Caravanhoes Dethleffs bestellen?

Wilt u de levensduur van uw Dethleffs caravan verlengen? Dan is een caravanhoes essentieel. Waarom heeft u een caravanhoes nodig? Tijdens het stallen van uw caravan, kan uw caravan onbedoeld beschadigt raken, u kunt uw caravan thuis of bij een stalling neerzetten echter op beide plaatsen kan de caravan beschadigt raken door bijvoorbeeld: weersinvloeden, vogelpoep, groene aanslag, hars en takken. Voor de optimale bescherming van uw Dethleffs caravan heeft u een caravanhoes nodig zodat uw caravan ook beschermt is wanneer u er niet bij bent.

caravanhoes online, caravanhoes online bestellen, caravanhoes, caravanhoezen, welke hoes voor mijn caravan, caravanhoes bestellen

Bent u opzoek naar een caravanhoes voor uw Dethleffs caravan?

Wij van de Zeilenspecialist kunnen u helpen met al uw vragen en opmerkingen, wij zijn al meerdere jaren actief in de zeilen- en hoezen branche en hebben al honderden tevreden klanten geholpen, wacht niet en laat u adviseren over uw Dethleffs caravanhoes.

Verschillende caravans van Dethleffs

Hieronder ziet u een lijst met verschillende Dethleffs modellen. Klik op uw type caravan om bij de juiste maat te komen.

Caravanhoes Small

430cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Dethleffs Campy 1
Caravanhoes Dethleffs Campy 2
Caravanhoes Dethleffs Campy 001 Luxus
Caravanhoes Dethleffs Campy 002 Luxus
Caravanhoes Dethleffs Tourist HD 350 SG

Caravanhoes Medium

520cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Dethleffs Aero Style 390 DB
Caravanhoes Dethleffs Aero Style 400 DB
Caravanhoes Dethleffs Beduin 450 FL
Caravanhoes Dethleffs Newline 400 DB
Caravanhoes Dethleffs Newline 410 DB
Caravanhoes Dethleffs Newline 410 TK
Caravanhoes Dethleffs Newline 420 HK
Caravanhoes Dethleffs Nomad 390 FS
Caravanhoes Dethleffs Nomad 450 DB
Caravanhoes Dethleffs Nomad 510 V
Caravanhoes Dethleffs Tourist 400 DB
Caravanhoes Dethleffs Tourist 460 V
Caravanhoes Dethleffs Tourist HD 400 DB
Caravanhoes Dethleffs Tourist SD 400 DB

Caravanhoes Large

580cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Dethleffs Aero Style 460 V
Caravanhoes Dethleffs Aero Style 470 DB
Caravanhoes Dethleffs Beduin 470 ER
Caravanhoes Dethleffs Beduin 470 FR
Caravanhoes Dethleffs Newline 470 V
Caravanhoes Dethleffs Newline 490 SK
Caravanhoes Dethleffs Nomad 450 FL
Caravanhoes Dethleffs Nomad 460 QR
Caravanhoes Dethleffs Nomad 470 ER
Caravanhoes Dethleffs Nomad 470 FR
Caravanhoes Dethleffs Tourist 460 DB
Caravanhoes Dethleffs Tourist HD 460 DB
Caravanhoes Dethleffs Tourist HD 460 V
Caravanhoes Dethleffs Tourist SD 460 DB
Caravanhoes Dethleffs Tourist SD 460 V

Caravanhoes Extra Large

640cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Dethleffs Aero Style 520 DB
Caravanhoes Dethleffs Beduin 505 DB
Caravanhoes Dethleffs Beduin 515 DB
Caravanhoes Dethleffs Beduin 515 V
Caravanhoes Dethleffs Nomad 500 FR
Caravanhoes Dethleffs Nomad 520 V
Caravanhoes Dethleffs Nomad 530 SK
Caravanhoes Dethleffs Nomad 550 HK

Caravanhoes Extra Extra Large

700cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes Dethleffs Aero 570V
Caravanhoes Dethleffs Aero Style 540 SK
Caravanhoes Dethleffs Aero Style 570 TK
Caravanhoes Dethleffs Beduin 540 RFT
Caravanhoes Dethleffs Beduin 545 DBM
Caravanhoes Dethleffs Nomad 520 RET
Caravanhoes Dethleffs Nomad 530 FSK
Caravanhoes Dethleffs Nomad 540 DMH
Caravanhoes Dethleffs Nomad 540 RFT

Welke materialen kunt u verwachten bij DeZeilenSpecialist? 

U wilt altijd snel bij in uw caravan kunnen komen of deze nou op de camping staat of in de stalling, met de Dethleffs caravan hoes is dat altijd snel geregeld. Dankzij de rits aan de voorkant kunt u altijd snel en gemakkelijk uw caravan betreden. DeZeilenSpecialist staat altijd voor hoogwaardige materialen en kwaliteit. De Dethleffs caravanhoes beschikt over 4 lagen bescherming en ademt. Dit houdt in dat er geen vocht in komt maar het er wel uit kan. U zit natuurlijk niet te wachten op schimmel.

caravanhoes online, caravanhoes online bestellen, caravanhoes, caravanhoezen, welke hoes voor mijn caravan, caravanhoes bestellen

De Dethleffs caravanhoezen zullen dankzij de UV behandeling niet snel verkleuren, de caravanhoes is gemaakt van een lichte stof en er zit ingeweven elastiek aan de onderkant van de caravanhoes. Hierdoor kan de caravanhoes makkelijk worden gefixeerd en opgeborgen. U hoeft niet veel ruimte af te staan aan de caravanhoes want deze heeft opgevouwen niet veel ruimte nodig.

De beste bescherming 

Heeft u ook niet meer zoveel zin in die vervelende regenstrepen op uw caravan? Met de Dethleffs caravanhoes is dat verleden tijd, u herkent het vast wel. U mag eindelijk de caravan van stal halen en weet bij voorbaat al dat u eerst uw caravan moet schoonmaken, dat is totaal niet nodig. Naast het feit dat een caravanhoes uw caravan beschermt tegen vuil en regenstrepen biedt het ook de bescherming tegen krassen. Voortaan hoeft u niet meer uw caravan schoon te maken voordat u kunt genieten van uw vakantie, voortaan hoeft u alleen de caravanhoes op te bergen in de meegeleverde opberghoes en u kunt gelijk door naar de plek van uw bestemming.

In het buitenland

Laat u uw caravan altijd in het buitenland staan? Ook dan kunt u kiezen voor een caravanhoes voor uw Dethleffs caravan. Ongeacht waar u uw caravan stalt deze zomer is het belangrijk om de buitenkant van uw caravan goed te beschermen, het buitenland kent andere temperaturen dan Nederland dus u wilt dat uw caravan altijd is beschermt tegen temperatuurverschillen de Dethleffs caravanhoes is bestand tegen hoge temperaturen en tegen lage temperaturen onder nul. Waar u caravan ook staat, de Dethleffs caravanhoes biedt bescherming tegen vriezen, waaien, regen en de zon, u wilt uiteraard niet dat uw caravan gaat verkleuren na verloop van tijd.

Niet alleen op het gebied van caravans

DeZeilenSpecialist is niet alleen specialist op het gebied van caravans, u kunt onder meer bij ons terecht voor afdekzeilen voor auto’s, jetski’s boten, buitenboordmotoren, fietsen, bakfietsen, bbq’s en parasols. Neem gerust contact met ons op als u voor iets elders een afdekzeil nodig hebt maar u er zelf niet helemaal uitkomt, wij helpen u graag!

Verzend en retourbeleid

Kwaliteit en service staan hoog bij DeZeilenSpecialist. Besteld u voor 23:59 dan heeft u uw caravanhoes morgen al in huis, geheel gratis verzonden! Heeft u per ongeluk de verkeerde maat besteld of sluit de caravanhoes net niet goed aan op uw caravan? Dat is geen enkel probleem, als u de hoes alleen maar heeft uitgeprobeerd en het past niet dan nemen wij deze gewoon weer van u terug, we kunnen alleen de retourkosten niet voor onze rekening nemen. Zodra de retour in ontvangst is genomen zullen wij het aankoopbedrag geheel terug sturen of sturen u een ander exemplaar op!

Uw afdekzeilen met de garanties van DeZeilenSpecialist.

    Terug naar boven >   

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »