Buitenboordmotorhoes Sail 

Op zoek naar een top kwaliteit buitenboordmotorhoes Sail? Dan moet u bij DeZeilenSpecialist.nl zijn. DeZeilenSpecialist.nl is de specialist op het gebied van afdekmateriaal voor uw buitenboordmotor, boot, auto en motor. De Sail buitenboordmotorohoes is verkrijgbaar voor motoren van 2 tot 300 pk en komt in twee kleuren namelijk, zwart en blauw. De Sail buitenboordmotorhoes is een zeer net afgewerkt aan zowel de binnen als buitenzijde en biedt uw buitenboordmotor optimale bescherming. 

Eigenschappen Buitenboordmotorhoes Sail

Een buitenboordmotor is een kostbaar bezit wat u goed moet onderhouden en beschermen. Dat kan met de Sail buitenboordmotorhoes. De Sail buitenboordmotorhoes is een hoogwaardige 600D Oxford geweven hoes De letter D staat voor Denier,  dit is de maatstaf voor de fijnheid van de draad die is gebruikt. Hoe meer Denier, hoe sterker het materiaal. Buitenboordmotorhoes Sail is van zware kwaliteit en weegt maar liefst 220 gram per m2. De Sail buitenboordmotorhoes beschermt uw buitenboordmotor tegen alle weersinvloeden en verkleuring door de zon. Een handige bijkomstigheid is dat de hoes te gebruiken is terwijl uw boot in het water ligt en op de kant. Dankzij de dubbel gestikte naden is het een erg stevige hoes en zorgt hij voor optimale bescherming. 

Verschillende maten buitenboordmotorhoes Sail

Klik op uw type motor om bij de juiste maat buitenboordmotorhoes te komen.

Buitenboordmotorhoes Sail zwart: Buitenboordmotorhoes Sail is een zeer stevige 600D beschermhoes. De levensduur van uw Sail buitenboordmotor kan aanzienlijk worden verlengd met de beschermhoes.

Buitenboordmotorhoes Sail blauw:


Bevestiging van buitenboordmotorhoes Sail 

De Sail buitenboordmotorhoes gemakkelijk om uw motor te bevestigen. Doordat we verschillende maten beschikbaar hebben en door het koord wat in de zoom van de hoes verwerkt zit, kunt er voor zorgen dat de hoes altijd goed aansluit op de hals van de Sail buitenboordmotor. 

Buitenboordmotorhoes 600D Sail is eenvoudig te fixeren dankzij het koord in de zoom.

Advies over de juiste keuze

Komt u er niet uit met de keuze voor een Sail buitenboordmotorhoes?
Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »