Prijs instellen

Max
Tweedehands Bootzeil Afdekzeil 600D Zwart Long Life Tweedehands
Bootzeil Afdekzeil 600D Zwart Long Life Tweedehands
Bootzeil Afdekzeil 600D Zwart Long Life is een boothoes van de sterkste kwaliteit materiaal uit het assortiment. De Long Life hoezen zijn speciaal gemaakt voor speed- en consoleboten.
€129,99 €110,49
Bekijk product >
Tweedehands Bootzeil Afdekzeil 300D Tweedehands
Bootzeil Afdekzeil 300D Tweedehands
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van uw boot. Onze Universele PVC-gecoate Afdekzeilen bieden bescherming van uw boot tegen regen, vuil, bladeren enz.
€49,99 €42,49
Bekijk product >
Tweedehands Bootzeil Afdekzeil 600D Blauw Long Life Tweedehands
Bootzeil Afdekzeil 600D Blauw Long Life Tweedehands
Bootzeil Afdekzeil 600D Blauw Long Life is een boothoes van de sterkste kwaliteit materiaal uit het assortiment. De Long Life hoezen zijn speciaal gemaakt voor speed- en consoleboten.
€129,99 €110,49
Bekijk product >
Tweedehands Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw Tweedehands
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Blauw Tweedehands
Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van uw boot. Onze Universele PVC gecoate afdekzeilen bieden bescherming van uw boot tegen regen, vuil, bladeren enz.
€99,99 €84,99
Bekijk product >
Tweedehands Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart Tweedehands
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart Tweedehands
Bootzeil Afdekzeil 600D Luxe Zwart is een universeel afdekzeil voor uw open boot. Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van uw boot.
€99,99 €84,99
Bekijk product >
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Boothoes Tweedehands

Opzoek naar een boothoes tweedehands voor uw boot? DeZeilenSpecialist is de specialist op het gebied van afdekzeilen voor boten. Tweedehands boothoezen kunnen retouren zijn vanwege een verkeerde maat of gebruikt zijn om productfoto’s te maken. Indien het een retour is hebben wij het product onderzocht op schade.

Het product kan gebruiksporen bevatten, zoals stof of vegen. Profiteer van een extra scherpe prijs! Onze tweedehands boothoezen voor boten zijn te herkennen aan het rode tweedehands label op de productfoto. De tweedehands boothoes wordt verkocht aan een gereduceerde prijs.

Garantie op een boothoes tweedehands voor uw boot

Indien u een boothoes tweedehands voor uw boot besteld heeft u dezelfde garantie als bij een nieuw afdekzeil. Indien u de verkeerde maat besteld, kunt u deze uiteraard eenvoudig retourneren. Onze tweedehands boothoezen zijn uitvoerig onderzocht op schade.

Een tweedehands boothoes beschermt uw boot tegen invloeden van buitenaf zoals sneeuw, regen, vuil en vogeluitwerpselen. Hierdoor blijft uw boot in topconditie, dankzij een tweedehands boothoes. Toch opzoek naar een nieuwe boothoes in plaats van tweedehands?

    Bekijk ons aanbod boothoezen >   


Een tweedehands boothoes beschermt uw boot

Een tweedehands boothoes is een uitstekende manier om een boot, zeilboot of sloep te beschermen tegen elementen van buitenaf, zoals zonlicht,regen en bladeren. De boothoezen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een boothoes is vuil- en waterbestendig. Hierdoor kan er ook geen schimmel ontstaan op het afdekmateriaal.

Een tweedehands boothoes beschermt en verlengt de levensduur van de boot. Een hoes of zeil is op maat te laten maken, echter is dit vaak kostbaar en is het voordeliger om te kiezen voor een universele boothoes. Universele, tweedehands boothoezen bieden voldoende bescherming en zijn veel goedkoper. Een tweedehands boothoes is een essentieel onderdeel voor het goed onderhouden van uw boot.

Welke tweedehands boothoes is geschikt voor mijn boot?

Het aanbod van DeZeilenSpecialist.nl bestaat uit universele tweedehands boothoezen, hierdoor is elke tweedehands boothoes geschikt. Het verschil zit in de grote en dichtheid van het zeil. De dichtheid van de boothoes wordt uitdrukt in aantal denier. 200D is alleen geschikt voor rubberboten. Het aantal D staat voor de dikte van de boothoes.

De ‘D’ staat voor Denier, net zoals bij panty’s. Het geeft de dikte van het garen weer. 600D is dikker dan 300D en 200D. De 600D longlife zeilen zijn speciaal gemaakt voor speedboten en console boten. Deze boothoes heeft een uitsparing in het zeil speciaal voor de ruit of stuurconsole.

Hoe meet ik mijn boot op voor een passende tweedehands boothoes?

Wij raden aan om altijd eerst uw boot op te meten voordat u een tweedehands boothoes besteld. Als u een speedboot of console boot heeft, is het de bedoeling om over de ruit of stuurconsole heen te meten. Dit heeft te maken met de uitsparing in het zeil. Voor meer informatie over het meten van uw boot kunt u terecht op deze pagina.

Hoe krijg ik mijn tweedehands boothoes nog beter om mijn boot?

Om water geen kans te geven een plas te vormen in uw boothoes kan u één of meerdere zeilspanners onder het zeil plaatsen.

Zeilspanners zijn leverbaar in 3 verschillende soorten:

  • Zeilspanner: deze zwarte paal beschikt over 7 afneembare buizen(21cm per stuk) om de gewenste hoogte te creëren. Maximale hoogte 145 cm.
  • Zeilspanner Extra: deze zeilspanner heeft behalve de bovengenoemde paal ook drie elastische lijnen naar de punten van de boot lopen. Ideaal bij grotere overspanningen. Uitschuifbaar tot 120 cm.
  • Zeilspanner SupportFrame: is vergelijkbaar met een tentgeraamte. Het SupportFrame is verstelbaar en heeft de volgende afmetingen:
    • Lengte 100-180cm
    • Hoogte 50-80cm
    • Breedte onderkant: 65-120cm

    Bekijk ons aanbod boothoes accessoires >   


Advies over de juiste keuze tweedehands boothoes

Komt u er niet uit met de keuze voor een tweedehands boothoes? Of nog wat extra advies nodig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de contact pagina. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies in uw keuze.

    Terug naar boven >   

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »