Prijs instellen

Max
Accessoires Zandzakje Zwart
BESTEL NU >
Zandzakje Zwart
Om wat extra gewicht te geven aan de onderkant van uw afdekzeil, kunt u deze zandzakjes bevestigen. Vul de zandzakjes simpelweg met wat zand of grind en hang ze aan uw afdekzeil.
€3,62 €3,15
Accessoires Zandzakje Blauw
BESTEL NU >
Zandzakje Blauw
Om wat extra gewicht te geven aan de onderkant van uw afdekzeil, kunt u deze zandzakjes bevestigen. Vul de zandzakjes simpelweg met wat zand of grind en hang ze aan uw afdekzeil.
€3,62 €3,15
Accessoires Waterdichte EHBO Tas
BESTEL NU >
Waterdichte EHBO Tas
Essentieel aan boord! Een waterdichte EHBO tas. Handig om uw EHBO-spullen aan boord droog te bewaren. Door een slim systeem komt er geen water in de tas. Handzaam en licht.
€7,99 €6,95
Accessoires Fender Stootwillen
BESTEL NU >
Fender Stootwillen
Opzoek naar een Fender Stootkussen? Dan bent u bij DeZeilenSpecialist op het juiste adres. Fender Stootwillen beschermen uw boot tegen schade bij het aanmeren.
€17,19 €14,95
Accessoires Zeilspanner Bootzeil Support Frame
BESTEL NU >
Zeilspanner Bootzeil Support Frame
Zeilspanner Support Frame voorkomt dat regenwater een plas kan vormen in uw boothoes. Dit worden ook wel waterzakken genoemd. Met het Support Frame krijgt de boothoes een vorm waarin water en andere natuurproducties direct naar beneden glijdt.
€51,74 €44,99
Accessoires Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra
BESTEL NU >
Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra
Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra is een luxe support pole om uw boot goed te beschermen tegen sneeuw, regen, bladeren en vuil.
€32,99 €27,50
Accessoires Zeilspanner Bootzeil Support Pole
BESTEL NU >
Zeilspanner Bootzeil Support Pole
De Zeilspanner Bootzeil Support Pole is een handig hulpmiddel voor onder uw bootzeil om de regen geleidelijk van uw zeil te laten afvoeren.
€21,99 €17,50
Accessoires Drijvende Sleutelhanger
BESTEL NU >
Drijvende Sleutelhanger
De drijvende sleutelhanger is ideaal voor op of bij het water. U krijgt deze sleutelhanger kado bij iedere bestelling! Mocht u meerdere sleutelbossen hebben, of hem simpelweg weg willen geven, dan kunt u deze altijd extra bestellen.
€2,01 €1,75
Accessoires Handpomp
BESTEL NU >
Handpomp
De handpomp is benodigd om de stootkussen te kunnen oppompen. De handpomp wordt geleverd met 2 aansluitnippels. De handpomp is ook geschikt voor het oppompen van bijvoorbeeld voetballen.
€5,17 €4,50
Tweedehands Zandzakje Blauw Tweedehands
BESTEL NU >
Zandzakje Blauw Tweedehands
Om wat extra gewicht te geven aan de onderkant van uw afdekzeil, kunt u deze zandzakjes bevestigen. Vul de zandzakjes simpelweg met wat zand of grind en hang ze aan uw afdekzeil.
€3,15 €2,68
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Accessoires

Opzoek naar ballastzakjes voor uw bootzeil of naar een waterdichte EHBO tas, of toch naar andere bootzeil accessoires? Dan bent u bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres. DeZeilenSpecialist.nl is specialist op het gebied van afdekzeilen voor uw boot, auto, motor en bakfiets. Naast afdekzeilen bieden wij accessoires aan om uw zeil perfect te bevestigen. Een afdekhoes is een essentieel onderdeel voor het onderhoud van uw bezit.

Ballastzakjes

Opzoek naar zandzakjes voor uw afdekzeil? Zandzakjes zorgt voor extra gewicht aan de onderkant van uw afdekzeil. De zandzakjes kunnen aan de onderkant van het zeil worden bevestigd. Vul de zandzakjes simpelweg met wat zand of grind en hang ze aan uw afdekzeil. Hierdoor staat er meer spanning op uw zeil wat de afwatering verbetert, waardoor waterzakken voorkomen kunnen worden.

De zandzakjes zijn afsluitbaar door middel van klittenband. Zo heeft u minder last van water op uw zeil. Ook zal uw afdekzeil minder makkelijk opwaaien. Handig bij storm en slecht weer. U kunt de zandzakjes eenvoudig bevestigen aan het afdekzeil door middel van karabijn haken die u erbij kunt bestellen.

Zandzakjes zijn verkrijgbaar in:

Zeilspanner Support Frame

Zeilspanner Bootzeil Support Frame voorkomt dat regenwater een plas kan vormen in uw boothoes. Dit worden ook wel waterzakken genoemd. Met het Support Frame krijgt de boothoes een vorm waarin water en andere natuurproducties direct naar beneden glijdt.

Het Zeilspanner Bootzeil Support Frame is gemakkelijk in gebruik omdat het werkt met een kliksysteem. Als u gaat varen kan het Support Frame gemakkelijk klein worden gemaakt door de buizen los te klikken. U heeft vervolgens een pakketje van 5 buizen die gemakkelijk weg gestopt kan worden. 

De afmetingen van het Zeilspanner Bootzeil Support Frame zijn in te stellen naar wens. De minimum en maximum afmetingen zijn als volgt:

  • 100 tot 180 centimeter lang
  • 50 tot 80 centimeter hoog
  • 65 tot 120 centimeter breedte bij de voet

Zeilspanner Support Pole

De Zeilspanner Bootzeil Support Pole is een handig hulpmiddel voor onder uw bootzeil om de regen geleidelijk van uw zeil te laten afvoeren. De Zeilspanner Bootzeil Support Pole is de makkelijkste manier om waterzakken in uw bootzeil tegen te gaan. Door de Support Pole goed onder uw bootzeil te plaatsen is uw zeil goed beschermt tegen ophoping van regen, sneeuw, vuil of bladeren.

De afneembare stukken zijn 21cm per stuk. De maximale hoogte van de Support Pole is 145cm.

Zeilspanner Support Pole Extra

Om te voorkomen dat er water op het zeil blijft staan kunt de Zeilspanner Support Pole Extra onder het zeil plaatsen, hierdoor wordt er een natuurlijke afwatering gecreëerd. Op deze manier bent u extra verzekerd van een schone en droge boot als u gaat varen.

De boothoes wordt hierdoor in het midden omhoog gebracht waardoor het water vanzelf het zeil afloopt. Op de Zeilspanner Bootzeil Support Pole Extra lopen vanaf de spanner elastische lijnen naar de punten van de boot waar het afdekzeil overheen valt. Deze elastische lijnen zijn eenvoudig aan te brengen. Dit is ideaal voor grotere overspanningen.

De zeilspanner is uitschuifbaar tot 120cm hoog en is geschikt voor boten met een maximale lengte van 670cm.

Waterdichte EHBO Tas

Waterdichte EHBO-tas bestellen? Dan bent u bij DeZeilenSpecialist.nl op het juiste adres. De ZeilenSpecialist.nl is specialist op het gebied van afdekmateriaal voor uw boot, jetski, bakfietshoes, auto, motor en buitenboordmotor.

De Waterdichte EHBO-tas is essentieel aan boord. De Waterdichte EHBO-tas is een handige oplossing om uw EHBO-spullen aan boord droog te bewaren. Dankzij een slim systeem komt er geen water in de tas. De Waterdichte EHBO Tas is handzaam en licht. Let op: De Waterdichte EHBO Tas wordt geleverd zonder inhoud.

De afmeting van de Waterdichte EHBO Tas:

De diameter van de EHBO-tas is 12 centimeter. Geopend heeft de EHBO-tas een lengte van 30 centimeter.

Fender Stootwillen

Fender Stootwillen beschermen uw boot tegen schade bij het aanmeren. Tijdens het varen of aanmeren zijn krassen snel gemaakt. Het stootkussen voorkomt krassen op de lak van uw boot, zodat deze mooi blijft. 

De maten van de Fender Stootwillen:

  • Lengte: 40cm (Ø 11cm) 
  • Lengte: 50cm (Ø 14cm)

Drijvende Sleutelhanger

U stapt aan boord van uw boot, bukt nog even om wat te pakken of uw verliest evenwicht en "plons", u ziet uw sleutels naar de bodem wegzinken. Kent u dat? Dat zal niet meer gebeuren met deze drijvende sleutelhanger.

Handpomp

De handpomp is benodigd om de stootkussen te kunnen oppompen. De handpomp wordt geleverd met 2 aansluitnippels. De handpomp is ook geschikt voor het oppompen van bijvoorbeeld voetballen. De handpomp is verkrijgbaar in het blauw en in het rood. 

Strandbed Luchtzak

Strandbed Luchtzak is een eenvoudig op te blazen luchtbed door middel van lucht. De Strandbed Luchtzak kan eigenlijk overal gebruikt worden. Langs de waterkant, in de tuin, op de boot en op het water. De Strandbed Luchtzak is zeer eenvoudig op te blazen. Dankzij de grote openingen vult hij zichzelf met lucht door de wind.

Advies nodig over de juiste accessoires?

Komt u er niet uit met de keuze voor een accessoire? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies in uw keuze.

    Terug naar boven >   

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »