

U kent vast wel de bekende regenstrepen. Eindelijk is de tijd weer gekomen dat u weer lekker kunt genieten van het weer op de camping, maar eerst moet u nog uw hele caravan schoonmaken. Een hele klus! Naast dat de caravanhoes bescherming biedt voor krassen en de bovengenoemde regenstrepen, biedt het u ook gemak. U hoeft het hardnekkig vuilniet meer schoon te maken! Even de caravanhoes opbergen in de meegeleverde opberghoes en dan kunt u meteen op reis naar uw bestemming.

Verzenden en retourneren

Als u een Caravilair caravanhoes besteld, wilt u de hoes zo snel mogelijk in huis hebben. DeZeilenSpecialist hanteert daarom voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis. Naast kwaliteit staan wij ook voor een goede service. In Nederland verzenden wij uw caravanhoes gratis bij u thuis. Heeft u een Caravilair caravanhoes gekocht en onverhoopt een verkeerde maat besteld? Dat kan natuurlijk gebeuren en is geen enkel probleem. Als u de hoes alleen maar heeft gepast, nemen wij deze gewoon weer van u terug. De kosten voor het retour zenden kunnen wij helaas niet voor onze rekening nemen. Is het retour binnen gekomen, dan zullen wij het aankoopbedrag geheel weer terugstorten op uw rekening.

Uw afdekzeilen met de garanties van DeZeilenSpecialist.

    Terug naar boven >   

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »