Kampeerzeil

Caravanhoes Caravanhoes Afdekzeil
Caravanhoes Afdekzeil
De Caravanhoes Afdekzeil is de perfecte oplossing om jouw caravan te beschermen. Dankzij de Caravanhoes blijft jouw caravan mooi schoon en verleng je de levensduur.
€186,99 €144,99
Bekijk product >
Camperhoes Camperhoes Afdekzeil
Camperhoes Afdekzeil
Deze stevige 4-laags All Weather camperhoes biedt optimale bescherming voor jouw camper.
€235,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Kampeer- / campingzeil kopen

Ga jij kamperen op een camping? Met een caravan, een tent of misschien zelfs een camper? Je bent hier waarschijnlijk omdat je een zeil nodig hebt voor het kamperen op de camping. Dat is mooi, want je bent hier dan ook aan het goede adres! We hebben alle kampeerzeilen die jij nodig hebt. We zullen je allereerst eens vertellen waarom een kampeerzeil nou zo handig is en wat de voordelen ervan zijn. Daarna zullen we de verschillende soorten campingzeilen met je bespreken zodat je helemaal op de hoogte bent.

 

Waarom een kampeer- / camping zeil?

Je zult je wel afvragen waarom het gebruik van een kampeerzeil voor op de camping nou zo handig is. Dat zullen we je eens haarfijn uitleggen. 

Nu zijn er verschillende soorten kampeerzeilen waar je uit kunt kiezen, hier gaan we straks echter dieper op in. Waar we het wel over gaan hebben is dat zeilen voor op de camping op veschillende manieren gebruikt kunnen worden. Zo kan het helpen om jouw camper of caravan te beschermen tegen de weersomstandigheden buiten, maar kan het ook helpen als grondzeiltje om het natte gras niet door tenen te hebben lopen. Het is dan ook multifunctioneel die afdekzeilen en grondzeilen

 

Soorten kampeer- / campingzeilen

Zoals we eerder al genoemd hebben zijn er verschillende soorten kampeer- en campingzeilen waar je uit kunt kiezen. Zo kan er al een onderscheid gemaakt worden in afdekzeilen en grondzeilen. Echter willen we de onderverdeling liever maken op het de functie die het zeil heeft. Daarom vind je hieronder alle soorten kampeer en campingzeilen die we hebben in ons assortiment. 

 

Camperhoes

Het eerste soort kampeerzeil die we hebben zijn de camperhoezen. Deze camperhoezen zijn erop gemaakt om jouw camper helemaal af te schermen tegen de weersomstandigheden. Nu gebruik je deze zeilen vaak niet terwijl je op de camping staat maar voornamelijk wanneer je de camper stalt. Echter kiest een enkeling er toch voor om de camperhoes ook te gebruiken terwijl de camper op de camping staat terwijl ze bijvoorbeeld aan het fietsen zijn. 

 

Caravanhoes

Mocht je een caravan hebben die je ieder jaar gebruikt op de camping, dan is een caravanhoes een geschikt zeil. Ook deze hoezen worden voornamelijk gebruikt op het moment dat de caravan gestald staat in een opslag. Wel beschermd de caravanhoes jouw caravan tegen stof, water, hagel enzovoort. 

 

Tentzeilen

Dan hebben we nog de tentzeilen. Hier zijn wat meer opties mogelijk. Zo kun je deze zeilen gebruiken als onderzeil, maar wordt het ook wel eens gebruikt als extra afdakje of om het water op de juiste manier af te voeren. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het ermee doen. Dit zijn namelijk over het algemeen vrij universele zeiltjes die je voor alles kunt gebruiken. Echter als men aan een tentzeil denkt, dan wordt vaak het onderzeil bedoeld voor de tent.