Fietshoes Goedkoop

Een stevige goedkope fietshoes Bestellen? Dan bent u bij DeZeilenSpecialist.nl aan het juiste adres. DeZeilenSpecialist.nl is specialist op het gebied van afdekmateriaal voor uw fiets, bakfiets, jetski, boot, auto, motor en buitenboordmotor. Onze goedkope fietshoes is een goede oplossing wanneer u uw tweewieler niet overdekt kan stallen. uiteraard kunt u de goedkope fietshoes ook binnen gebruiken wanneer u uw fiets wil beschermen tegen andere objecten in uw schuur en tegen stof en vuil. Fietshoes goedkoop is een mooi artikel wanneer u zuinig bent op uw fiets en kan de levensduur van uw fiets verlengen.

Fietshoes goedkoop biedt uw fiets bescherming tegen alle weersinvloeden en kan ook vastgezet worden met slot zodat hij ook beschermt is tegen diefstal.

Klik hier om Fietshoes Goedkoop te bestellen


Fietshoes Gazelle biedt bescherming tegen alle weersinvloeden 

Met onze fietshoes is uw fiets beschermt tegen alle weersinvloeden zoals regen, hagel en sneeuw.
Dankzij de uv coating die de goedkope fietshoes heeft gekregen beschermt de hoes ook nog tegen het doffer worden van de lak. Wanneer uw fiets minder blootgesteld worden aan de verschillende weersinvloeden zal uw tweewieler langer mee kunnen gaan. 

Fietshoes goedkoop is universeel en voorzien van elastiek waardoor de hoes altijd goed sluitend is.
De afmeting van fietshoes goedkoop is: 200cm lengte x 70cm breedte x 100cm hoogte


Voordelen fietshoes Goedkoop

Bij het produceren van fietshoes goedkoop hebben we overal aan gedacht. Zo is er een handig oog in de hoes gemaakt waardoor u uw hangslot kan leiden, zo is niet alleen uw fiets optimaal beschermt, maar ook gelijk uw fietshoes. Aan de onderkant van de goedkope fietshoes hebben we elastiek laten verwerken zo sluit de hoes altijd netjes aan en om hem nog beter op zijn plek te houden zijn er ook gespen aan de onderzijde gemaakt. De fietshoes is grijs met zwart van kleur en wordt geleverd met een mooie opbergzak.   

Klik hier om Fietshoes goedkoop te bestellen

Advies over fietshoes goedkoop nodig?

Nog vragen over fietshoes goedkoop? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen graag.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »