Buitenboordmotorhoes Hidea

Zoekt u hoogwaardige kwaliteit buitenboordmotorhoes voor uw Hidea Buitenboordmotor? Dan moet u bij DeZeilenSpecialist.nl zijn. DeZeilenSpecialist.nl is de specialist op het gebied van afdekmateriaal voor uw buitenboordmotor, boot, auto en motor. Wij verkopen buitenboordmotorhoezen in het zwart en blauw en de Hidea buitenboordmotorhoezen zijn verkrijgbaar voor motoren van 2 tot 300pk. Onze buitenboordmotoren zijn zeer netjes afgewerkt aan zowel de binnen als de buitenkant en bieden uw buitenboordmotor perfecte bescherming. 

Eigenschappen van de Hidea buitenboordmotorhoes

Uiteraard bent u zuinig op uw Hidea buitenboordmotor, daarom is het verstandig na te denken over een degelijke Hidea buitenboordmotorhoes. De Hidea buitenboordmotorhoes  is een zeer stevige 600D Oxford geweven hoes.De letter D staat voor Denier,  dit is de maatstaf voor de fijnheid van de draad die is gebruikt. Hoe meer Denier, hoe sterker het materiaal. Buitenboordmotorhoes Hidea is van zware kwaliteit en weegt maar liefst 220 gram per m2. De Hidea buitenboordmotorhoes is te gebruiken op de kant en in het water en beschermt uw motor tegen alle weersinvloeden en verkleuring door de zon. Buitenboordmotorhoes Hidea is uitgevoerd met stevige dubbelgestikte naden wat er voor zorgt dat de Hidea hoes zeer stevig is. 

Verschillende maten buitenboordmotorhoes Hidea

Klik op uw type motor om bij de juiste maat buitenboordmotorhoes te komen.

Buitenboordmotorhoes voor Hidea zwart: Buitenboordmotorhoes Hidea is een zeer stevige 600D beschermhoes. De levensduur van uw Hidea buitenboordmotor kan aanzienlijk worden verlengd met de beschermhoes.

Buitenboordmotorhoes voor Hidea blauw:


Bevestiging van buitenboordmotorhoes Hidea

De Hidea buitenboordmotorhoes is snel en eenvoudig om uw motor te bevestigen. U kunt de hoes altijd goed laten aansluiten op de hals van uw Hidea buitenboordmotor, dankzij het koord dat in de zoom zit. De afdekhoes is verkrijgbaar in verschillende maten, zo is er dus voor iedere Hidea buitenboordmotor een passende hoes.

Buitenboordmotorhoes 600D Hidea is eenvoudig te fixeren dankzij het koord in de zoom.

Advies over de juiste keuze

Komt u er niet uit met de keuze voor een Hidea buitenboordmotorhoes?
Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »