Fietshoes Omafiets

Fietshoes Fiets Afdekhoes Luxe
Fiets Afdekhoes Luxe
De Fiets afdekhoes is ideaal voor op de camping of andere plekken waar je fiets niet overdekt gestald kan worden. In de afdekhoes is rekening gehouden met het slot om jouw fiets. Hierdoor is de hoes ook beschermd tegen diefstal.
€24,99 €22,99
Bekijk product >
Fietshoes Fiets Afdekhoes Normale Kwaliteit
Fiets Afdekhoes Normale Kwaliteit
Fiets Afdekhoes Normale Kwaliteit bestellen? Dan ben je bij DeZeilenSpecialist.nl  op het juiste adres. DeZeilenSpecialist.nl is specialist op het gebied van afdekmateriaal voor jouw fiets, jetski, boot, auto en buitenboordmotor.
€16,99 €15,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Fietshoes Omafiets

Wil je een omafiets fietshoes bestellen? Dan ben je bij DeZeilenSpecialist.nl aan het juiste adres. DeZeilenSpecialist.nl is specialist op het gebied van afdekmateriaal voor jouw fiets, bakfiets, jetski, boot, auto, buitenboordmotor en vele andere producten. Ben je zuinig op de fietsen thuis en wil je dat ze lang meegaan? Dan is het verstandig een fietshoes aan te schaffen. De Omafiets fietshoes is zowel binnen als buiten te gebruiken en biedt jouw omafiets optimale bescherming. Of je jouw fiets nou binnen wil beschermen tegen stof of vuil of heb je simpelweg geen plek binnen, dan kan de hoes uitkomst bieden voor buiten. 
De omafiets fiethoes biedt uw fiets bescherming tegen alle weersinvloeden en kan ook vastgezet worden met slot zodat hij ook beschermt is tegen diefstal.


De omafiets fietshoes beschermt tegen alle weersomstandigheden

De omafiets fietshoes biedt jouw omafiets all-weather bescherming, zo krijgen regen, hagel en sneeuw geen kans meer. Het is toch een heerlijk idee om op pad te kunnen met een schone en droge fiets. Verder heeft deze fietshoes een speciale UV-behandeling gekregen waardoor ook de lak beschermt wordt tegen het doffer worden dankzij de zon. 

De omafiets fietshoes heeft een oog in de afdekhoes zodat u uw hangslot er doorheen kunt leiden, daarnaast is hiermee ook gelijk de hoes beschermt tegen diefstal. Dankzij het elastiek aan de onderzijde van de hoes blijft de hoes netjes op zijn plaats.  


De afmeting van de omafiets fietshoes is: 200cm lengte x 70cm breedte x 100cm hoogte


Wat zijn de voordelen van de Omafiets fietshoes 

De universele omafiets fietshoes past over bijna alle omafietsen. Wij hebben bij het ontwerpen van de hoes goed nagedacht over wat de wensen van de gebruikers zullen zijn. Daarom is er in de afdekhoes een handig oog verwerkt waardoor je een hangslot zou kunnen halen, zo is niet alleen de fiets beschermt, maar ook gelijk de hoes. Om een idee te krijgen hoe dat eruitziet kan je de foto hierboven bekijken. Dankzij de gespen en het elastiek onderaan de hoes zal hij netjes aansluiten en goed blijven zitten. De kleur van de omafiets fietshoes is grijs met zwart en wordt geleverd met handige opbergzak.

Toch nog vragen over de omafiets fietshoes?

Heb je nog vragen over de omafiets fietshoes? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen graag.