Een caravanhoes voor uw Kip caravan bestellen?

Een caravanhoes is een goed product om uw Kip caravan goed te beschermen. Een caravanhoes is eigenlijk essentieel om de levensduur van uw Kip caravan te verlengen. De caravanhoezen van DeZeilenSpecialist bieden optimale bescherming tegen onder andere stof en vuil, maar daar blijft het niet bij. Onze afdekhoes voor uw Kip caravan biedt all weather bescherming, zo beschermt u uw Kip caravan tegen regen, hagel sneeuw en zon. Doordat de hoezen ook een speciale UV behandeling hebben gehad, beschermt de caravanhoes Kip ook tegen verkleuring. Bestel nu een goed passende Kip caravanhoes op onze website.

caravanhoes online, caravanhoes online bestellen, caravanhoes, caravanhoezen, welke hoes voor mijn caravan, caravanhoes bestellen

Een Kip caravanhoes bevestigt u eenvoudig

DeZeilenSpecialist is de specialist in afdekzeilen, zo ook voor uw Kip Caravan. Wij verkopen goed passende hoezen voor alle modellen. Onze caravanhoezen voor uw Kip zijn gemaakt van een lichte stof, waardoor u de afdekhoes zeer eenvoudig aan kunt brengen en weer af kunt nemen. Verder zit er onderin de hoes een elastiekband verweven waardoor u hem extra eenvoudig kunt fixeren. Wanneer u de caravanhoes niet gebruikt kunt u hem eenvoudig weer opbergen in de meegeleverde opbergzak.

Welke caravanhoes moet ik hebben voor mijn Kip caravan?

Hieronder ziet u een lijst met verschillende Kip modellen. Klik op uw type caravan om bij de juiste maat beschermhoes te komen.

Caravanhoes Small

430cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Geen

Caravanhoes Medium

520cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes KIP Isa White 41 TCB
Caravanhoes KIP Isa White 41 TDB
Caravanhoes KIP Vision 41 ETD
Caravanhoes KIP Vision 41 T
Caravanhoes KIP Vision 41 TCB

Caravanhoes Large

580cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Caravanhoes KIP GreyLine 47TDB
Caravanhoes KIP Isa White 44 TDB

Caravanhoes Extra Large

640cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Geen

Caravanhoes Extra Extra Large

700cm lang x 225cm breed x 220cm hoog

Geen

Hoe zit de Kip caravanhoes in elkaar?

Gebruiksgemak is voor ons één van de belangrijkste peilers bij de productie van onze caravanhoezen. Daarom hebben we gekozen voor een lichte stof die makkelijk aan te brengen is en is de voorzijde van de caravanhoes voorzien van kunsstof ritsen voor snelle toegang tot uw caravan. De Kip caravanhoes is een stevige 4-laags hoes en aan de binnenzijde gewatteerd, zodat er geen krassen ontstaan op uw caravan. Omdat natuurlijk niemand zit te wachten op schimmelvorming op zijn of haar caravan, hebben wij ervoor gezorgd dat onze caravanhoezen goed ademen, zo kan vocht er wel uit maar niet in. Zoals ook al eerder benoemd is de hoes voorzien van een ingweven elastiekband aan de onderzijde zodat de hoes goed passend is.  

caravanhoes online, caravanhoes online bestellen, caravanhoes, caravanhoezen, welke hoes voor mijn caravan, caravanhoes bestellen

Optimaal gemak en bescherming met de Caravanhoes Kip

Wanneer u weer op pad wil gaan met uw caravan is natuurlijk niks vervelender dan dat u hem eerst weer moet reinigen. U kent het vast wel de groene aanslag, de flinke stoflaag of van die nare regenstrepen. Met onze Kip caravanhoes is dat voortaan verleden tijd, optimaal gemak en ook nog eens langere levensduur. Het is dus voortaan, hoes eraf en opbergen in de meegeleverde opbergzak en u bent ready to go.

Verzenden en retourneren

Wanneer u een Kip caravanhoes bestelt, ontvangt u deze zeer snel thuis. Wanneer u bij DeZeilenSpecialist voor 23:59 besteld, is uw hoes de volgende dag in huis. Binnen Nederland verzenden wij uw caravanhoes ook nog eens gratis. Naast dat wij kwaliteit willen bieden, bieden wij ook een uitstekende service. Als u bijvoorbeeld per ongeluk een verkeerde Kip caravanhoes besteld, nemen wij deze wanneer hij alleen gepast is, gewoon weer terug. De kosten voor het retour zenden kunnen wij helaas niet voor onze rekening nemen. Is de retourzending binnen gekomen, dan zullen wij het aankoopbedrag weer terugstorten op uw rekening.

Uw afdekzeilen met de garanties van DeZeilenSpecialist.

    Terug naar boven >   

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »