Fietshoes Mamafiets

Wilt u een mamafiets fietshoes bestellen? Dan bent u bij DeZeilenSpecialist.nl aan  het juiste adres. DeZeilenSpecialist.nl is specialist op het gebied van afdekmateriaal voor uw fiets, bakfiets, jetski, boot, auto, motor en buitenboordmotor. Wilt u uw mamafiets goed beschermen en de levensduur aanzienlijk verlengen? Dan is een fietshoes voor uw mamafiets een goede optie. De mamafiets fietshoes zwart en grijs van kleur en is zowel buiten als binnen te gebruiken. 
De mamafiets fiethoes biedt uw fiets bescherming tegen alle weersinvloeden en kan ook vastgezet worden met slot zodat hij ook beschermt is tegen diefstal.

Klik hier om mamafiets fietshoes te bestellen


De mamafiets fietshoes beschermt tegen alle weersomstandigheden

De mamafiets fietshoes biedt all weather bescherming aan uw fiets. Regen, hagel en sneeuw hebben voortaan geen kans meer om een negatieve invloed te hebben op uw tweewieler. Verder heeft de hoes een speciale UV-behandeling gekregen waardoor verkleuring door de zon ook verleden tijd is.
Verroeste ketting en een nat zadel zijn voortaan verleden tijd.  

De mamafiets fietshoes heeft een oog in de afdekhoes zodat u uw hangslot er doorheen kunt leiden, daarnaast is hiermee ook gelijk de hoes beschermt tegen diefstal. Dankzij het elastiek aan de onderzijde van de hoes blijft de hoes netjes op zijn plaats.  


De afmeting van de mamafiets fietshoes is: 200cm lengte x 70cm breedte x 100cm hoogte


Wat zijn de voordelen van de mamafiets fietshoes 

Onze luxe mamafiets fietshoes past over alle mamafietsen. Omdat u waarschijnlijk erg zuinig bent op uw fiets hebben wij een oog in de afdekhoes laten maken, zo kunt u uw hangslot hier nog makkelijk doorheen laten. Met een hangslot door het oog van de fietshoes is ook niet alleen uw fiets beschermt van diefstal, maar ook direct de hoes. Verder zijn er aan de onderzijde van de afdekhoes elastiek en gespen gemaakt zodat de mamafiets fietshoes goed op zijn plek blijft zitten, wel zo handig! Wanneer u weer op pad wil gaan met uw mamafiets kunt u de fietshoes eenvoudig weer opbergen in de meegeleverde opbergzak. 

Klik hier om de mamafiets fietshoes te bestellen

Toch nog vragen over de mamafiets fietshoes?

Heeft u nog vragen over de mamafiets fietshoes? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen graag.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »