Bootzeil kopen? 

Bent u op zoek om een bootzeil te kopen voor een open boot, rubber, speed- of consoleboot? Een goed afdekzeil is van essentieel belang voor de levensduur van uw boot. Koop een van onze bootzeilen en ervaar de bescherming die onze PVC gecoate boot afdekzeilen bieden tegen alle weersomstandigheden, denk hierbij aan regen, vuil, bladeren en andere weersinvloeden.

Wilt u een bootzeil kopen? Zeilen van DeZeilenSpecialist zijn voor iedere boot geschikt. 

Bij DeZeilenSpecialist is er voor iedere booteigenaar de juiste bootzeil te koop. Heeft u een speedboot of console boot dan is wellicht ons Bootzeil Afdekzeil 600D Long Life. Heeft u een open boot dan is de Bootzeil Afdekzeil 600D Open boot een goede keus voor u. Wilt u een bootzeil kopen voor een rubberboot? Dan is de rubberboothoes 200D de juiste keuze voor u! Kortom, wat voor boot u ook heeft bij DeZeilenSpecialist bent u altijd aan het juiste adres om een bootzeil te kopen. 

bootzeil kopen

De juiste maat bootzeil kopen

Afdekzeilen hebben een standaard overhang van aan iedere zijde, de bootzeilen van DeZeilenSpecialist hebben aan iedere zijde 20 centimeter overlap. Hierdoor valt het zeil ruim over de rand van uw boot en komt u dus nooit zeil te kort! Houdt er dus rekening mee dat de maten die u leest op onze website de maten van uw boot zijn en niet van het zeil zelf. U moet er dus ook rekening mee houden dat wanneer er boven de rand van uw boot een stuurconsole, ruit, reling of iets dergelijks uitsteekt u rekening moet houden met een groter zeil. 

Voordat u een bootzeil koopt

Voordat u van plan bent een bootzeil te kopen is het verstandig om eerst uw boot te meten, voor de juiste afmetingen van uw boot meet u van links naar rechts over de uitstekende objecten heen. Dit zijn dan ook de afmetingen die de boothoes moet hebben. Nu kunt u aan de hand van deze afmetingen ook gemakkelijk uw boothoes kiezen. Hier hoeft u dan uiteraard geen rekening meer te houden met de overhang van de boothoes. 

Bootzeil kopen hoeveel D? 

Wij verkopen verschillende soorten en maten boothoezen, u ziet vaak naast de naam staan 300D of 600D. De D staat voor Denier, dit gaat over de sterkte van de gebruikte materialen. Hoe meer Denier hoe sterker en duurzamer het materiaal. Naast Denier is ook de coating van groot belang voor de succesfactor van de levensduur van uw boothoes. Al onze boothoezen zijn PVC gecoat en zijn bestemd tegen UV stralen waardoor ze minder snel verkleuren, dat is uiteraard wel zo fijn wanneer u van plan bent een bootzeil te kopen.

Wilt u een bootzeil kopen en bent u benieuwd naar alle maten? 

Voor open boten hebben wij boothoezen vanaf 180 x 135 cm tot en met 680 x 260 cm. 

Voor console boten hebben wij boothoezen vanaf 368 x 173 cm tot en met 850 x 260 cm.

Voor rubberboten hebben wij vanaf 320 x 170 cm tot en met 420 x 180 cm.

Wilt u een bootzeil kopen maar staat uw maat er niet tussen? 

Neem dan gerust contact op via deze pagina. Wilt u een bootzeil kopen maar weet u nog niet helemaal zeker welke of dat u wel de juiste koopt? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via deze pagina.Wij beantwoorden uw vragen graag en denken uiteraard met u mee over het kopen van uw bootzeil. Wij kunnen alle maten boothoezen leveren, deze wordt dan speciaal voor u met de hand gemaakt waardoor de boothoes altijd naadloos aansluit op uw boot. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »