Caravanhoes voor uw Hobby caravan

Een caravanhoes is een belangrijke factor voor de levensduur van uw Hobby caravan. Het beschermt tegen weersinvloeden maar ook tegen vogelpoep, groene aanslag, hars en takken. Optimale bescherming voor uw Hobby caravan in de stalling of op de camping, als u er even niet bent

caravanhoes hobby kopen caravanhoes voor hobby caravan hobby caravanhoes caravanhoes hobby bestellen welke caravanhoes voor mijn hobby caravan

Bent u opzoek naar een caravanhoes voor uw Hobby caravan?

Wij zijn DeZeilenSpecialist. Specialist in het beschermen en afdekken van al uw bezittingen. Wilt u ook de levensduur van uw Hobby caravan verlengen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Onze Hobby caravanhoezen geven optimale bescherming en zijn gemakkelijk aan te brengen. Haalt u uw Hobby caravan uit de stalling? Dan kunt u makkelijk de hoes opbergen in de meegeleverde handige opberghoes.

Een caravanhoes voor een Hobby caravan is verkrijgbaar in de volgende maten:

-Small: 430cm lang x 225cm breed x 220cm hoog
-Medium: 520cm lang x 225cm breed x 220cm hoog
-Large: 580cm lang x 225cm breed x 220cm hoog
-Extra Large: 640cm lang x 225cm breed x 220cm hoog
-Extra Extra Large: 700cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende soorten Hobby caravans

Maat M - Caravanhoes Hobby 470 TK
Maat M - Caravanhoes Hobby On tour 390
Maat M - Caravanhoes Hobby On tour 360
Maat M - Caravanhoes Hobby De Luxe 380 TB
Maat M - Caravanhoes Hobby De Luxe 400 SF
Maat M - Caravanhoes Hobby De Luxe 400 SFe
Maat M - Caravanhoes Hobby De Luxe 420 KB
Maat M - Caravanhoes Hobby De Luxe 440 SF
Maat M - Caravanhoes Hobby Excellent 410 SFe
Maat M - Caravanhoes Hobby Excellent 440 SFr

Maat L - Caravanhoes Hobby On tour 460
Maat L - Caravanhoes Hobby On tour 470
Maat L - Caravanhoes Hobby On tour 490
Maat L - Caravanhoes Hobby De Luxe 455 UF
Maat L - Caravanhoes Hobby De Luxe 460 UFe
Maat L - Caravanhoes Hobby De Luxe 490 KMF
Maat L - Caravanhoes Hobby Excellent 455 UF
Maar L - Caravanhoes Hobby Excellent 460 LU
Maat L - Caravanhoes Hobby Excellent 460 UFe
Maat L - Caravanhoes Hobby Excellent 490 SFf
Maat L - Caravanhoes Hobby Premium 440 SFr
Maat L - Caravanhoes Hobby Premium 455 UF

Maat XL - Caravanhoes Hobby De Luxe 495 UL
Maat XL - Caravanhoes Hobby De Luxe 540 KMFe
Maat XL - Caravanhoes Hobby De Luxe 540 UL
Maat XL - Caravanhoes Hobby Excellent 495 UL
Maat XL - Caravanhoes Hobby Excellent 540 UFe
Maat XL - Caravanhoes Hobby Excellent 540 WLU
Maat XL - Caravanhoes Hobby Premium 460 UFe

Maat XXL - Caravanhoes Hobby Premium 495 UL
Maat XXL - Caravanhoes Hobby Premium 540 KMFe
Maat XXL - Caravanhoes Hobby Premium 540 UFe

Materiaal van de caravanhoes Hobby

Staat uw caravan in de stalling of op de camping? Dan wilt u natuurlijk makkelijk bij uw spullen kunnen. Dat is geen enkel probleem, in onze caravanhoes zit aan de voorkant twee ritsen. Zo heeft u ten alle tijden makkelijk toegang tot uw caravan. De caravanhoes biedt optimale bescherming tegen groene aanslag, hars, vogelpoep en alle weersinvloeden. De caravanhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De Hobby caravanhoes heeft 4 lagen bescherming. Daarnaast wilt u natuurlijk geen schimmel aan de binnenkant van uw hoes. Hiervoor hebben wij de hoes ademend gemaakt. Vocht kan er wel uit, maar niet erin!

caravanhoes hobby kopen caravanhoes voor hobby caravan hobby caravanhoes caravanhoes hobby bestellen welke caravanhoes voor mijn hobby caravan

Dankzij de UV behandeling zal verkleuring worden tegen gegaan. De caravanhoes is gemaakt van een lichte stof en er zit ingeweven elastiek aan de onderkant van de caravanhoes. Hierdoor kunt u het zeil makkelijk fixeren maar ook weer opbergen. Een opgeborgen caravanhoes heeft weinig ruimte nodig en zal zo ook uw pakkingsruimte weinig beïnvloeden.

Optimale bescherming

U kent vast wel de bekende regenstrepen. Eindelijk is de tijd weer gekomen dat u weer lekker kunt genieten van het weer op de camping, maar eerst moet u nog uw hele caravan schoonmaken. Een hele klus! Naast dat de caravanhoes bescherming biedt voor krassen en de bovengenoemde regenstrepen, biedt het u ook gemak. U hoeft niet maar het hardnekkig vuil schoon te maken! Even de caravanhoes opbergen in de meegeleverde opberghoes, dan kunt u meteen op reis naar uw bestemming.

Buitenland

In het buitenland heeft u natuurlijk te maken met andere weersinvloeden. Wellicht heeft u een caravanstalling in het buitenland of laat u uw caravan staan op de camping ergens in Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Italië of misschien wel Kroatië. Elk land kent hoge temperaturen, echter kan het ook zeker vriezen. U wilt natuurlijk ook dat uw caravanhoes bestand is tegen de temperatuur verschillen. Onze caravanhoes biedt bescherming tegen het vriezen, waaien, regen maar ook tegen de zon. U wilt natuurlijk ook verkleuring tegen gaan van uw caravan.

Nog meer verkrijgbaar

DeZeilenSpecialist is specialist niet alleen op het gebied van caravans. Ook hebben wij afdekzeilen voor auto's, fietsen, jetski's, buitenboordmotoren, boten, bbq's, parasols en bakfietsen. Bent u opzoek naar een afdekzeil op een ander gebied en komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op! Wij helpen u graag!

Verzenden en retourneren

Naast kwaliteit staan wij ook voor een goede service. In Nederland verzenden wij uw caravanhoes gratis bij u thuis. Besteld u voor 23:59, dan heeft u de hoes de volgende dag al in huis. Heeft u ondanks ons advies een verkeerde maat besteld? Dat kan natuurlijk gebeuren en is geen enkel probleem. Als u de hoes alleen maar heeft gepast, nemen wij deze gewoon weer van u terug. De kosten voor het retour zenden kunnen wij helaas niet voor onze rekening nemen. Is het retour binnen gekomen dan zullen wij het aankoopbedrag geheel weer terugstorten op uw rekening.

    Terug naar boven >   

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »